Köprüden önce son çıkış!

Kızlar dün iki tencere sarma sardik. İçini hazırladım yaprakları hazırladım komşularını çağırdım sarma ekibini oluşturdu gece 12ye kadar sardik bana.şimdi diğer komşuya saracaz. Ona gidicem. Ellerin yeşerdi sarmadan. Yarın bizim memurluklar arası ikram günümuz sıra bizim mudurlukteydi. 6kisiyiz herkes 2ser ikram yapacak. Yaklasik40kisi yiyecek. İşte onunla cebellestim. Tahinli kurabiye ve sarma bendeydi.dönünce anlatirim yoklugumdkileri

Kolay gelsin afiyet olsun topraam.

Bizim buralardan yani kartaldan kaybolan cocuk beratcan öldürülmüş
Allahım ya sabır

Bizim buralardan yani kartaldan kaybolan cocuk beratcan öldürülmüş
Allahım ya sabır
Allah ailesine sabirlik versin kuzucuk. Ben bazen işle ilgili yapılan haksızlıklara kızıyorum da su yapılanın yanında bizimkiler toz zerresi.Allah insanları evlatları ile sinamasin

Sıpanın yarin bedeni vardi unuttum ben
Kirlideydi esofmanlarida onlari attim simdi yikaniyolar
Sabaha sinifdan veli arkadas kahvaltiya cagırdı.
Oraya gidicez kuzuyla.
Erbaslarin cay/süt/meyve/cekirdek/buyuk erbasin cipsi verildi.
Esmalarimida cektim
eilenn kuzu ablacına dua ettim.
Camasirlari asıp uyucam 28dk daha var.
Bekliyorum

günaydın

espoyraz canım kolay gelsin şimdiden afiyet olsun siz sarmaları yiyin bana yarasın inşallah :)

@mandaliina canım rabbim arkadaşına da şifalar versin herşey allahtan genç oldumu daha bi zor .. Arkadaşının ailesine allahım yardım etsin inşallah

tr_lelli ayy çok üzüldüm allahım ailesine sabır versin ne istiyorlar bu küçücük çocuklardan be

bu arada ablam için sağolasın güzel kalplim allah razı olsun senden

günaydınlar herkese. eilenn canım buralara dönmene sevindim. sistem yavaş iş yığınla biz nasıl çıkıca zbu işin işinden

Allah hepimizden razı olsun canım.

ah ah işte benim onları parmağım da oynatmam lazım demi

öylede hiç gerek yok işini yap akşam al çantanı çık kimseyle muhatap olma
ben şahsen öyle yapıyorum abimle aynı oteldeyiz düşün yeri geliyo biz bile birbirimizin yüzüne bakmıyoruz

öylede hiç gerek yok işini yap akşam al çantanı çık kimseyle muhatap olma
ben şahsen öyle yapıyorum abimle aynı oteldeyiz düşün yeri geliyo biz bile birbirimizin yüzüne bakmıyoruz
Aynen canım bende öyle yapıyorum na alim kader kısmet olcakla ölceğe çare bulunmaz derler hayırlısı hakkimizd

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…