Köpeklerden nefret eder vede acayip tırsarım 7-8 yıl önce durakta servis bekliyorum.İri, heybetli bi köpek karşıdan göründü ben bayıldım bayılcam yusufluyorum köpek beni fark eder etmez bi hışımla bana doğru koştu...
Tamam dedim ben öldüm ramak kaldı bana dokunmasına camiiden bir adam çıktı ceketini çıkardı köpeğe vurmaya başladi.Köpek kaçtı tabi o gün bugün çok tırsarım senin kociş gibi tulişim...
Her gün dışardan ne yesem derdinden bıkıp bunaldığım bi anda konuyu bizim Delikafa düldene anlattım.
Arzu'cuğum dedi yerinde olsam dışardan yemem evde köfte falan kızartıp ekmek arası yaparım çokta hoş olur hijen açısındanda içine siner dedi.Tamam dedim ertesi gün deneyeme başladım sabah kalktım evden çıkmadan mis gibi kokan köfte kızarttım ekmek arası yapıp poşete koydum işle ev arası 15 dakika yürüyorum...
Bi baktım biri arkadan poşeti çekiştiriyor bende arkadaşlardan biri munzurluk yapıyor sandım gülerek arkaya döndüm ki ne göreyim köpeğin biri tutmuş poşeti çekiştiriyor
-Ayy imdatttt annecim kurtarın beni diyerek koşmaya başladım işyerine nasıl geldiğimi bilmiyorum aaa bide ne göreyim o kadar korkmama, tırsmama rağmen köfte poşeti hala elimde:Roflol:
Zavalli köpecik o gün de aç kalmıştı:asigim:tatlicadiarzu
O gün bu gün delikafa düldenin aklına uymuyor mutlu mesut yaşıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?