Saol cnm Allah razi olsunHer aksam çektiğin esmalarin bereketi bence
Afiyetle tüketin canm sifa olsun
O oglanı bi görme bakim senkızlar şu sinirimi stresimi en aza indirmek için napabilirim
ne yiyip içiyim
sinir ve stres bende sırt ağrısı yapıyor şuan işte kıvranıyorum resmen
rahatlatamıyorum kendimi bir türlü
her ay benim hesabıma göre 4500 tl ödeme var krediler kartlaar dersane kira faturalar yol paraları harçlık falan ama temmuzdan sonra bu 4binin altına düşecekeilenn napcan canım peki eşinle böyle ciddi mi borçlarınız
Canim benden sana tavsiye bebegini erteleme inan hic birşey planladığın gibi olmuyo cok büyük sıkıntılar yaşadık biz esimle tam duzenimiiz kurduk borclarimizi bitirdik evimizi aldık bebek yapmaya karar verdik şükürler olsun mevlam hemen nasip etti ama 6 aylık hamileyken hic tahmin etmeyecegimiz seyler geldi basimiza extra odemelerimiz çıktı. Ama bebegim dermanim stres topum sıkıntılarımı unutuyorum onunla...
Aıyyyy esin kardesine para gönderiyorsa bak iste o konuda haklisin en cok sinir oldugum sey ben esimi manevi yonden korkutuyorum cok bonkör eli acik dayanamaz oda gonderir ki zamaninda gonderdigi oldu
eger diyorum oyle bisey yaparsan hakkim helal degil sen o paradan mesulsun benimde hakkim var o parada ahirette iki elim yakanda hesabını sorcam o pararnin filan diyorum yapamiyo benden gizli.
eilenn allah sabır versin bacım
biraz rest çek istersen yani taksit taksit alsada sana versin sadece senin olmanla olmaz yani
benim ertelememek gibi bir lüksüm yok kendimiz zor geçiniyruz bu hayata nasıl dahil edebilirim onu
hem bakıcak kimse yok yakınımda annem abla olsa borcu düşünmem çalışırım bi yandan
ama bebek olunca evde oturmam lazım
onun içinde eşimin evi tek başına idare etmesi lazım şuan çok zor yani
O zaman bebek konusunu cok takma canm kafana bak gorceksin zamanla hersey oturcak öyle guzel bir zamanda gelcek ki tadını çıkara çıkara büyüteceksin. Sadece zamana ihtiyacın var birde esinin desteğine onuda belki bu seferki tartışma yola getirir biraz kendine gelir.
inşallah canım tek duam o kendine gelsin
çünkü kendimi yalnız hissediyorum
Canım birazda sen yukelnmissin bütün yükü işine gelmiş sanki aslında erkeklerin hepsi öyle.tr_lelli . Nin taktigini uygula devamli sorumluluk altinda olsun ustunde bir yükü olsun.
eilenn biraz çek kendini kuzum çok yükleniyon kendine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?