- 1 Mart 2010
- 45.184
- 115.273
- 1.123
Kiloyu parayla satiliyo saniyo bence ondan almiyoHatun çorap almiyo kilo mu alcak? HIh beceriksiz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kiloyu parayla satiliyo saniyo bence ondan almiyoHatun çorap almiyo kilo mu alcak? HIh beceriksiz
Burda da yokPampa ben kendi basima yurudugum zaman yolun sonunda kendimi bimde buluyom hic hoş olmuyor.. Yuruyebilcgm park fln da yok.. Olanlarda da serseri style laf atiyo sevmiyom.. Markete yuruyom ben![]()
Evet ya önceden(dogumdan sonra) ise yaramistioturdugunuz yerde bacak acma germe yapın bari işe yarıyo hiç yoktan iyidir
Ayy dedikodu yapıyolar bideBizim bi tanidik eline yarim ekmek arasina ne bulursa doldurup öyle yürüyüşe cikardi.. Acikiyomus yürürkenhalbuki yemek arkasından yururduk..
Bizim bi tanidik eline yarim ekmek arasina ne bulursa doldurup öyle yürüyüşe cikardi.. Acikiyomus yürürkenhalbuki yemek arkasından yururduk..
Sarki dinlerken iyi oluyo eetTelefonum pert mp3 yok içinde.. Busartlar altında yuruyememyenim darrr yenim darrr
Aksamsa bi de yazsa bi de dondurma ohhhTabiykiiiçekirdek olmazsa olmazdi yaninda
ayakta oldugumda 25'er yapıyorumEvet ya önceden(dogumdan sonra) ise yaramisti
Baslamam lazım artık
Dedik dedik dinlemedievde olsa da yicekti bari yürürken yiyordu o da kar
![]()
Buralarda elit değil hic bnm piremses ruhuna uymuyo ondan ötürü ben bime yuruyomdönüşte de aburcubur dolduruyom.