Kopek

hamıleydım beyaz bır kopek kocaman tam apartman kapısının onunde öluyorum korkudan kız kardesm falan alırdı .hergun bızım apartmanın orda olurdu.öğle arası akşamları.bırgun ve sonrasında kopek beni uzaktan gordüğünde aşaya ınip merdivenın onunde bıle durmadı uzkta bır yerde pusup benım gecmemi beklerdı sonra tekrar kapının onune gecerdı.oyle çok duygulandım kı.ama yıne korkuyodum sureklı devam etti boyle.korkum gtti dıye şımarık hemen sırnaşmaya başladı.tabi ben bır cırlayış =D hiç bir yemeğimizi atmadık hep ona verdık hatta kızdılar alıştrdık dıye apartmandakıler .ben korkmama rağmen kızmıyordum.bız aşaya ınınce yanımıza koşardı hevesle elımız boş ınmıyoduk çünkü.bızım kız yavruladı sonrasında ıkı tane yaramazı oldu benı anlaması kendı analığındandı demekkı =).bı tanesi usluydu ama otekı peşimden koşardı ondan da korkuyodum çok tatlıydı ama yaramaz olanı.=D oyle alıştık bırbırımıze.sevrken falan annesı bışey demezdı .sonra yavrular tekerlek altlarına gırmeye başladı her gorduğümde eşime soylerdım gıder alırdı tekerleğin altından.bı gun işte farketmedık bır tanesı ezıldı.annesi bır gun bekledı bır umut yaşar dıye başından ayrılmadı hiç dokunmadık gıttı kendı gomdu galıba cok uzulmustum sonra kayboldular.ama halandaha korkarım cok kotu bırsey

Benim buyuk fobim evimin etrafindada bazen cete gibi grup halindeler
Hayvanlari seviyorum kesinlikle onlara zarar vermem ama saldirmadiklari surece
Az once haberlerde 12 yasindaki cocugun zincirsiz pitbull la 40 dk bogustugunun kopegin sahipleri ise kendini dukkana kitlemis kimse cocuga yardim etmemis
Cocugun bacagi kesilecekmis galiba bi cok yeri paramparca
Benim cocuklariminda basina gelebilir bu elimizde olan bisede degil malesef yeteri kadar onlemde alinmiyorki karsimiza cikiyorlar bu kopek kovucular nedir ise yariyormu bilginiz varmi
Köpek kovucular gerçekten işe yarıyor. Çok ince tiz bir ses çıkarıyor kulağınızı yaklaştırarak ancak duyabiliyorsunuz.
Küçük kuzenimde vardı sabahları okula giderken grup halinde dolaşan köpeklerden korkuyordu. Bende denedim gerçekten uzaklaşıyor köpekler.

Geçen hafta eşimle yürüyüş yaparken bahçeli bir evdeki bağlı ufak cins bir köpek bize havladı ve saniyesinde tasmasını kopardı bize saldırdı. Ben çok korkarım, hayvanlara dokunamam, korku / dokunmama isteği karışık. O kadar korktumki, anlatamam. Eşimin paçasına saldırdı ben geriye kaçtım ama ısrarla peşimizi bırakmadı. Sahibide bu sırada durumu uzaktan izleyip gel demekle yetindi. O köpeği dövdüklerine eminim, o kdr asi olması imkansız 3 - 4 dakika ben bağırdım o havladı ama gitmedi sahibine en son ne bakıyosun alsana şunu ne bekliyosun diye bağırdım zorla geldi almaya çalıştı birazda o ugrastı, özür bile dilemeden döndü gitti. Şimdi yine karşıma cıkacak diye ödüm kopuyor ve ne yaparım hiç fikrim yok

Geçen kış ta sürü halinde eşime saldırmışlardı, oda binaya girip kurtulmuş.
Sürü lider belirler lider kendini ispatlamak için saldırıda bulunabilirmiş. Demekki çok aç kaldılar diyorum ama insan basına gelince sasırıyor

Şöyle anlatayım belki biraz rahatlarsınız. Evet o çocuğa bende çok çok üzüldüm allah yardımcısı olsun ama muhtemelen çocuk köpeğe sataşmıştır. Çünkü bazı anneler görüyorum köpeğe taş at diyor kuyruğunu çektiriyor tekme attırıyor hayvanlar da kendilerini korumak için saldırıyor. Eğer çocuk satşmamışsa da köpeğin sahibi köpeği vahşi yetiştirmiştir hepimizin bildiği gibi dünyada ki EN VAHŞİ YARATIK İNSANOĞLU.

