Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kanka vitrinde 190yaziyodu kazikliyo demek
Ben takimin caydanligi ve yumurtaligini sevmiyorum takim alamam galiba suan zaten zugurtumtr_lelli takım alma ya sevmiyorum takımları şimdiki aklım olsa keşke almazdım.
Kankisi begendin mi ciddi yatr_lelli yafrusu saatim kolumda
saatim şekil önümden çekil
seninkinde gözüm kaldı azcık aşerdim
eilenn kuzum çok çiğneyince çabuk doyuyon taktik beybisi
Mia- kankaa sen iyi yiyon ya boşver düzen değişince daha çok içim karışıyor
yoğurt ye bol bol süt içiver bide he bide soda iç mutlaka
bak bana ben ara öğün yapmıyorum ne edem
Vayy bana bunlarla gelin
gitmedim . bakıp çıkıyom ara sıraben yer verene kadar hatun gitti ya la![]()
sağolun sağolun kopacam bende burda. içimden geldiği gibi. haydeeeeee oynamak da serbestmi?
Ne demek sen iste kemenceci getirtimsağolun sağolun kopacam bende burda. içimden geldiği gibi. haydeeeeee oynamak da serbestmi?
Ben muhafızları yollim ayipsinhemde çalışıyom. kandırıyom başımdakileri ayyyy napayım yaw. hep iş hep iş
kızzzzzz can evimden furdun beni.dururmu habu omuzlar. kıpraşmaya başladı.Ne demek sen iste kemenceci getirtim
Horon tepelim topraam
Aryuuurediiiitabiiiii alttan müzüüüü veriyorum
dıptıs dıptısss
haydin oturmayamı geldik![]()
Hızıridi yunusudi hiziridi yunusidikızzzzzz can evimden furdun beni.dururmu habu omuzlar. kıpraşmaya başladı.
he işte bana böyle can lazım gözü pekBen muhafızları yollim ayipsin
Asmak kesmek kelle ucurmak hırsizlıkdan altın vurmak kirk haramiler kırk haramilerrr
desene ordan kan ısınması var. bende aslen rizeHızıridi yunusudi hiziridi yunusidi
Kanka benim esim trabzonlu
Seklimiz icin yasarhe işte bana böyle can lazım gözü pek
hem eğlen hem öğren hem geyik yap hem para biriktir. bir elimde cımbız bir elimde ayna. bir elimde kumbara. bir elim belimde. kah üzülmede kah sevinmede:)tabiiiii alttan müzüüüü veriyorum
dıptıs dıptısss
haydin oturmayamı geldik![]()
Tabiki birikimler devamtabi canım
hem eğlen hem öğren hem geyik yap hem para biriktir. bir elimde cımbız bir elimde ayna. bir elimde kumbara. bir elim belimde. kah üzülmede kah sevinmede:)