- 30 Eylül 2015
- 121
- 21
- 48
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Erkekler birine koca, birine baba olunca kadınlarla siyaset yapamıyor mu? Bence bu kafaları değiştirin, eşinizden ziyade biraz da dünyayla ilgilenin. Ne güzel eşiniz yapıyormuş bakın.Arkadaşlar merhaba.Çok acil cvp lütfen düsünmektn kafayi yicm.Esimle facebook hesabimiz ortakti birlikte kullaniyrdk uç dört ay önce tartistgmz zamanlarda kendine sahte bir face hesabi acti.Benim gönlümün razı olmadgni bile bile kullanmaya devam etti.Orada siyaset sayfalrna gruplarina yorum yaziyr diye çok üstelemdm fakat sosyal medyayi da biliyrz simdi yorum yazdgi yerlere baktm kadinda olsa konusyr ne olursa olsun evli ve baba olan bir adamın böyle konuşması tuhafima gidiyor kendimi ihanete uğramış gibi hissediyrm.Güzel bir şekilde uyardm anlamadi gecelere kadar sırf yorum yazck konsck diye uyumuyr bile.Anlaycgnz son noktalardayim çok moralim bozuk.Basina böyle şeyler gelen var mi nasil bir yol izlemeliym
Facebook da bir iş çeviriyor olsa, gözünüzün önünde yapmaz bence.
He aldatacak, farklı arayışlara girecek zihniyette biriyse, bunu için FB bile lazım değil zaten. Şimdilik sıkmadan gözlemleyin.
Bu ortak sosyal hesaplar kadar saçma bişey daha yok bu arada. En basitinden, arkadaşımla muhatap olacaksam, kocasıyla da olmak zorunda mıyım? Acaba siz çok sıktığınız, sürekli kontrol altında tutmaya çalıştığınız için farklı insanlarla sohbete meyil etmiş olabilir mi?
Sohbet ediyorsa uzun uzun bunda vardir bir is . Lakin sadece yorum yazip cikiyorsa farketmez bunu demek istedim.sizide fecebook sifresini versinArkadasim ben siyaset yapiyrdu dedim başka konularda da konuşulur bildiğin sohbet ediyrsn evli bir adamin başka bir bayanla sohbet etmesinin nesi normal erkek nefsi bu bugün bu konuda sohbet edilir yarin başka konularda sonra hadi konuşur bunu eşini ihmal etck şekilde gecelere kadar mi sürdürmk geeek
Eşine söyle rahatsız olduğunu o zaman bende açayım iyi mı olur de empati kurşun azicijArkadaşlar merhaba.Çok acil cvp lütfen düsünmektn kafayi yicm.Esimle facebook hesabimiz ortakti birlikte kullaniyrdk uç dört ay önce tartistgmz zamanlarda kendine sahte bir face hesabi acti.Benim gönlümün razı olmadgni bile bile kullanmaya devam etti.Orada siyaset sayfalrna gruplarina yorum yaziyr diye çok üstelemdm fakat sosyal medyayi da biliyrz simdi yorum yazdgi yerlere baktm kadinda olsa konusyr ne olursa olsun evli ve baba olan bir adamın böyle konuşması tuhafima gidiyor kendimi ihanete uğramış gibi hissediyrm.Güzel bir şekilde uyardm anlamadi gecelere kadar sırf yorum yazck konsck diye uyumuyr bile.Anlaycgnz son noktalardayim çok moralim bozuk.Basina böyle şeyler gelen var mi nasil bir yol izlemeliym
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?