canım mesaj attım sana ama başkasını eklemeyı beceremedim sen ekle bakalım onaDur deneyim bakalım becerecemmi
Feraceki grup yapti bize özel mesejda ama sonradan nasil ekleniyi bilmiyorum ki soralimda senide alalimbende bilmiyorum nasıl olduğunu.kişisel mesajı bılıyorum da grupla da mı oluyor
tamam canımFeraceki gruo yapti bize özel mesejda ama sonradan nasil ekleniyi bilmiyorum ki soralimda senide alalim
grup nasıl yapılıyorFeraceki grup yapti bize özel mesejda ama sonradan nasil ekleniyi bilmiyorum ki soralimda senide alalim
Özel.mesaj sayfasi aciyosun burda seciyosun katilimcilari ekliyosun sectiklerinle özel konusuyosungrup nasıl yapılıyor
katılımcı ekleme işini beceremed,m işte benÖzel.mesaj sayfasi aciyosun burda seciyosun katilimcilari ekliyosun sectiklerinle özel konusuyosun
Biz kizlarla orda konusuyoruz dunden beri
Feraceli actigi icin onun eklemesi lazim
Seni etiketledim oraya ama sanirim ise yaramadi
Bede hc denemedim bi denim bakim sen ve espoyrazi olcak mikatılımcı ekleme işini beceremed,m işte ben
esporazla konuşuyorm şimdi seni de ekleyecektım yapamadım canımBede hc denemedim bi denim bakim sen ve espoyrazi olcak mi
Aa bende yapamadim pro üyelermi yapabiliyo acabaferaceli gelsin de beni de eklesin yoksa olmaycak gibi
Densizlik yapmak istemem ama bunun için mi boşanma lafını ağzınıza aldınız?annemle eşim birbirine huy olarak tıpatıp benzıyorlar ve anlaşamıyorlar bu yuzden
dün annem eşime şaka yaptı takıldı bıraz eşim sinirlendi ve küstüler annem küs gitti
zaten ben eşimin ailesi ile görüşmüyordum şimdi bir de bu oldu
eşimle de tartıştık anneme sinirlendiği için
annemler gittiği için de artık konuşmuyoruz eşimle
kavgada ilk kez boşanma lafı gectı yanıı
barışmayı düşünmüyorum uzun süre en azından
kendime bir b planı yaptım kafamda napayım
hayat böyleymiş
kimseye güvenmeyeceksin demekkki
Orasini hic dusunmemistim kanki taamdir.Pampiş rüyayı Nasıl yorumlarsan öyle olur derler
İyiye yor
Bide herkese açık yerde paylaşma özelde anlat
Nerer yağıyo kar ?günaydınlar
pazar evimi temizledim.
kar yagyo üsüyorum.
Amanın ürünler donlanmasa barigünaydınlar
pazar evimi temizledim.
kar yagyo üsüyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?