Akşam yemeği adama yedirip kendin yemiyorsun ben öyle yapıyordum adam oldu 97 kilodimi haklısın değişim yapayım
ayy göbeğim cok kötü çıktı
benimki 93 olduAkşam yemeği adama yedirip kendin yemiyorsun ben öyle yapıyordum adam oldu 97 kilo
Burdan da bir iki kelam edeyim.kızlar ben uyuyacam. Herkese tatlı rüyalar. Sabah iş var. Ama haftanın son günü iyi yani
ortalama bende senin gibi yapıyorum. ama bu sen taktikdeğiştiricem.Mia- benim eşim 18 nisanda seminere gidicek. benim kadın tutmamı istemez ki zaten haftasonu hep evde olduğundan kadın madın gelemiyor eve. neyse ben çokk ev temizlemeye gitmişliğim var üniversitede okurken. ama hayatımboyunca 1 kere kadın tuttum kv kıyametleri kopardı ağzının payını kırmadan verdim. neyse.
Bu sene eşim gidince vercem halıları yıkatmaya, sonra hafta sonuna kadar vitrinleri boşaltıcam, mutfak dolaplarını silicem, sonra bizim yatak odası dolaplarını çekmeceleri falan, hafta sonuda kadını tutacam koltuklar camlar, kapılar duvarlar tek bir günde hepsini bitirecem Allahın izni ile
Konu suan temizlik ama şimdi facede gördüm bunu ne kadar güzel degilmi :)Eki Görüntüle 1806232
bunların 300 tl olanları var canım.
bide 8 ay yatıyolar o yüzden çok almak istemiyorum.
ikea dan ucuz seyler alıcam 2 yıl sonra atarımda yada kardeşine kullanırım nasip :)
ay nerde var 300 tl olanlarr
ay çok güzel nerde buldun bu kadar uyguna kızzz
sadece iç malzemeleriymiş kız yanlış bakmışım :)
ebebek te var mesela ordan bak bide magazalarda daha uygun olabiliyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?