- 24 Haziran 2011
- 23.464
- 48.918
- 798
Çok iyiler aslında bikaçtane bir arada olunca biraz çeteleşiyolar bide bu zamana kadar bana hiç hırlayan saldıran olmadı korkmadığımdan mı acababen köpüş kedi görür görmez kendi çapımda uzaktan konuşuyorum seviyorum bana kızmaya fırsat bulamıyolar heralde delimine diyorlardır
![]()
Biz buna bulasmayalim en iyisi

Bir kac kopek bir olunca icgudusel olarak hircinlasabiliyorlar. Normalde yolda yanindan sakin sakin gecen kopek grup olunca birbirini gaza getirip havlamaya basliyor.
Ama baska seyler de var mesela atiyorum kirmizi monlu biri ona zarar vermisse kirmizi montlu biri gordugunde saldirganlasabiliyor. Yada o an bir hareketi tehdit olarak algilayabiliyor. O zaman insanlarin korkmalari da normal tabii. Ama butun bunlar kopeklerin sokaklarda maruz kaldigi seyler yuzunden. Kendilerini korumaya calisiyorlar.