Eşinizle birlikte bir çuval mama alın o çeteyi:) beslemeye çıkın hergün bir kaç gün sonra hepsi size kuruk sallayarak gelecektir hatta sizi koruyacaktır. Hem korkunuzu yenmiş olursunuz hemde eğer tehdit olarak görüyorsanız bu ortadan kalkmış olur. Umarım korkunuzu yenebilirsiniz...

Bu dünyada Çocuk ve Hayvanlar kadar masum hiçbir şey yok :KK200::KK200:
Katildigim kadar katilmadigim yerler var size bebegim yanimdayken geldiler ustume kendimi hemen bahceli bi evin kapisi acikti oraya attim elim ayagim tutmadi korkudan durduk yere yaomazlar diye bise yok ayrica ben de kopek yetistirdim evlenmeden once elimizde buyudu yanimdan sakince gecen kopekten niye korkayim

Geçen hafta eşimle yürüyüş yaparken bahçeli bir evdeki bağlı ufak cins bir köpek bize havladı ve saniyesinde tasmasını kopardı bize saldırdı. Ben çok korkarım, hayvanlara dokunamam, korku / dokunmama isteği karışık. O kadar korktumki, anlatamam. Eşimin paçasına saldırdı ben geriye kaçtım ama ısrarla peşimizi bırakmadı. Sahibide bu sırada durumu uzaktan izleyip gel demekle yetindi. O köpeği dövdüklerine eminim, o kdr asi olması imkansız 3 - 4 dakika ben bağırdım o havladı ama gitmedi sahibine en son ne bakıyosun alsana şunu ne bekliyosun diye bağırdım zorla geldi almaya çalıştı birazda o ugrastı, özür bile dilemeden döndü gitti. Şimdi yine karşıma cıkacak diye ödüm kopuyor ve ne yaparım hiç fikrim yok
Sizmi satastiniz kopege:) durduk yere saldirmazmis yoksa oyle diyolar
Insanin basina gelmedigi icin demekki sizin gene esiniz yaninda ben bebegimleydim

Sizmi satastiniz kopege:) durduk yere saldirmazmis yoksa oyle diyolar
Insanin basina gelmedigi icin demekki sizin gene esiniz yaninda ben bebegimleydim

Fabrika guvenligi de baktigi dort kopege satasti diye hayatini kaybetti sanirim
Topu kacan duvardan atlayan cocukta satasmis olmali. Sokaktaki adamlar kosuyor ama videonun devami yok ve oldugune dair yorumlar vardi. Anne sadece izleyebiliyor ve o anne su an aramizdada olabilir
Iki videoda nette var. Izlerken kanim donuyor.
Bizde bagli kopege satasacak kdr deli olmaliyiz
Biz ucuz kurtulduk ta yukaridaki ornekler canlari ile odedi..
Hayvan sevgisi ile bu durum karistirilamaz bile. Bambaska seyler..
Ben esim olmasa ne yapardim bilmiyorum. Esim de bende sahibine kizdik ztn. O kdr umursamaz aliskindiki kopegi dovdugu besbelli. Birde yanimda savunmasiz bebegim olsa ne olur bilmiyorum. Korkularin dogusu ne kdr kontrol edilebilirki. Korkuyorum elimde degil elim ayagim titriyor kalbim yerinden cikiyor ben canini acitirim diye tavsana bile dokunamiyorum birde havlayip saldiran ustume kosan kopege ne yapayim hakkim ne o satastiniz diyenler bana ne kdrini hak goruyor. Ustelik sahipli bahcesinde bagli duran bizi gorur gormez kapinin agzindan sokaga ustumuze firlayan kopege ne kdr tepki gostermek hakkim?

