köpek yüzünden eşimle aramız bozuk.

aygun2008

Nirvana
Kayıtlı Üye
5 Temmuz 2008
2.265
34
683
kızlar komşumuzun bir köpeği var,eşim köpekleri çok sevdiği için 2 3 yıldan beri çok ilgendi köpekle.sık sık bize gelir oldu bahçede yatıyor,çok fazla tüy döküyor,topak topak tüy topluyrm ve nerdeyse hasta oluyorum midem bulanıyor tüyleri evin içine bile giriyor.evimiz tek katlı,hemen kapı girişinde yatıyor ayrılmıyor bizden,bende sürekli kovalıyorum fakat nafile eşimden yüz aldığı için gitmiyor.en son bugün yine kovalamakla uğraşıyordumki eşim çok fazla tepki gösterdi.o gitmeyecek,istemiyorsan sen git dedi çok sinirlerim bozuldu daha öncede bir kaç defa söyledi.resmen köpek senden daha kıymetli demeğe getiriyor çok gururum incidi...bi gün gerçekten ayırcak bu köpek bizi..laelaelaelaelae

Eee yuh..!
O gitmeyecek sen git ne demek.
köpekle birlikte kapıya at o zaman yap bunu ne yapacak bakalım.
köpek değil kuma mübarek..

esinin tepkiside cok fazla olmus yani soylencek soz degil..benim icin sorun olmazdı bu durum tuy derdi falan takmazdım hatta bakardımda kopege yani..ama herkes bir olmak zorunda degil

bende sevgilimle böyleyim,ikimizde hayvanseveriz ama o evde beslenilmesinden hoşlanmaz bense evlenince kedi köpek kuş ne varsa alıcam eve,onun fikri pek umrumda değil açıkçası.ama köpekle eşim arasındada tercih yapmam yani.

belki siz yanlış anlamışsınızdır yada tercihe sürüklemiştir,oda sinirlenip öyle saçmalamıştır

arkadaşlar o laf üzerine ben çok bağırıp çağırıp gitmek istedim.hemen öyle dedim diye gitmekmi lazım dedi.bir süre tartıştık.ama bu böyle olmayacak napiyim içim kaldırmıyor yapamıyorum açıkcası köpeği nasıl uzaklaştırırım diye düşünüyorum...

Eee yuh..!
O gitmeyecek sen git ne demek.
köpekle birlikte kapıya at o zaman yap bunu ne yapacak bakalım.
köpek değil kuma mübarek..

evet aynen öyle kuma gibi.sen köpekten kıskanıyosun beni diyo.ama alakası yok içim kalkıyo tüylerini görünce.kafamçokkarıştı

Tek onun evimiymiş?
Siz niye gidiyosunuz alsın köpeği kendi gitsin o zaman veya komşunuzun evine yerleşsin..
Ben olsam sen git ben niye gidiyorum derdim :umursamaz:
Bu lafıda ona ödetirdim lmaz: klava:
Lafa bak yaa o gitmiycek istiosan git.. Oldu canım ona özel yatak falanda yapmanı istesin bide :1ninca:
Köpekten kıskandığınızı düşünmeside komik gerçekten neden kıskanasınızki sizin derdiniz başka tüylerinden rahatsız oluyosunuz..
Eşiniz istediğini düşünmekte kararlı sanırım açıklamaya çalışmayın o kendi hatasını düzeltsin önce..

bence köpeği evden soğutmak yerine eşinin aklını nasıl başına getirirsin onu düşün..

aynen al köpeği sen git dedim.ona kalsa özel yatakta hazırlatcak.özür dilemedikçe yüzüne bakmayacağım..lmaz:

sinirlrnmeden sakin sakin konuşmayı dene..
ben diliyle konuş..
ben üzülüyorum sevgilim..
çok yıpranıyorum hayatım..
canım midem bulanıyor yemek pişiremedim gibi..
aklı varsa itiraz etmeyecektir zaten..

allahım yaaa klava:
alsın köpeği o gitsin nereye gidecekse hıhhhh :dilcikar:
özür dilemeden konuşma koy tepkini arkadaşım ne demek öle dedim diye gitmekmi gerekir yaa ağzından çıkanları kulağı duysun :mymeka:

Canım köpeğin pisliğini neden sen temizliyosun kocan temizlesin sen temizleme görsün hemde pisliği bizimde wardı köpeğimiz pisliği oluyo ama bizimki bağlı bahcenin bir köşesindeydi gitmiyosa ewin önünde yatıyosa bahcenin köşesine bağlayın kocan baksın ewin önünde yatmaz sewiyosa eğer wazgeçmez konuşup anlaşın canım

kendini doldurup sonra mi patliyorsun acabaa?eger oyleyse bastan tepkini sakin ve guzel sekilde koy..kizinca emir verir gibi konusursan yani o oyle anliyorsa inada bindiriyordur..birde rahatliyordur belki onunla ilgilenince,mutlu oluyordur..tuyleri icinde kopegi uzaklastirmak yerine baska bi cozum bulmaya calissin esin rica etsen,anlamaz mi?

Eşinizin ''o gitmeyecek istiyorsan sen git'' demesi gerçekten çok çirkin.
Heleki sağlığınızı etkileyen böylesi bir olay karşısında gösterdiği tepki kabul edilemez.
Neye hizmet böyle bir cümle kullanmış acaba? gitseniz köpekle mutlu mu olucak anlaşılır gibi değil.
Erkekler bazen sözlerinin nereye gidiceğini bilemiyor.Bu olayı sakın sineye çekmeyin gerekli sert kararlı tutumunuzu gösterin.

başında sopayla dur tüyleri o temizlesinklava:

tabi önce o söylediği çirkin cümleyi temizlemesi gerekiyorlmaz:

hayvanları çok severim ama eşim eğer rahatsız oluyosa eşim benim için daha ön planda olur ve köpeği dışarda severim eve alıştırmam.eşiniz biraz fazla ileri gitmiş

evet onunla ilgilenince mutlu olduğu kesin.o benim gerçek dostum diyo.ben ona patlamıyorumki direk köpeği kovuyorum oda hemen tepki gösteriyo.kaydirigubbakcemile

hayvan sevgisini biraz abartmış sanırım eşiniz
ne demek "o gitmeyecek, sen git"
ama nasılsa gitmez düşüncesiyle lafın gelişi söylemiş olabilir tabii
ne olursa olsun ayıp etmiş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…