Kopmaya başlayan evlilik baglari..ne olur yarım edin

Ben buraya insanlarin tecrübelerininden yola cikarak yaziyrm kendi tarafından düşünmemek baskalarinin da fikrini almak için yaziyrm kırıcı olmaya ne lüzum var ki

Yanlış anlamayın ama bana ikinizde normal gelmediniz. Sosyal medyayı ne kadar büyütmüşsünüz gözünüzde, kullanılması gerektiği gibi kullanamıyorsunuz. Ortak hesap açıp birbirinize ayrı hesap için izin vermemeler, facebook'a dalıp aileyi ihmal etmeler hiçbiri normal değil. Belki birbirinizi bu kadar kısıtlamazsanız, normal dozajında kullanabilirsiniz, yasak olan şeyin çekici gelmesi gibi.

Benim eşimde açtı sadece siyasi grupları ve kişileri takip amaçlı tweet açtı . Bende bazen bakarım bence çok düşme üstüne farklı şeylerle ilgilen sen düştükçe yapar birlikte flm izleyin evde birşeylerle uğraşın

Önceden twiter acmsti zaten siyasi şeyler oradan takip edilir fakat simdi face de sohbet adı altinda sadece siyasi grup yok ki dalga amaçli geyik amaçli bir sürü paylasim var

Yorumlar gerçekten sadece siyaset içerikli mi ?
Özel mesaj yoluyla da konuşmalara devam ediliyor mu ?

S biraz kendi haline bırak cnm görmezden gelmeye birsey yokmuş gibi davran bakalım inşallah düzelir allah kimsenin evine huzursuzluk vermesin

adamı rahat bıraksan da istedigi gibi yorum yapsa..
bende de cok yrum yazarım face den oradan buradan eşimde... dunyada kadın diye bir canlı var. erkek içinde aynı. bu iki tür birbiri ile tartışabilir, karşılaşabilir bu kötü birşey degildir.. karma bir dunyada yaşıyoruz.
eşler birbiine diktatörlük yapmamalı.

gecer gecer merak etme...

Bende bi sey oldu sandim...

Cnm içini ferah tut. Belki canının sıkıntısından giriyodur. Bende sırf burda olcam dyr gece 4lere kadar uyumuyorum bazen. Belki öyle bişeydir.

En sevmediğim insan tipi sosyal hesapları birlikte kullanan bide üstüne ayşemehmet gibi isimler kullanılması.

Bazen görüyorum da yanındaki eşine sosyal hesaptan doğumgünü kutlamaları ve aynı hesaptan diğer esin cvp vermesi kendi kendine yazılıyor gibi açıkçası baya gülüyorum ve dalga geçiyorum böyle tipler le.

Evlisiniz diye yular takmaya gerek yok değilmi?. Satın aldığınız bir mal değil ,hayat arkadaşınız. .

Öf beni bile baydin Allah eşine sabırlar versin. Güvensizlik kadar kötü birşey yok...

Yine bir tanıdığımın eşinin hiç arkadaşı yok adamın tek hayatı iş -ev . Ve
Kadın hala mutsuz trafiğe kalsa kavga kıyamet. .. demem o ki arkadaşım bu bi hastalık sanırım takıcak birsey bulursunuz mutlaka bu olmasada. Öf içim şişti

Ben de yazan diğer arkadaşlara katılıyorum,ortak hesap bana da saçma geliyor,birbirinize güvenmiyor musunuz neden ortak hesap ?
Eşiniz mesajlaşıyor mu ,yoksa sadece yorum mu yapıyor ?
Yalnızca yorumsa bence bir süre sonra sıkılır,bu ara gündem sıcak ondan dolayıdır heyecanı,yakında geçer.
Mesajlaşıyorsa sıkıntı büyük..

Birincisi ben o düsündkleeinden degilim ikincisi sende evli değilsin ki böyle yazmis olacksn

Arkadasim benim esim face kullanmiyrdu face yoktu o yüzden benim facemi kullaniyrdu kullancgi zaman bi tuttrdnz ortak face yazilanlarin hicbirini yapmdm ki ben

Ben burada böyle bir durumla karsilasan arkadaşlarıma seslendm nasil bir yol izleyebilirm diye gereksiz gereksiz yok ortak face yok güvenmeme bir şeyler cikartysnz sırf yazmak için yazyrsnz

Ben burada böyle bir durumla karsilasan arkadaşlarıma seslendm nasil bir yol izleyebilirm diye gereksiz gereksiz yok ortak face yok güvenmeme bir şeyler cikartysnz sırf yazmak için yazyrsnz

Boşanın o zaman hayatım. Ya facebook ya da ben deyin bakalım ne olacak.

Ortak paylaşım yapılan bir ortamda yazıyorsunuz, o sebeple hiç kimseye sen yaz, sen yazma diyemezsin. Çok mu sıkıldın face kullanmasından, git kucağına otur ve onun ilgisini çekecek şeyler söyle. Ertesi gün yine aynısını yaparsa sende yap. Eninde sonunda anlayacaktır, ama tabii bunu yaparken onu ürkütmemek veya kavga çıkarmamak lazım. Ürkerse kaçar sonra, uzaklaşır daha da. Hiç mi belgesel seyretmiyorsunuz yahu, aslan bile ceylanı yakalamaya çalışırken ürkütmemek için yavaşça sokuluyor yanına olay bu işte. Sen bir aslan, o bir yaralı ceylan... aman sabahlar olmasın. Valla ne face kalır ne de başka bişey.

Resti çekerdim. İnternet ortamında tanımadığı kadınlarla ancak online oyunlarda ben de varken konuşabilir bunun haricinde sorun çıkar. Ben de erkeklerle konuşmam, eşim istemez. Arkadaşlarıyla konuşsun siyaset, fake hesapla tanımadığı kişilerle konuşmak neymiş? Hiç sevmiyorum bu tür şeyleri.

S
Sonunda ya ayni düşünen biri cikti ben sasirdm yani yorumlara bende bir sorun olduğunu düşünmeye basldm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…