tamam patron. hani eşit alıyoz ya ondan kalbine kötü bişi gelmesinKorkutmasaniza :)
Ceneyle calisiyo kanka bu dukkanfakirlikten çeneye vurduk
Şekerleme canimgece uyumasımı yoksa ara uykumu benim oğlan küçükken ara uyku yapıyorud bu saatlerde sonra gece 2-3 aman sabahlar olmasın
Git ama dahiliyeye git sonra o seni yönlendirir diyetisyenekızlar çok uzun bir yazı olacak baştan uyarıyorum ama okuyun dellendirmeyin beni
şimdi ben hep şu yiyip yiyip kilo almayanlardandım bi oturuşta burger de mc'de 2 menü yerdim. ama tek tip beslenirdim, et tavuk balık sebza asla yemezdim sadece kıyma oda köfte olacak ve mangalda olacak. b, oturuşta bi ekmek yerdim ama yarım kase çorbayı bitirmezdim. hep mantılar börekler sürekli hamur işi yerdim. ama bu yaşıma kadar 44 kiloyu geçmemiştim 24 yaşında 165 boyundayım. Bu sene sebze balık vs yemeye başladım ve 1 ayda 14 kilo aldım gören herkes şok olduve dana gibi olmuşsun yorumları başladı bir anda bu kadar kilo sağlık sorunundan olabilir diye düşündüm doktora gittim şeker kolestrol tansiyon herşey normal çıktı doktor diyetisyene gönderdi, diyetisyen de klasik diyet listelerinden verdi çok kilolu değilsin takma ama dahada alma vs. dedi. ama işin kötü yanı sanırım doyma iç güdümü kaybettim bizimkilerin 1 günde yediğini ben öğünde yiyorum ağzım hiç boş durmuyor sürekli evde olduğumdan can sıkıntısından hep atıştıracak bir şeyler istiyorum. ama gerçekten doymuyorum. sizce doktora tekrar gideyimmi.
bu testleri dailiye yapıp diyetisyene göndermişti zaten yine önce dahiliyeyemi görüneyimGit ama dahiliyeye git sonra o seni yönlendirir diyetisyene
Bide istah kesici seylere yönel
Tarcın,kahve gibi.
Estagfurullah herseyden konusuyoruz biz burda biloyosunbu arada 1 ayda bu kadar kilo aldığım için her tarafım çatladı bir derdim vara yazıyor gibi oldu ama idare edin
Bence yine öyle yap sonra diyetisyenin listesine birebir uy.bu testleri dailiye yapıp diyetisyene göndermişti zaten yine önce dahiliyeyemi görüneyim
Ne guzel canimNe zaman istersen sel biz hep burdayiz
Burasi benim dükkan digerleride elemanlar
:)
Cay demliyo biri biri ortalik temizliyo
Fakirhane iste
Caylavyu :)Ne guzel canim
Çay varsa sıkıntı yok
Çay önemli
cilt doktorunada gittim 1 ayda bu kadar kilo aldım çatlak oldu dermaroller diye iğneli bir şey varmış dedim doktor benimde çatlağım var bulaşma hiç bir şey fayda etmez sadece yenileri olmasın diye yağ kullan dedi bende bu dediğin yağı çatlak olmasın daha fazla diye alcam çünkü bi anda kilo verirsemde çatlarmışEstagfurullah herseyden konusuyoruz biz burda biloyosun
Derdi olanla uzuluyoruz mutlu olanla seviniyoruZ
Catlaklarini dusunmede simdi önce istahinin önüne gecmeye bak
Yeni catlak icin bio oil iyi diyolar bi arastir istersen
Benim dogumdan var onlara fayda etmez
ya çok kilo vermek istemiyorum zaten bni korkutan 1 ayda bu kadar almam oldu. 3 kilo versem yeter heralde çünkü öncedende çok zayıftımBence yine öyle yap sonra diyetisyenin listesine birebir uy.
İstah kesici seyleri arastir
Arastiralim hep birlikde burdan bende 1-2kilo vermeye calisiyorum motive ederiz seni sen kararli ol yeterki
Benimde var catalagim dogumdancilt doktorunada gittim 1 ayda bu kadar kilo aldım çatlak oldu dermaroller diye iğneli bir şey varmış dedim doktor benimde çatlağım var bulaşma hiç bir şey fayda etmez sadece yenileri olmasın diye yağ kullan dedi bende bu dediğin yağı çatlak olmasın daha fazla diye alcam çünkü bi anda kilo verirsemde çatlarmış
evet yarısı kırmızı yarısı beyaz ama beyaz olanlarıda daha önce farketmemiştim karadenizin neresindensin cnmBenimde var catalagim dogumdan
Catlakk derinin 7kat altindan catliyo bu sebepden tedavisi zor
Zamanla rengi beyaz oluyo muhtemelen suan seninki kirmizidir yeni ya
Kilo verirken birden vermemeye calis. Sok diyet yapma
Yapma ki daha cok catlamasin
55-56idealya çok kilo vermek istemiyorum zaten bni korkutan 1 ayda bu kadar almam oldu. 3 kilo versem yeter heralde çünkü öncedende çok zayıftım
Anne kastamonuevet yarısı kırmızı yarısı beyaz ama beyaz olanlarıda daha önce farketmemiştim karadenizin neresindensin cnm
Ben yuzum icin kullaniyorum zaten vartr_lelli sen güneş kremini tatil içinmi alacaktın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?