çok sağol canım.. Haklısın.. inş canım.
Ya bayramdan sonra kısmetse boya badana tadilat yaptıracaktım.. inş o zamana kadar düzelir..Biraz da ondan dert ediyorum sanırsam..Çünki hakkaten böyle sıkıntılı oluyor işş yapmam..Kafam bir dünya.. bir sürü yapılacak işim var evde.. Rabbim kolaylıklar versin inş.. kışa kadar halledelim inş ya..
haklısın canım ..Teşkler..Rabbim beterinden korusun inş..herşey olurrr vardır bunda da bir hayır diyelim
Allah daha beternden korusun inşallah :)
Sakarya'nın neresinden canım.. Bizim memlekette sakaryada ondan sordum..Benim sakarya dan kayınvalidem geldi
Bebişte var malum çok giremiyorum bu ara
Gecmis olsun kankaKızlar sormayın ya ben annemlerin orayı telefon ile hizaya sokmaya çalışıyorum birde bu dert var dedem hasta çok yatıyor bakan yok burdan organize ile onu bunu arayarak fisfisliyorum bakalım ben anlamadım bu isi
Karasu luSakarya'nın neresinden canım.. Bizim memlekette sakaryada ondan sordum..
geçmiş olsunKızlar sormayın ya ben annemlerin orayı telefon ile hizaya sokmaya çalışıyorum birde bu dert var dedem hasta çok yatıyor bakan yok burdan organize ile onu bunu arayarak fisfisliyorum bakalım ben anlamadım bu isi
Amin canımselam kızlar
trlellicim çoooook yoğun bir gündü anca eve geldim
kızlara kısaca kendimi tanıtayım
31 yaşında 2 yaşında kızı olan genelde kendi halinde takılan,çocukları çok seven bir köy öğretmeniyim
kızımda kafa küçüklüğü var,kafa büyümezse ALLAH korusun mikrosefali durumu vardı,şu an çok şükür az da olsa büyüyor,uzun müddet kızımızla işi gücü her şeyi bıraktık,onunla ilgilendik,çok şükür ALLAH a şu an iyi,RABBİM tüm bebeklere,çocuklara,hastalara sağlık,şifa versin,çok zor
biraz çok yazdım
Günaydın kanka.Günaydın kızlar
selam kızlar
31 yaşında 2 yaşında kızı olan genelde kendi halinde takılan,çocukları çok seven bir köy öğretmeniyim
kızımda kafa küçüklüğü var,kafa büyümezse ALLAH korusun mikrosefali durumu vardı,şu an çok şükür az da olsa büyüyor,uzun müddet kızımızla işi gücü her şeyi bıraktık,onunla ilgilendik,çok şükür ALLAH a şu an iyi,RABBİM tüm bebeklere,çocuklara,hastalara sağlık,şifa versin,çok zor
biraz çok yazdım
Rabbim kimseyi evladıyla sınamasınselam kızlar
biraz çok yazdım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?