• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Degilmi ya. Yarın banyo tuvalet balkonlar bi supur bi sil toz al.oğlanı alt komşuya gönderirim. Işık hiziylan utulukleri de kucaklayıp dolabın boş rafina bitti gitti
Ben öyle yapiyorum bazen
Sabah erken uyaniyorum
Önce yataklari toplayip wc banyo ve mutfak temizliyorum
Erken ya supurge acamiyorum
En son supurge ve toz aliyorum

Biz bize yeteriz :KK70:

2 ay mı aboovv :KK57:1 gün bile çok geliyor iken bana:KK22:
He ilk zamanlar ne aglardim tekim gurbet ellerde kapımı çalan yok yüzüme bakan yok. Eşim küser bazen kendi sesimi bile duymadigim günler olurdu. Şimdi kussun istediği kadar arkadaşı ariyom çocuklarımızı aliyoz arabada altimizda ohh miss.çocuklar oynuyor biz sohbette

He ilk zamanlar ne aglardim tekim gurbet ellerde kapımı çalan yok yüzüme bakan yok. Eşim küser bazen kendi sesimi bile duymadigim günler olurdu. Şimdi kussun istediği kadar arkadaşı ariyom çocuklarımızı aliyoz arabada altimizda ohh miss.çocuklar oynuyor biz sohbette
Oooohhhh aferin en güzelini yapıyorsun:KK19:

Esim konusmayincada ben laf sokuyorum ya
Dayanamiyorum
Kusunce hic konusmaz ama
Sonra sonra laf atar
O an hicc
Zamanla insan alisiyo demek.

Ben öyle yapiyorum bazen
Sabah erken uyaniyorum
Önce yataklari toplayip wc banyo ve mutfak temizliyorum
Erken ya supurge acamiyorum
En son supurge ve toz aliyorum
Ya şimdi ben malların ev halkı uyurken markete gidicem. Sonra banyo tuvalet ve mutfak balkonu hallederim o sırada makineye çamaşır atimmi onuda sererim yarın güneşli olacak.ahaliye kahvalti. Falan derken diğer işler ahanda plan

Bu aksam 2tabak karalahana corbasi ictim acayip seviyorum kuzende guzel yapar
Sonra kahve falan mide corba oldu
Eve geldim oglum acıkmıs
Anne ben açım dedi eve girer girmez babaya emanet cocuk bukadar
Kedi gibi doladi pesimde
Kucagima yatti falan karni doyunca gitti odasina :)
Kız bu karadeniz kara lahanası deme.Annemde getirdi gelirken

Ya şimdi ben malların ev halkı uyurken markete gidicem. Sonra banyo tuvalet ve mutfak balkonu hallederim o sırada makineye çamaşır atimmi onuda sererim yarın güneşli olacak.ahaliye kahvalti. Falan derken diğer işler ahanda plan
Bi giristim mi inan 1saatte bitiyo
Gözümüzde büyutuyoruz :KK66:

Al benden de o kadar benimkide çok kibar.bana bisi anlattı bende soru sordum.Anne ben sanane diyesim geldi de onun yerine "sana gore bos bir şey bu" desem sananenin nazikcesi olur deme dedi.
Masallah ya kuzuya
Simdikiler cok akilli
Uyanik biz öylemiydik ya ot gibi buyudum yeminlen

Bu akşam dedesi el oturuyor oglusuma dede dediki ama artık el openler para veriyor bizde böyle dedi.oğlumda dur du5-10sn bizde hoşgeldin diyenlerdenseniz para alıyoruz dedi çok guldum.tabi burda denilince gülünç olmuyor

Al benden de o kadar benimkide çok kibar.bana bisi anlattı bende soru sordum.Anne ben sanane diyesim geldi de onun yerine "sana gore bos bir şey bu" desem sananenin nazikcesi olur deme dedi.
Allahım be sok oluyorum ya :D maşallah allah nazarlan korusun bu arada yaş kaç oğlanın ben talip olçam siz oglanlara kaçırmıyam :D

Back
X