- 30 Nisan 2016
- 3.708
- 4.664
- 133
- Konu Sahibi zeysmother
hamıleydım beyaz bır kopek kocaman tam apartman kapısının onunde öluyorum korkudan kız kardesm falan alırdı .hergun bızım apartmanın orda olurdu.öğle arası akşamları.bırgun ve sonrasında kopek beni uzaktan gordüğünde aşaya ınip merdivenın onunde bıle durmadı uzkta bır yerde pusup benım gecmemi beklerdı sonra tekrar kapının onune gecerdı.oyle çok duygulandım kı.ama yıne korkuyodum sureklı devam etti boyle.korkum gtti dıye şımarık hemen sırnaşmaya başladı.tabi ben bır cırlayış =D hiç bir yemeğimizi atmadık hep ona verdık hatta kızdılar alıştrdık dıye apartmandakıler .ben korkmama rağmen kızmıyordum.bız aşaya ınınce yanımıza koşardı hevesle elımız boş ınmıyoduk çünkü.bızım kız yavruladı sonrasında ıkı tane yaramazı oldu benı anlaması kendı analığındandı demekkı =).bı tanesi usluydu ama otekı peşimden koşardı ondan da korkuyodum çok tatlıydı ama yaramaz olanı.=D oyle alıştık bırbırımıze.sevrken falan annesı bışey demezdı .sonra yavrular tekerlek altlarına gırmeye başladı her gorduğümde eşime soylerdım gıder alırdı tekerleğin altından.bı gun işte farketmedık bır tanesı ezıldı.annesi bır gun bekledı bır umut yaşar dıye başından ayrılmadı hiç dokunmadık gıttı kendı gomdu galıba cok uzulmustum sonra kayboldular.ama halandaha korkarım cok kotu bırsey