Katildigim kadar katilmadigim yerler var size bebegim yanimdayken geldiler ustume kendimi hemen bahceli bi evin kapisi acikti oraya attim elim ayagim tutmadi korkudan durduk yere yaomazlar diye bise yok ayrica ben de kopek yetistirdim evlenmeden once elimizde buyudu yanimdan sakince gecen kopekten niye korkayim

Durduk yere saldirmazmis oyle diyorlar diye kinayeli konusmaniza gerek yok gayet tatli tatli anlattim ama anladiginiz dil sanirim bu değil.
Muhtemelen sözde hayvansever grubundansınız köpek beslemek ve sokak köpeklerinden korkmak ilginç.

Fabrika guvenligi de baktigi dort kopege satasti diye hayatini kaybetti sanirim
Topu kacan duvardan atlayan cocukta satasmis olmali. Sokaktaki adamlar kosuyor ama videonun devami yok ve oldugune dair yorumlar vardi. Anne sadece izleyebiliyor ve o anne su an aramizdada olabilir
Iki videoda nette var. Izlerken kanim donuyor.
Bizde bagli kopege satasacak kdr deli olmaliyiz
Biz ucuz kurtulduk ta yukaridaki ornekler canlari ile odedi..
Hayvan sevgisi ile bu durum karistirilamaz bile. Bambaska seyler..
Ben esim olmasa ne yapardim bilmiyorum. Esim de bende sahibine kizdik ztn. O kdr umursamaz aliskindiki kopegi dovdugu besbelli. Birde yanimda savunmasiz bebegim olsa ne olur bilmiyorum. Korkularin dogusu ne kdr kontrol edilebilirki. Korkuyorum elimde degil elim ayagim titriyor kalbim yerinden cikiyor ben canini acitirim diye tavsana bile dokunamiyorum birde havlayip saldiran ustume kosan kopege ne yapayim hakkim ne o satastiniz diyenler bana ne kdrini hak goruyor. Ustelik sahipli bahcesinde bagli duran bizi gorur gormez kapinin agzindan sokaga ustumuze firlayan kopege ne kdr tepki gostermek hakkim?

Acaba dikkatli okuyor musunuz ya insanlar sataşınca saldırıyorlar (bu sadece sizin sataştığınız anlamına gelmez gelen geçen başka insanlar tarafından eziyet görüp vahşileşmişlerdir) yada sahibi dövdüğü için saldırgan olmuşlardır diyoruz.

Örneğin bizim burada var öyle çete geçenlerin direkt paçasından ısırıyor gördüğüm an koşup ayırıyorum bana kuyruk sallıyo o az önce saldıran hayvan.

Burada hayvanseverler niye korkuyosunuz diye sizlere yürümüyor ki olan durumu ve korkularınızı nasıl yenebileceğinize dair yardımlarda bulunmaya çalışıyoruz. Ama korkanların neredeyse hepsi cephe almaya çalışıyor.

Acaba dikkatli okuyor musunuz ya insanlar sataşınca saldırıyorlar (bu sadece sizin sataştığınız anlamına gelmez gelen geçen başka insanlar tarafından eziyet görüp vahşileşmişlerdir) yada sahibi dövdüğü için saldırgan olmuşlardır diyoruz.

Örneğin bizim burada var öyle çete geçenlerin direkt paçasından ısırıyor gördüğüm an koşup ayırıyorum bana kuyruk sallıyo o az önce saldıran hayvan.

Burada hayvanseverler niye korkuyosunuz diye sizlere yürümüyor ki olan durumu ve korkularınızı nasıl yenebileceğinize dair yardımlarda bulunmaya çalışıyoruz. Ama korkanların neredeyse hepsi cephe almaya çalışıyor.

