• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Mia- Mia- vay ne bende rapor alırım ama gene çalışırım diyordum maziye bak :63:

herkese hayırlı akşamlar mesai biter ben gider :)

internet paketim bitti bitecek akşam giremem sanırım tr_lelli tr_lelli cim yok yazmayasın benii

görüşemediğim konuşamadığım arkadaşlarım sizleride öpüyorumm :KK15:

herkese hayırlı akşamlar mesai biter ben gider :)

internet paketim bitti bitecek akşam giremem sanırım tr_lelli tr_lelli cim yok yazmayasın benii

görüşemediğim konuşamadığım arkadaşlarım sizleride öpüyorumm :KK15:
Tamam tamam bu seferlik seni azad ediyorum sayin müstakbel musavir haninefendicim.
Saygı bizden.

iyiyim kuzuuu sen napıyosun nasılsın? sınavın nasıl geçti?

şükürler olsun iyiyim yavrumm sınavı atlattım kaynanayı memlekete yolladım benden kralı yok :D
sınavda idare ederdi ya önemli olan o yoğunluğu atlatmaktı gerisi Allahta hakkımda hayırlısı kanki

şükürler olsun iyiyim yavrumm sınavı atlattım kaynanayı memlekete yolladım benden kralı yok :KK70:
sınavda idare ederdi ya önemli olan o yoğunluğu atlatmaktı gerisi Allahta hakkımda hayırlısı kanki
ohhh keyfini çıkar beybisi.. sınav stresinin bitmesi seni baya rahatlatmıştır hatta çok boş vaktin kalıyordur ben kpssden sonra boşluğa düşmüştüm :) inşallah güzel haberlerini de almak nasip olur

tr_lelli tr_lelli sorma kız memlekette kar yağıyomuş yaa zaten sinir ola ola gitti kadıncağız

kp orda iş aldı bu sene epey erken gittiler kv de istemeye istemeye gitti mecbur otobüs hareket edince ağladım valla
insan iyi kötü ne çok alışıyor sanki gelmiceklermiş gibi ağladım valla eşimde şok oldu yavrum ben yıllardır alıştım sende alışırsın ağlama dio

ohhh keyfini çıkar beybisi.. sınav stresinin bitmesi seni baya rahatlatmıştır hatta çok boş vaktin kalıyordur ben kpssden sonra boşluğa düşmüştüm :) inşallah güzel haberlerini de almak nasip olur

o boşlukların hayaliyle yaşadım son iki hafta :D

ama sabah yolda kitap okuyorum hazır beynin pasını atmışken biraz daha çalısın dedim :D

tr_lelli tr_lelli sorma kız memlekette kar yağıyomuş yaa zaten sinir ola ola gitti kadıncağız

kp orda iş aldı bu sene epey erken gittiler kv de istemeye istemeye gitti mecbur otobüs hareket edince ağladım valla
insan iyi kötü ne çok alışıyor sanki gelmiceklermiş gibi ağladım valla eşimde şok oldu yavrum ben yıllardır alıştım sende alışırsın ağlama dio
eneeee kaynanasının arkasından ağlayan gız :KK57:

eilenn eilenn kizim ne aglaması lan
Benim ki gittigi an evde bayram havasi oluyodu sahsen tarafımca mendil alip oynayasim geliyodu.

Ama farkliyiz tabiki sen hafta sonlari arada gidiyodun yanina
Benimki evime yerlesiyodu :KK51:

Ayri evi olsaydida gidip temizleseydim haftada 1gitseydim yeterki ayri olsaydi
Boyle tatsizliklar olmazdi:KK1:

Back
X