canım hödük işte sinir oldum bak şimdibi beklentim yok artık kimseden
p.tesi günüydü (nikah yıldönümü) ben koşa koşa eve gidip bişeyler hazırlamaya çalıştım baktım benim ki mal gibi geldi
bende kendimi duaya verdim pek muhatap olmadım
dünde annecim ameliyat olmuş ben koştura koştura yanına gittim beyfendi sadece aradı
bende gel mel demedim annemi aldık ablama geçtik
telefonda da soğuk konuştum noldu falan dedi annem ameliyatlı nasıl olmamı bekliyorsun dedim sinirli bi şekilde
sonra bugün oldu işte bugünde hiç eve gidesim yok inanın ki yine nerde kalsam diye düşünüyorum
bide ben niye kabul diyorum ki yılda bir iki özel günümüz var onda da dışarı çıkıp bi yemek yiyemiceksek ne diye çalışıyoruz kardeşine yedireceğine bana yedirsin
yarın kına gece si var benimkinin kuzeni (kız) evleniyo aradığım elbisemide bulamadım iyice sinir oldum iki gündür
tr_lelli AsSsk sağolun kızlar iyiki varsınız iyiki varız
Ammmann üzülme be kuzubi beklentim yok artık kimseden
p.tesi günüydü (nikah yıldönümü) ben koşa koşa eve gidip bişeyler hazırlamaya çalıştım baktım benim ki mal gibi geldi
bende kendimi duaya verdim pek muhatap olmadım
dünde annecim ameliyat olmuş ben koştura koştura yanına gittim beyfendi sadece aradı
bende gel mel demedim annemi aldık ablama geçtik
telefonda da soğuk konuştum noldu falan dedi annem ameliyatlı nasıl olmamı bekliyorsun dedim sinirli bi şekilde
sonra bugün oldu işte bugünde hiç eve gidesim yok inanın ki yine nerde kalsam diye düşünüyorum
bide ben niye kabul diyorum ki yılda bir iki özel günümüz var onda da dışarı çıkıp bi yemek yiyemiceksek ne diye çalışıyoruz kardeşine yedireceğine bana yedirsin
yarın kına gece si var benimkinin kuzeni (kız) evleniyo aradığım elbisemide bulamadım iyice sinir oldum iki gündür
tr_lelli AsSsk sağolun kızlar iyiki varsınız iyiki varız
eilenn canım sen sinirlenme
biraz oturup adaam gibi konuşma zamanı gelmiş
sadece senin kazanmanla ev nereye kadar döner
bebek olursa çalışmayacağın günler gelecek
onun için otur konuş
kendine gelsin biraz
hayat kısa zaman geçiyor
bide biz hangisini kutlicaz bir karar verelim dio ya
nikah düğün ayrı ya
sanki her ikisindede bi mok yapıyoz gibi
bizde kutlamayız canım takma ya
hani durduk yere incelik yaparda özel günleri sevmez
o zaman vercen bebeği eline görürüm ben onun totişinicanım hergün konuşsamda ne fayda
ben ona dedimki muhasebe ofisinde 6 sene çalıştım senin yerinde olsam arkdaş hatrınada olsa gitmem
doğru düzgün para alamzsın dedim
dinlemedi
hiç para almıyor değil alıyor ama zar zor yani
eilenn alışmış kanka senin direk işten falan çıkman lazım yani
hep düşünen biziz zatenhee ozaman duvarları yeriz artık
hiç güvenmiyorum kanka böyle bişey hiç yapamam
hep düşünen biziz zaten
kanka sorumlulukları çok üstüne almışsn bence biraz
ona bırakmalısın bu konu hakkında düşünelim bi bence
kanka sen özelden detaylı ödemelerinizi yazsana bi fikir gelir belki aklımızadüşünelim kanka
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?