• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

tr_lelli tr_lelli Herifi çarptım kanka yoksa kendi param la almaya kiyamiyorum :D

Çok şükür benimki bu ara tahsilat yapabiliyor da bizde sucuk görüyoruz hahah

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM apla bide yanına yoğurt iyi gitti valla :D

Ayyy bana beyaz saç demeyin nolorr 28 buçuk yaşımda beyazla tanıştım dün sabah farkettim ki bir tel beyazim var ne cektiysem bu genç yaşımda :P

tr_lelli tr_lelli Herifi çarptım kanka yoksa kendi param la almaya kiyamiyorum :KK70:

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM apla bide yanına yoğurt iyi gitti valla :KK70:

Ayyy bana beyaz saç demeyin nolorr 28 buçuk yaşımda beyazla tanıştım dün sabah farkettim ki bir tel beyazim var ne cektiysem bu genç yaşımda :p
Afiyet olsun kanka yarasın.

tr_lelli tr_lelli Herifi çarptım kanka yoksa kendi param la almaya kiyamiyorum :KK70:

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM apla bide yanına yoğurt iyi gitti valla :KK70:

Ayyy bana beyaz saç demeyin nolorr 28 buçuk yaşımda beyazla tanıştım dün sabah farkettim ki bir tel beyazim var ne cektiysem bu genç yaşımda :p
OUYY OUYYYY))Afiyet olsun canım.. şifa olsun löp löp et olsun:))

Noluyo bana yahu sabah baş ağrısı ile uyandim o gecti midem basladi nasıl tuhaf ya Sabahtan beri yediğim hersey zor geçiyo boğazımdan yolda bi ayran aldım tuzlu içiyorum iyi gelir insallah

Tansiyonum düşmüş şimdi olcturdum 8e 5 çıktı soda iciyorum AsSsk AsSsk

Back
X