• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

'Köprüde intihar' has yandaş çıktı

okypete

Nirvana
Kayıtlı Üye
28 Mart 2008
84.872
40.692
698
'Köprüde intihar' has yandaş çıktı
http://www.cumhuriyet.com.tr/foto/yasam/454038/1/_Koprude_intihar__has_yandas_cikti.html
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin geçişi için saatler öncesinden önlem alınan Boğaziçi Köprüsü'nde bir kişiyi aracının içinden ikna ederek intihardan vazgeçirdi. İntihardan vazgeçirilen kişinin Facebook'taki profilinde ise Erdoğan hayranı olduğu ortaya çıktı.

• 'Köprüde intihar' has yandaş çıktı
      Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, kendisinin geçişi için saatler öncesinden önlem alınan Boğaziçi Köprüsü'nde bir kişiyi aracının içinden ikna ederek intihardan vazgeçirdi. İntihardan vazgeçirilen kişinin Facebook'taki profilinde ise Erdoğan hayranı olduğu ortaya çıktı.

Beşiktaş'ın maçlarını kaçırmayan Çatraş, tutkusunu tribünden fotoğraflar paylaşarak göstermiş.
      Çatraş'ın yaklaşık 10 gün önce yaptığı son paylaşımlarından birinde ise evinden taşınırken çektirdiği fotoğraf yeralıyor. Vezir Çatraş, bu fotoğrafta ile ilgili yorumunda, "Evlendim evleneli yüzümün gülmediği, evden kurtuluyorum" yazmış.
      Köprüde intihar' has yandaş çıktı
      Çatraş bir diğer yorumu ise "İstanbul beni bitirdi" şeklinde.
      Çatraş'ın profilinde ayrıca CHP ve HDP'ye yönelik paylaşımları dikkat çekiyor. Çatraş'ın paylaşımlarından birinde CHP lideri Kılıçdaroğlu'nun bir 'photoshop'lu bir fotoğrafı yer alıyor.

Son düzenleme:
Yandaşlara intihar yasak mı :confused::confused:

Ya da doğru ya her yandaş hükümetin balını kaymağını yiyorken , neden intihar düşünecek duruma gelsin ki ?:rolleyes:

Bu arada adamın sosyal medya hesabında 20 gün önce hastanede fotosu var , serumlu . Yine ölmeyi beceremedim yazıyor altında .

Adam intihara meyilli yani .:KK12:

yahu adamın intiharı ne kadar çok haber oldu:cool:
sen misin ikna eden:KK53:pişman ederler adamı:KK53:

Sevinin işte % 49 gibi asilzade değilmiş. % 50 de ki arıza tiplerden biriymis.

Ben bu haberi bugün okudum gazetede.Hiç inandırıcı gelmedi.Bir kere c.başkanı konuşma yaparken bile olağanüstü bir şekilde koruyorlar,hatta bir konuşmasında halkla arasında baya km vardı neredeyse :KK48:
Kaldı ki adam ruhsatsız silah taşımaktan sabıkalıymış önceden .Böyle bir adamı nasıl yanına yaklaştırdılar,ilginç

valla bana daha ziya de korumalar olay çıkarma şimdi diye adamı çekiştirmiş gibi geldi görüntülerde:KK53:

Back
X