kopekler aglar mi

Merhaba arkadaslar.
Yan komsumun kopegi tuhaf bi sekilde agliyor. Yani agliyoru mu onu da bilmiyorum, bugune kadar hamster ve tavsan dan baska evcil hayvanim olmadi. Haklarinda hic bi bilgim yok yani. Başlikta belirttigim gibi bi kopek aglar mi onu da bilmiyorum. Ama hayvanlari cok seven biri olarak cok endiseleniyorum. Hayvan uuuuuuu uuuuuuu diye saatlerce dertli dertli uguluyor. Sahibi tuhaf bi tip, karisiyla surekli siddetli kavgalari oluyor. Bise soylemeye cekiniyorum acikcasi. Hayvani arada bi cikariyolar hangi cins kopek bilmiyorum ama zayif buldum kopegi. Iki gun once arkadasimla gezerken kopege rastladik adamin karisi gezdiriyodu ve oksama bahanesiyle kaburgalarini kontrol ettik. Anladigimiz kadariyla anormal bi durum yoktu, ama bnm icim rahat degil. Simdi bu saatte yine sesi gelior. Bu durumda ne yapacagimi bilmiyorum. Polisi aramak aklimdan gecti ama belki ben yaniliyorumdur adamlarin gunahini almayim diye sesim cikmiyor. Sizden fikir aldiktan sonra hareket edecegim.
evet ağlar . ben de dün nette gördüm . eşime sordum ağlar dedi. eşim veteriner .

Her aksam yapmior bunu. Ama bagzen iki uc gece ust uste uluyor durmadan. Biraz daha gozlemleyip komsularla hareket edicem sanirim.

Ne kadar güzel yürekli bir insansınız.
Yukarıda arkadaşların yazdığı gibi köpekler ağlar ve bunun pek çok sebebi olabilir. En basitinden bir odada kapalı tutuyorlarsa bu yüzden bile saatlerce ağlar garibim

Evet ağlar
Bizzat gördüm baya ağlıyor gözünden yaş geliyor :(

Kopeklerin kiskanclik gibi duygulari oldugunu biliyordum. Ama boyle dertli dertli aglayacaklarini gercekten bilmiyordum. Daha dogrusu oyle umit ediyordum.. Beni aydinlattiginiz icin tesekkur ederim kizlar. Peki sizce ne yapmaliyim?

Merhaba arkadaslar.
Yan komsumun kopegi tuhaf bi sekilde agliyor. Yani agliyoru mu onu da bilmiyorum, bugune kadar hamster ve tavsan dan baska evcil hayvanim olmadi. Haklarinda hic bi bilgim yok yani. Başlikta belirttigim gibi bi kopek aglar mi onu da bilmiyorum. Ama hayvanlari cok seven biri olarak cok endiseleniyorum. Hayvan uuuuuuu uuuuuuu diye saatlerce dertli dertli uguluyor. Sahibi tuhaf bi tip, karisiyla surekli siddetli kavgalari oluyor. Bise soylemeye cekiniyorum acikcasi. Hayvani arada bi cikariyolar hangi cins kopek bilmiyorum ama zayif buldum kopegi. Iki gun once arkadasimla gezerken kopege rastladik adamin karisi gezdiriyodu ve oksama bahanesiyle kaburgalarini kontrol ettik. Anladigimiz kadariyla anormal bi durum yoktu, ama bnm icim rahat degil. Simdi bu saatte yine sesi gelior. Bu durumda ne yapacagimi bilmiyorum. Polisi aramak aklimdan gecti ama belki ben yaniliyorumdur adamlarin gunahini almayim diye sesim cikmiyor. Sizden fikir aldiktan sonra hareket edecegim.
Bende endişe ettim şimdi. Köpeği ilgisiz mi bırakıyorlar acaba? Biraz aileyle tanışmaya çalışsanız. Tuz falan isteyin, kek götürün köpeği kolaçan edin.

Aynen iste bende bundna korktugum icin elim kolum bagli. Iyilik yapayim derken kotuluk yapmak istemiyorum. Bi turlu harekete gecemiyorum. Disarida kopek gayet sakin ama zayif buldum kopegi. Kaburgalari belli oluyo. Cinsinden mi aceba
Evcil hayvanı alamazlar sahibinden. Bundan korkmayın.

Bende endişe ettim şimdi. Köpeği ilgisiz mi bırakıyorlar acaba? Biraz aileyle tanışmaya çalışsanız. Tuz falan isteyin, kek götürün köpeği kolaçan edin.
Evet esiyle iletisime girmeye calisicam. Bence ilgisizlikten olabilir. Hayvana işkence yapilmis olsaydi yara izi felan olurdu ben gormedim. Ama yuksek ihtimalle aç birakiorlar. Cunku yukarida soyledigim gibi hayvan zayif.

Ne kadar güzel yürekli bir insansınız.
Yukarıda arkadaşların yazdığı gibi köpekler ağlar ve bunun pek çok sebebi olabilir. En basitinden bir odada kapalı tutuyorlarsa bu yüzden bile saatlerce ağlar garibim
Tesekkur ederim kardesim. Azicik vicdan sahibi olan her insan merak ederdi.
Soylediginiz ihtimalle ac birakilma ihtimali cok yuksek.

Bizim kopegimiz var evet aglar canim bende gözleri hep capaklanir agladiklarinda huzursuz olurlar kavga olan evde mesela ben esime yüksek sesle cagirdigimda falan hemen odaklanir bana yuzume bakar

Zayıflığı cinsinden olabilir bizim kopegimiz goldun yeni tras yaptırdık herkes çok zayıf yemek verin diyor tüyleri olmadığı için mesela olabilir canim normaldede zayıf bizim kopegimiz

Back
X