56kiloyum cnm ben.sen kilo vericem falan diyosun ya bence gayet iyisin güzelsin
Topprammtr_lelli ne kadar da modernsin. Sevdim seni topraam.
Kızlar hepinize günaydın.
Vallaha ben hepinizi merak ettim şimdi.AsSsk , eilenn , Feraceli , @mandaliina ve adını sayamadiklarim
Hayir cnm degilimtr_lelli sen gozluklumusun sanki öyle gibi geldi eminde olamadim
Yok ya aslında alt tiresi bilmem nesi olan varya emin olamadim dedim başkalarını etiketlerin şimdi beceriksiz halimle. Kız sen şimdi oturanmisin ayaktakimisin ben bisi anlamadım bi resimdeki koordinatlarini bana diyiver hele.56kiloyum cnm ben.
53olsam diye debeleniyorum bakalim olursa olur olmazsa kader :)
Toppramm
@freedoommmmmkarrdelenn
Hepisi yoklar
Oturan benim kanka resmin sagında ecük gozukuyom ordan.Yok ya aslında alt tiresi bilmem nesi olan varya emin olamadim dedim başkalarını etiketlerin şimdi beceriksiz halimle. Kız sen şimdi oturanmisin ayaktakimisin ben bisi anlamadım bi resimdeki koordinatlarini bana diyiver hele.
He kız o daha geçmiş ya yani sen daha gencsin.salyangozlar neyim ise yariyorOturan benim kanka resmin sagında ecük gozukuyom ordan.
Ben doğu batı karmaşası bi kızım kara kaş göz,beyaz tenli tipik bi kızım eşşek gözlü derler bide banatr_lelli ne kadar da modernsin. Sevdim seni topraam.
Kızlar hepinize günaydın.
Vallaha ben hepinizi merak ettim şimdi.AsSsk , eilenn , Feraceli , @mandaliina ve adını sayamadiklarim
Berden baktın kız bende bakam
Hahaha annem ya bidikcikAnneni nedense kapalı tonton bi kadın olarak gözümde canlandırmışım :) anne değildir pampa abladır o bidaha bak bakamtr_lelli
Hahahhaha sorma kanka siviyom Allah ne verdiyseHe kız o daha geçmiş ya yani sen daha gencsin.salyangozlar neyim ise yariyor
Sapıklık yaptım pampa istedim gösterdiBerden baktın kız bende bakam
Askolsonn bendeee bendeeeSapıklık yaptım pampa istedim gösterdi
Ya özelde bi grup açak görek be
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?