• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köpeksavar kullanan var mı

Sineksavar gibi mi ;) ben köpek görünce yoldan biri geçiyormuş gibi davranıyorum hatta şemsiyemin altına gireni bile oldu buyur kardeş ıslanma dedim :cry::KK50:

Bende sahilde yürüyüş yaparken köpek saldırısına uğradım özellikle kışın aç olabildikleri için saldırgan olabiliyorlar. Yürüyüşe kopeksavarla gidiyorum ise yarar ama onu yanımda bulundurdugum süreçte kullanmadim saldirmadilar :)

Bazı arkadaşlar kaçma koşma konuş sev onları demiş ama bence kesinlikle güven olmaz.bu soğukta açlar bir de.hersey olabilir. O anda Yemek vermeye de kalkma o açlikla yemege saldirirken sana da zarar verebilirler. Köpek Savar hiç duymadım.

Yillardir orman beslemelerine katiliyorum acliktan birbirini yedikleri ortamlarda bile kendilerine sevgiyle yaklasan insanlara saldirmiyor bu kopek milleti. Eskisehirdeki haberi hic inandirici bulmadim o yuzden, baska nedenle oldugunu ve cesedinin kopekler tarafindan parcalanmis olabilecegini dusunuyorum. Neyse konuya donersek cihaz normal kopeklerde ise yariyor sagir ve zihinsel/psikolojik sorunlari olan kopeklerde ise yaramiyor.

bu haber kesinlikle dogru hafızama nasıl kazındıysa konuyu okumaya baslayınca dırekt bu olay aklıma geldı
ınsan ınsana zarar vermemesi gerektiğini bıldıgı halde zarar verebılıyorsa egıtılmemıs sokakta bası bos gezen bı hayvandan ben hersey beklerım kesınlıkle saldırgan olabılıyorlar benım sevgımden de eksık kalsınlar bısey olmaz

Arkadaşlar evim mezarlığı yakın ve civarda grup halinde köpekler var.iş yerim evime çok yakın yürüyerek gidiyorum. Geçen sabah 6 7 tane köpek vardı.koşturdular beni.ağlayarak işe gittim.çığlık çığlığaydım çok korktum.

belediyeye şikayet edelim dediler ama sonra öldürenler oluyormuş diye duydum.kesinlikle karşıyım.beni korkutsalar da kıyamam onlara.
köpeksavar sipariş verdik ama işe yarar mı bilmem.sanırım yaydığı sinyaline köpekler rahatsız olup uzak duruyorlarmış kullanan var mı.
Benim de yasadigim yerde kurtlar vardi ben de dusunmustum kopek savara neyse ki kurtuldum ordan.Yalniz kopeklere gostererek o aleti kullama farkederlerse aksine sana saldirirlar.cebindeyken yolda bir kopek gordugun de bas bi bakalim ne kadar ise yarayacak.Bir tanidik almis kucuk kopek uzerin de etki etmis hemen kaciyormus kopek.

Karinlarini doyurmayi deneyebilirsiniz aslinda. Karni tok olan kopek asla saldirmaz. Hele bu kis gunu iyice ac oluyorlardir. Eger yasadiklari belli bir bolge varsa haftanin belli gunleri yemek dokebilirsiniz boylece etrafa bulasmazlar hem onlar mutlu olur hem siz. Cevrenizdeki kasaplardan cope attiklari kemikleri falan toplayip ucuze getirebilirsiniz bu isi.

Babam bisikletle işe giderken hep saldırırdı 9-10 köpek. Babamda eminönünden aldı. Sadece havlayan köpekte işe yarıyor bide küçük cins köpeklerde. Çok fazla kullanınca köpek bağışıklık kazanıyor. Yani diyelimki bugün köpek havladı sana karşı ve o aleti kullandın köpek kaçtı. Yarın oldu o köpek sana havlamadı ama sinsi sinsi bakıyor aleti kullansanda işe yaramıyor belki bi ihtimal aleti görünce korkabilir ya da çok pis kin güder:KK17: bence al kullanmasan bile sana güven verir.

Bazı arkadaşlar kaçma koşma konuş sev onları demiş ama bence kesinlikle güven olmaz.bu soğukta açlar bir de.hersey olabilir. O anda Yemek vermeye de kalkma o açlikla yemege saldirirken sana da zarar verebilirler. Köpek Savar hiç duymadım.

