- 30 Eylül 2015
- 121
- 21
- 48
- Konu Sahibi gizemsz3333
-
Arkadaşlar merhaba.Çok acil cvp lütfen düsünmektn kafayi yicm.Esimle facebook hesabimiz ortakti birlikte kullaniyrdk uç dört ay önce tartistgmz zamanlarda kendine sahte bir face hesabi acti.Benim gönlümün razı olmadgni bile bile kullanmaya devam etti.Orada siyaset sayfalrna gruplarina yorum yaziyr diye çok üstelemdm fakat sosyal medyayi da biliyrz simdi yorum yazdgi yerlere baktm kadinda olsa konusyr ne olursa olsun evli ve baba olan bir adamın böyle konuşması tuhafima gidiyor kendimi ihanete uğramış gibi hissediyrm.Güzel bir şekilde uyardm anlamadi gecelere kadar sırf yorum yazck konsck diye uyumuyr bile.Anlaycgnz son noktalardayim çok moralim bozuk.Basina böyle şeyler gelen var mi nasil bir yol izlemeliym
adamı rahat bıraksan da istedigi gibi yorum yapsa..Arkadaşlar merhaba.Çok acil cvp lütfen düsünmektn kafayi yicm.Esimle facebook hesabimiz ortakti birlikte kullaniyrdk uç dört ay önce tartistgmz zamanlarda kendine sahte bir face hesabi acti.Benim gönlümün razı olmadgni bile bile kullanmaya devam etti.Orada siyaset sayfalrna gruplarina yorum yaziyr diye çok üstelemdm fakat sosyal medyayi da biliyrz simdi yorum yazdgi yerlere baktm kadinda olsa konusyr ne olursa olsun evli ve baba olan bir adamın böyle konuşması tuhafima gidiyor kendimi ihanete uğramış gibi hissediyrm.Güzel bir şekilde uyardm anlamadi gecelere kadar sırf yorum yazck konsck diye uyumuyr bile.Anlaycgnz son noktalardayim çok moralim bozuk.Basina böyle şeyler gelen var mi nasil bir yol izlemeliym
gecer gecer merak etme...Haklısınız belki hevestir dönemlik bir seydir sıkılır bende böyle düsünyrm ama ihmal ettiği ben ve aile yasantmz iliskimiz var şu an ona çok kırgınım evin bir köşesinde oturup telefonuyla oynayan bir koca sohbet yok iletişim yok nerede uyuyakaldiysa hatta düşünün.Benim zoruna giden bu
Bende bi sey oldu sandim...Arkadaşlar merhaba.Çok acil cvp lütfen düsünmektn kafayi yicm.Esimle facebook hesabimiz ortakti birlikte kullaniyrdk uç dört ay önce tartistgmz zamanlarda kendine sahte bir face hesabi acti.Benim gönlümün razı olmadgni bile bile kullanmaya devam etti.Orada siyaset sayfalrna gruplarina yorum yaziyr diye çok üstelemdm fakat sosyal medyayi da biliyrz simdi yorum yazdgi yerlere baktm kadinda olsa konusyr ne olursa olsun evli ve baba olan bir adamın böyle konuşması tuhafima gidiyor kendimi ihanete uğramış gibi hissediyrm.Güzel bir şekilde uyardm anlamadi gecelere kadar sırf yorum yazck konsck diye uyumuyr bile.Anlaycgnz son noktalardayim çok moralim bozuk.Basina böyle şeyler gelen var mi nasil bir yol izlemeliym
Ben burada böyle bir durumla karsilasan arkadaşlarıma seslendm nasil bir yol izleyebilirm diye gereksiz gereksiz yok ortak face yok güvenmeme bir şeyler cikartysnz sırf yazmak için yazyrsnz
Sonunda ya ayni düşünen biri cikti ben sasirdm yani yorumlara bende bir sorun olduğunu düşünmeye basldmResti çekerdim. İnternet ortamında tanımadığı kadınlarla ancak online oyunlarda ben de varken konuşabilir bunun haricinde sorun çıkar. Ben de erkeklerle konuşmam, eşim istemez. Arkadaşlarıyla konuşsun siyaset, fake hesapla tanımadığı kişilerle konuşmak neymiş? Hiç sevmiyorum bu tür şeyleri.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?