birsey soyliycem kopegi falan kovaladım demissin herhangi bir siddet falan uygulamadın yani dimi gitmesini saglamak icin hani boyle birsey ben gorsem bende tepki gosterirdim..evin bahcesinden eve nasıl giriyor tuy onuda anlamadım
Köpeğin sahibi eşiniz deil anladığım kadarıyla, köpeklerin tüy dökme dönemlerinde normal dökümün 2 katı döküm yaşanıyor ne yazıkki heleki köpeğin aşıları parazit tedavisi yoksa tüy döküm tehlikelide olabiliyor.
Eşiniz ya da sizin hayvanseverliğiniz bu konudaki probleminiz için yorum yapamam ancak köpeğin sizden uzaklaşmasının mümkünatı yok gibi görünüyor çünkü gerçekten çok bağlı oluyorlar yapabileceğiniz en mantıklı davranış hayvanın aşı parazitine dikkat etmeniz, balık yağıda kullanabilir sahipleri balık yağı, sarımsak gibi takviyeler tüy dökümünü en aza indiriyor
evet şu anda çok fazla tüy döküyo inanın topak topak. korkuyorum hasta olcaz diye.sahibini uyarmalıyım bağlamalarını istiycem.
beni boşa o zaman köpeği al diye laf çarpsaydın senden değerli dediğinde...sempatiksalakcinni
Komşu nerde..köpeğin asıl sahibi..gelsin sahip çıksın köpeğine.
canım komşu bağlamıyor köpeğini,oda soluğu bizde alıyor tabi..delikafadulden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?