Birincisi bahsettigim orneklerden birinde guvenlik baktigi kopekler tarafindan muhtemelen hirsiz sanilarak parcalanarak ölüyor. Bu benim icin hic konusulacak bisey degil soylenecek hic bsy yok.
Benim yasadigim ornekte ise ilk msjimdada olayi yasadigim gun paylastigim topiclerdede kopegin dayak yediginde eminim yazdim. Ama bu da benim sokaktan gecerken unutulmaz bsy yasamami aciklamiyor. Bakiyorsak sahip cikip bebek gibi ilgilenmeliyiz. Kopek pacamizdan ayrilmiyor ulke manyak dolu kopege tekme atacak biri olsak olecek hayvan sahibi kipirdamiyor bile. Uzerindede korkum yanima kar kaliyor. Ceteler ile ilgili yorum yapmiyorum onlarinki bambaska cile. Ana kopekler ayri aclik ayri. Kendimi kollamaya calisiyorum cunku sakin yerlerdede yuruyorum korkularimi yenicem diye yanliz bsy yasamak istemem. Ben cephe almaya calismiyorum umarim kendimi daha iyi anlatabilmisimdir.

Benimde en buyuk fobim ..bazi cinsler aniden saldirabiliyor durduk yere kovaliyorlar insani..habere de cok uzuldum sahipleri bile kacmis okadar vahsilesmis demekki...bu durunlar icin acil birseyler uretsinler...vahsi kopek beslemek gezdirmek modasi var syan sanirim...sahilde falan geziyoruz bazen ve pibul gezdiren ergen tiplerle dolu ortalik ..üstelik tasmasini aciyorlar kizlar geçerken falan...umarim bir care bulunur..

Birincisi bahsettigim orneklerden birinde guvenlik baktigi kopekler tarafindan muhtemelen hirsiz sanilarak parcalanarak ölüyor. Bu benim icin hic konusulacak bisey degil soylenecek hic bsy yok.
Benim yasadigim ornekte ise ilk msjimdada olayi yasadigim gun paylastigim topiclerdede kopegin dayak yediginde eminim yazdim. Ama bu da benim sokaktan gecerken unutulmaz bsy yasamami aciklamiyor. Bakiyorsak sahip cikip bebek gibi ilgilenmeliyiz. Kopek pacamizdan ayrilmiyor ulke manyak dolu kopege tekme atacak biri olsak olecek hayvan sahibi kipirdamiyor bile. Uzerindede korkum yanima kar kaliyor. Ceteler ile ilgili yorum yapmiyorum onlarinki bambaska cile. Ana kopekler ayri aclik ayri. Kendimi kollamaya calisiyorum cunku sakin yerlerdede yuruyorum korkularimi yenicem diye yanliz bsy yasamak istemem. Ben cephe almaya calismiyorum umarim kendimi daha iyi anlatabilmisimdir.

Zaten korkunuzu eleştirmek gibi bi durum yok. Herkes korkularını yenebilmek ister. Bu elinizde olmayan bir durum oldugu icin tavsiyelerde bulunuyoruz. Yoksa niye korkuyosun demek kimsenin haddi degil.
18li yaşlarimda oyle cok korkardim ki kopekten anlattigimda kimse inanamiyor nasil bu kadar degisebildin diye. Şimdi kopek birine saldirsa elimle çenesini açıp o kişiyi uzaklaştırıyorum:)

Bizim buralarda dolu çete halinde. Çok kez havladılar, hatta bir sabah beni köşeye sıkıştırıp, havladılar. Ama hiç ıssırmadılar. Açlıktan sinirli oluyorlar.Yazık, onların doğal ortamlarına biz konduk, şimdi kovucu arıyoruz...

Arkadaşlar Evet saldıran köpekler var ama çoğu koşar havlar ama siz dönüp bir bagırdınız mı geri adım atar. Çok vahşi bir ırk olursa pitbull, terry gibi ona maalesef yapacak bir şey yok. Işte o cinslere sıkacaksanız sıkın biber gazını.

Hiç biber gazı yediniz mi bilmiyorum ama korkunç bir şey. Bir insan bile 1-2 saatte etkisinden zor çıkıyor. Ki biz elimizi kullanabiliyoruz ama onların öyle bir yetisi yok. Lütfen o gazı kullanmak son çareniz olsun. Bir de normal cinslerde dönüp elinizde taş varmış ve atacakmış gibi yapabilirsiniz bu da işe yarar. Ve hislerinizi kpntrol edebilirseniz pozitif enerji yayın hissediyorlar bence :KK36:

Back
X