Anladım canım.. bende bir sürü begeni görünce dedim yazmadan kaçmış:)Yemek deyince akan sula durur..haklısın:)
Parnak bilmiyom canım..Ağrım yok şükür de.. zımbırtı takılı hala.. salı kontrolüm var bakalım.. durumuna bakacaklar sanırsam.. nette okudum bazı şeyler bazen 3 aya kadar sürüyormuş düzelmesiofofff..
2 hafta sonra foto atmayan ne olsun
inanmamm ne malum annenin evini çekip yollamicaaannn
sağol canım.. kesinlikle.. tetenozu bilirim.. gebeyken banada yapmışlardı.. sonrası çok ağrıyorçç kolum bile şişmiştigeçmiş olsun canım
bende tetenoz oldum sanki kolum incinmiş gibi acıyo
saglık sıhhat çok önemliymiş gercekten
eilenn noldu canım ya ban yemişsininanmamm ne malum annenin evini çekip yollamicaaannn
sağol canım.. kesinlikle.. tetenozu bilirim.. gebeyken banada yapmışlardı.. sonrası çok ağrıyorçç kolum bile şişmişti
Pazar gunude calisan hatun yapmislar heytt beTükkanı açtım
Yerler ıslak yeni sildim
Parmak uçlarınıza basarak girin
Yoh yawMaaşıma zam işime son değil demi la?
Çek kizzz. Çek haberim yokmus gibi dogalken de hep havaliymisim gibi:)Abla patron koltuğuna otur da Bi resmini çekeyeyim. Profile koyarsın havan olur
AA patron geldi. Desturr. Buyurun lelli ağam. Koltuk saglammi diye baktuydim da ben. Ayağı biraz yamuk geldi de düşmeyesin mazallahespoyraz sana diyo
He yaa. Elime de kalem alam bari..İş yapıyormuş gibi önüne Bi iki dosya da koyarız abla ayıpsın
Dur çekme bacak bacak üstüne de atayimm. Tamam şimdi çekHe yaa. Elime de kalem alam bari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?