Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maşh oğluna canım ya..Bizden dahada net çözmüş işi. Çok da doğru demiş..Tebrik ederim ya..oğlumu bi söz söylemişti tüylerim diken diken olmuştu. '' anne Allah herkesi bilir ama insan sadece kendini bilir değilmi?'' diye çocuk çözmüş küçük yaşta olayı. bizler sadece kendimizi bilebiliriz, o yüzden dedikodudan uzak olmalıyız. insan kendini bilirse yaptıklrından emin olursa aslında tüm sorunlarda çözülür.
Kesinlikle canım ya.. Doğru diyorsun.. Sıkıntılar misafirdir gelir geçer..Önemli olan gönderenin hatırına misafire sabretmektir. değilmi..gelip geçici şeyler. dermansız dert vermesin Allah. sıkıntıların tez vakitte son bulur inşallah
İnşallah öyledir. İnşallah güzel ahlaklı olur. çocukların bakış açıları daha çıkarsız ya. ilk söylediğinde 4 yaşındaydı bide gece saat1 miydi neydi üstünü dğeiştiriyorum söyledi bi korktum tü bismillah deidm çocuk ne diyor. dedim evet annecim çok haklısın. yatağa yattım bildiğimiz şey ama ne kadar farkında olmadan biliyoruz dedim. çocukdan bişi öğrendimespoyraz canım mükemmel bi çocuk yetiştirmişsin helal olsun
öyle canım sağolasın. tüm çocuklarımıza güzel ahlak nasip olsun inşallahMaşh oğluna canım ya..Bizden dahada net çözmüş işi. Çok da doğru demiş..Tebrik ederim ya..![]()
Allah kolaylıklar versin canım.. Hasta hasta daha da bir zorbenim mesai başlıyor ben ayrılıyorum bakar okurum ara ara. fırsat bulursam da yazarım. bizdeki memurluk akıllara zarar. öyle hiç rahat değiliz. ahanda gelmeye başladılar
AleykûmselamSelâmün aleyküm arkadaşlar nasilsiniz
Ben cok dert edindim artik tamam ya yeter diyorum ama yinede herseyi takiyorumevet herkesin derdi var. bazılarının derdi bazılarına vız gelir. bazılarının ki ise ne kadar büyük gelir. kimi mutfakta duran bulaşığı dert eder. kimi okuyamadığı kitabı. kimi uğradığı büyük haksızlığı, kimi '' şunu versene '' lafını emrivaki kabul edip gücenir. insanoğlu işte en güzeli tüm dert ve sıkıntılar için Allaha sığınmak,
oy kuzum benim yaa.. Dediğin gibi canım daha yoln başındalar.. daha ne günler görecekler..::Oglumu okula biraktim eve geldim
Karsi komsumun kizi gelmis beni cagirdilar oturalim diye evi supurim gelirim dedim telefon geldi kuzumun karni agrimis
Sabah hic bisi yoktu gecende de aynisi oldu dr goturdum hic bise cikmadi
Bu sefer dr. götürmedim bende serbet yaptim
Sehriye corbasi yaptim icirdim
Sicak su torbasi koydum karninada
Bide calpol verdim bir kasik.
Keyfi yerine geldi canimin.
Ben niye bunlari çekiyorum diyo karninin agrisina
Dur daha bakalim bukadarcikla isyan etme geciririz caresi var bunlarin dedim.
Mevlam dermansiz dert vermesin.
Evladimin cani yandiginda aklima hep üvey anne yaninda buyuyen cocuklar, yada yetimhane buyuyen cocuar geliyo
Onlarin acisindan kimin cani yanarki?
Kime siginirlar?
Naparlar?
Bakamadigi cocugu zevk ugruna yapanlara cok kiziyorum!
Dogumkontrol gunah diyip bakamadigi cocugu doguranlara cok kiziyorum!
Cocuklarini terk eden ebeveynlere cok kiziyorum!
Vuranlara,dövenlere helede sinirimden sövüyorum!
Evlat baska bisioy kuzum benim yaa.. Dediğin gibi canım daha yoln başındalar.. daha ne günler görecekler..::Rabbim hepimizin yavrularına iyi günler göstersin inş..
Geçmiş olsun canım kuzuya..
Çok doğru dedin canım.. O çocuk esirgeme kurumundakilere , yetimhanedekiler Allah'm acısın
Rabbim tüm yavruların yüzünü güldürsün..Kimsenin yavrusu hiç bir çocuk ağlamasın(
Kesinlikle canım..RAbbim hakedenlere nasip etsin evladı..Evlat baska bisi
Amin canım amin.
Hayırlı evlat olsunlar
Ben de iyiyim çok şükür Allah razı olsun ne takıyosun kafanaAleykûmselam
Hosgeldiniz
İyiyiz cok sukur siz?
Ben cok dert edindim artik tamam ya yeter diyorum ama yinede herseyi takiyorum
Huy mu yapımı anlamadim
Ben de iyiyim çok şükür Allah razı olsun ne takıyosun kafana
Anladım canımespoyraz ın söylediklerine binanen söyledim yani genel anlamda
benimkininde ağrımıştı gaz sancısı üşütüyorlar, hele benimkinin atletleri hep dışarda bir gün yapıştıracam bunları diyorum da gülüyor veled.Oglumu okula biraktim eve geldim
Karsi komsumun kizi gelmis beni cagirdilar oturalim diye evi supurim gelirim dedim telefon geldi kuzumun karni agrimis
Sabah hic bisi yoktu gecende de aynisi oldu dr goturdum hic bise cikmadi
Bu sefer dr. götürmedim bende serbet yaptim
Sehriye corbasi yaptim icirdim
Sicak su torbasi koydum karninada
Bide calpol verdim bir kasik.
Keyfi yerine geldi canimin.
Ben niye bunlari çekiyorum diyo karninin agrisina
Dur daha bakalim bukadarcikla isyan etme geciririz caresi var bunlarin dedim.
Mevlam dermansiz dert vermesin.
Evladimin cani yandiginda aklima hep üvey anne yaninda buyuyen cocuklar, yada yetimhane buyuyen cocuar geliyo
Onlarin acisindan kimin cani yanarki?
Kime siginirlar?
Naparlar?
Bakamadigi cocugu zevk ugruna yapanlara cok kiziyorum!
Dogumkontrol gunah diyip bakamadigi cocugu doguranlara cok kiziyorum!
Cocuklarini terk eden ebeveynlere cok kiziyorum!
Vuranlara,dövenlere helede sinirimden sövüyorum!
Bende dikicem donuna diyorum:)ay canım geçen
benimkininde ağrımıştı gaz sancısı üşütüyorlar, hele benimkinin atletleri hep dışarda bir gün yapıştıracam bunları diyorum da gülüyor veled.
Allah yardımcıları olsun kuzucukların. gaz sıkışması kesin ben apar topar hasteneye götürdüm. tam kapısındayız anne 3 kere pırt yaptım geçti dedi:) hayde geri döndük.evden çıkarkende bişeyi yoktuBende dikicem donuna diyorum:)
Göbüslü benim kuzu atletler pörtlüyo
Evde bisi yokken ilk ders bide agrimasi tuhaf geldi
Bugun kuran derside vardi biraz stres mi yapti acaba diyorum
Gecmis sayfasinida
Sinavlarida basliyo haftaya bide kuran ögreniyo cocugun kafa karman corman.