- 4 Temmuz 2017
- 144
- 103
- 23
- 32
- Konu Sahibi Askdamlasi1
-
Allah onlari kahretsin! Onlarda da hepimiz gibi bi can tasiyor. Insan oldurmekten farksiz goruyorum bu hayvanlara iskence edenleri. Yorumunuz icin tesekkur ederim.Hiçbir fikrim yok ama duyarlılığınızı taktir etmek geldi içimden. Daha biraz önce motosikletin arkasına bir sokak köpeği bağlayıp öldüren canilerin haberini okudum. Hayvanlara zarar verenler insanlara da zarar vermekte sakınca görmezler. Umarim sizin gibi duyarlı insan sayısı artar.
Adamlar asiri mesafeli davraniyorlar ve daha tanimiyorum cunku yeni tasindilar. Sorsam sorun cikaracaklar gibime gelio. Ama tabi sesler devam ederse mutlaka bi sekilde onerdiginiz sekilde sorabilirim evet.Güya hayvan sever insanlarımızın çok sevdikleri hayvanlara yaptığı eziyetin bir örneği.
Üzüldüm köpeğe. Anlattığınızdan anladığım muhtemelen mutlu değil ve ne yazık ki ağlıyor.
Sahibine sorabilirsiniz ' bir rahatsızlığı mı var , bazen garip sesler çıkardığını duyuyorum' diyebilirsiniz. Verdiği cevaba göre değerlendirme yaparsınız.
daha da endiselenmeye basladim simdi!Evet ağlar köpekler. Bence bir sıkıntısı var. Şiddet görüyor olabilir, evdeki tartışmalar onu korkutuyor olabilir, daha yazmak istemediğim şeylere maruz kalmış olabilir, büyük cezalar verilmiş olabilir aç bırakılmak gibi, ya da bu hayvancağız dişiyse ve yavrusu falan vardıysa onu satmış falan olabilirler mi? Yavrularını kaybeden anneler çok hassas oluyor. Aklıma bunlar geldi Bence ilgilenin bu durumla
Icim daraldi bir yandan soyledikleriniz bir yandan hala sesi gelen kopek..
Aynen iste bende bundna korktugum icin elim kolum bagli. Iyilik yapayim derken kotuluk yapmak istemiyorum. Bi turlu harekete gecemiyorum. Disarida kopek gayet sakin ama zayif buldum kopegi. Kaburgalari belli oluyo. Cinsinden mi acebaBilemedim valla canim.kedi sorsan sayfalarca yazarimda kopek bilmiyorum.kizisma donemi olabilir mi acaba ya da hani gelene gecene havlayan kopusler var ya onlardan olabilir belki.gezmek istiyordur belki.gezdirirlerkende bagiriyor mu?eger iyi bakmiyor ve zarar veriyorlarsa allah onlari kahretsin.ama eger tam tersiyse(belkide huyu budur hayvanin sadece)ve sikayet ederseniz ellerinden alip barinaga gotururler.bu da olum demek o yavrucaga kucucuk kafeslerde.cok zor bir durum.benimde yakinimda surekli aci aci bagiran bir kopek olsa uzuntuden kahrolurdum herhalde
Ondan emin degilm cunku calisiyorum.Ağlar evet. Bence kesin var bir sıkıntı. Ya evde yalnız bırakıyorlar ya da şiddet falan görüyor (umarım bu değildir). Benim de köpeğim var mesela uzun süre yalnız kalamaz 1 saat bile geç gelsem triplenir. O kadar uzun süre yalnız bırakmadım ama bıraksam eminim ağlardı. Evde birilerinin her daim olduğuna emin misiniz?
Ondan emin degilm cunku calisiyorum.
Kiyamam ya merak ettim ben de simdi.bir ev kopegininde kaburgalari belli olacak kadar zayif olmasi normal degil gibi sanki.oyle bir cins var mi bilmemkiAynen iste bende bundna korktugum icin elim kolum bagli. Iyilik yapayim derken kotuluk yapmak istemiyorum. Bi turlu harekete gecemiyorum. Disarida kopek gayet sakin ama zayif buldum kopegi. Kaburgalari belli oluyo. Cinsinden mi aceba
Alt katta yasli bi cift var. Onlara sorabilirim evet.Diğer fark eden komşularınıza sorabilirsiniz. Sizin gibi şüphelenen başkaları da vardır muhakkak.
Sanirim kopekten kopege huylar degisiyo. Butun kopekler ayni tepkiyi vermio. Ama insallah bnm duydugum kopekte sahibini gormekten sevindigi icin oyle sesler cikariyodur...Evet aglarlar. Butun gun o sesi cikariyorsa sorun olabilir. Benim kopegim eger eve misafir gelsin yada esim isten gelsin deli deplek gibi kosturur havlar sonra agliyomus gibi sesler cikartir sevincten. Hatta bazen kendi kendime diyorum
Komsular ne dusunuyo acaba diye, ama bunu sadece bu gibi o gibi durumlarda yapiyor. Diger saatler sesi Cikmaz. Yani bir sorun olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?