köpek yüzünden eşimle aramız bozuk.

birsey soyliycem kopegi falan kovaladım demissin herhangi bir siddet falan uygulamadın yani dimi gitmesini saglamak icin hani boyle birsey ben gorsem bende tepki gosterirdim..evin bahcesinden eve nasıl giriyor tuy onuda anlamadım

esin cok kirici bi laf etmis ama o anlik sinirle,gercekten oyle dusunmeyerek konusmus..
esimde bana kopek almisti..dokunamadim halde.onunla oyalanayim diye.kopek beni gorunce dizime gelir yatar,alttan da bana bakardi.odama girmez kapinin ucundan beni gorur orada uyurdu.ama ben yokken esyalarimi kacirir,kemirirdi.bigun cok sevdigim esyami maffetmis,zaten bakamiyordum ve istemiyorum dedim.sonra pisman oldum aradan baya zaman gecti.vicdan azabi duyuyorum ve onu cok ozluyorum.bazende cok agliyorum.onu terk ettim diye hastalanmis,o sakin kopek huysuz olmus vs.simdi gelse yanimdan ayirmam onu.esinde cok baglanmis demek ki.senin icinde bakimi zor ama esinle guzelce konusun bi orta yol bulun.bakimi cok zor de.arada bir o temizlesin tuyleri.

Köpeğin sahibi eşiniz deil anladığım kadarıyla, köpeklerin tüy dökme dönemlerinde normal dökümün 2 katı döküm yaşanıyor ne yazıkki heleki köpeğin aşıları parazit tedavisi yoksa tüy döküm tehlikelide olabiliyor.

Eşiniz ya da sizin hayvanseverliğiniz bu konudaki probleminiz için yorum yapamam ancak köpeğin sizden uzaklaşmasının mümkünatı yok gibi görünüyor çünkü gerçekten çok bağlı oluyorlar yapabileceğiniz en mantıklı davranış hayvanın aşı parazitine dikkat etmeniz, balık yağıda kullanabilir sahipleri balık yağı, sarımsak gibi takviyeler tüy dökümünü en aza indiriyor

birsey soyliycem kopegi falan kovaladım demissin herhangi bir siddet falan uygulamadın yani dimi gitmesini saglamak icin hani boyle birsey ben gorsem bende tepki gosterirdim..evin bahcesinden eve nasıl giriyor tuy onuda anlamadım

asla şiddet uygulamam kıyamam zaten,sadece bahçe kapısını açar çıkmasına zorlarım üzerine biraz su tutarım oda sudan kaçar.hemen kapının önünde yatıyor ister istemez girip çıkarken koridora tüyler uçuşuyor..

evet şu anda çok fazla tüy döküyo inanın topak topak. korkuyorum hasta olcaz diye.sahibini uyarmalıyım bağlamalarını istiycem.

evet şu anda çok fazla tüy döküyo inanın topak topak. korkuyorum hasta olcaz diye.sahibini uyarmalıyım bağlamalarını istiycem.

Tüy dökme mevsimi benimde oğlum aşırı tüy döküyor bu aralar sık sık taranmalı hayvan zaten aşıları ve parazit tedavisi tamamlanmışsa köpek tüyü insan saçınsan farksız olur zararsızlaşır ancak tam tersiyse durum zorlaşabilir

herşeyin abartılı olanı zarar ..eşinde abartmış hayvan sevgisini..
resmen saçmalamış köpekle ikisini bir müddet başbaşa bırak bence
sende o yokmuş gibi davran ama sağlığın için de iyi olmadığını söylüyorsun
haklısın da köpeğin düzenli bakımı olması lazım onlada eşin ilgileniyorsa yok artık derim..
komşularınızda köpeği bağlamamakla kolayını bulmuş o zaman asıl onların müdahale etmesi lazım.

Allah Allah!
Eşinizin başkasının köpeğine bu kadar çok bağlanması çok ilginç...
Bence komşunuz bir an önce kendi köpeğine sahip çıksın..
Hayvanları severim ben de ama kızıyorum hayvanlarını başı boş bırakan insanlara..
Yazık köpecik,eşiniz olmasa ne yapacaktı acaba?

kızlar köpek bu aralar yok oratada.komşu herhalde kavgamızı duyduki bağladı herhalde..çok mutluyum.hihoyyyt

Ohh Ohh ne güzel hadi artık barış sende kawga etmeyin birdaha canım çok sewindim opuyorumnanaktan

Eşiniz köpeği size mi tercih ediyor...:bbo:
Durum vahim gibi.
Umarım sorun çözülmüştür.

esin bence bir anlik sinirle soylemis su sozu cokta gurur meselesi yapma derim yani kendini hayvanla kiyaslama onu tercih etti benie tmedi 10 yasinda degiliz sonucta :) ama seninde bu kadar bir hayvandan igrenmen bana ilginc geldi sevmeyebilirsin ama eger hayvan surekli evde durmuyorsa ki anladigim bahcede cokta rahatsiz olmaman lazim esin ilgileniyor sonucta ben ayrica esim icinde eger esim cok seviyorsa biraz katlanirim atasozu vardirya kopegin hatri yoksda sahibinin hatri var diye ayrica ben hayvanalri coks even biriyim yani dunyanin sadece insan tekelinde olmadigini dusunuyorum bencil insan sevmem kopegi o atsin bu atsin agzi yok dili yok kim baksin ben evde 3 kedi bahcede iki kopekle yasiyorum ama hem ben hem esim hayvan sever hamileyim 8 aylik ben sorun etmiyorum :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…