Söyleyenlerden biri de bendim evet yine söylüyorum. Anlaşılan hiç köpek görmemişsiniz hayatınızda sadece saldırgan bir yaratık olduğunu duyuyorsunuz. Onlar da bizim gibi acıkırlar, susarlar ve üşürler. İnsanlar 1 gün oruç tutuyorlar da sahurda tıka basa yedikleri halde iftara doğru trafikte özellikle barut gibi oluyorlar açlıktan. Düşün günlerce aç kaldığımızı ne yaparız? O çevrenin insanları birer parça yemek artığı, yoğurtlu makarna vs. götürse onlar yemek verene saldırmazlar her zaman minnettar kalırlar. nankörlük bilmezler, sadık hayvanlardır. Vermesen de saldırmazlar sadece sevgi verin onu da anlarlar. Evet kaçmayın diyorum çünkü onun üstünlüğünü, korktuğunu belli ediyorsun onun için kovalarlar. Onlardan hızlı kaçman mümkün değildir isteseler yetişip parçalarlar ama yap-maz-lar şunu anlayın artık. Dikkat edin hep kaçanları kovalarlar.

Bi önceki sayfaya bak canım kadına otopsi bile yapmamışlar köpekler öldürdü deyip geçmişler ben zaten bi çok habere inanmıyorum bunada inanmadım

Evet bu haberi ben de uzun süre takip ettim dediğiniz gibi hiç inandırıcı gelmedi. Kız bir yerlere gidip günlerce gelmiyormuş sonra çıkıp geliyormuş. Evet hayvanları da besliyormuş. Anne baba otopsiye ısrarlara rağmen izin vermedi. onlar asıl nedenini bilmek istemezler mi ama istemediler ilginç! Çünkü bildikleri, yaşadıkları bir şeyler var ve duyulmasını istemediler. Nasılsa hayvanları besliyordu dediler onların önüne atıp onlar öldürdü diye kapandı konu.

Evet bu haberi ben de uzun süre takip ettim dediğiniz gibi hiç inandırıcı gelmedi. Kız bir yerlere gidip günlerce gelmiyormuş sonra çıkıp geliyormuş. Evet hayvanları da besliyormuş. Anne baba otopsiye ısrarlara rağmen izin vermedi. onlar asıl nedenini bilmek istemezler mi ama istemediler ilginç! Çünkü bildikleri, yaşadıkları bir şeyler var ve duyulmasını istemediler. Nasılsa hayvanları besliyordu dediler onların önüne atıp onlar öldürdü diye kapandı konu.

Bende aynısı düşünüyorum ve beslediğin sokak hayvanının saldırıcağına inanmıyorum bende besliyorum çünkü ;)

Söyleyenlerden biri de bendim evet yine söylüyorum. Anlaşılan hiç köpek görmemişsiniz hayatınızda sadece saldırgan bir yaratık olduğunu duyuyorsunuz. Onlar da bizim gibi acıkırlar, susarlar ve üşürler. İnsanlar 1 gün oruç tutuyorlar da sahurda tıka basa yedikleri halde iftara doğru trafikte özellikle barut gibi oluyorlar açlıktan. Düşün günlerce aç kaldığımızı ne yaparız? O çevrenin insanları birer parça yemek artığı, yoğurtlu makarna vs. götürse onlar yemek verene saldırmazlar her zaman minnettar kalırlar. nankörlük bilmezler, sadık hayvanlardır. Vermesen de saldırmazlar sadece sevgi verin onu da anlarlar. Evet kaçmayın diyorum çünkü onun üstünlüğünü, korktuğunu belli ediyorsun onun için kovalarlar. Onlardan hızlı kaçman mümkün değildir isteseler yetişip parçalarlar ama yap-maz-lar şunu anlayın artık. Dikkat edin hep kaçanları kovalarlar.

Hayatımda çok köpek gördüm
Çünkü okuduğum üniversite köpek yuvası gibiydi
Bir sürü vardı
Herkes yemek veriyordu- yani aç değillerdi.
Hocalar etrafa yemek bırakıyordu, ve ısınacak yerleri vardı
yani ne aç ne de üşümüş olmadıkları halde kendimi can havliyle kütüphaneye attığımı hatırlıyorum...

Sevmek için yaklaşınca ısırılanlar, normal yolda yürürken arkasından saldırılanlar doluydu üniversite
Kaçmadıkları halde...
Bu yüzden hiç bir köpeğe güvenmem
4 yıllık lisans hayatımda tok olmalarına rağmen ve kaçmamana rağmen hatta hiç ilgilenmeyip uzaktan yürümene rağmen uyuduğu yerden bir anda saldırabileceklerini gördüm
Yani kısacası
ya-par-lar

Back
X