Amin cnm sagolasınanladım canım valla adli işlere sinir oluyorum.Allah yardımcınız olsun canım
tanıdık avukat filan varsa danışın bi canımAmin cnm sagolasın
Vartanıdık avukat filan varsa danışın bi canım
Kuzu durup dururken insanlari endise icinde birakiyolar
Yanlis plaka bile verseler nasil bi durumdur ki birinin sikayetine gore arabayı esimi suça karisti diye yargilarlar.
Ne tuhaf bir ülke
Birde 1yıl olmus yeni ulasiyolar
Esim acaba bu da baska bir cete tuzak falan mi diyo.
Arabanin markasi ve rengi tutmuyo sikayetleAman allah korusun yavru
Ülke de yorum yapıcak bişey birakmadilar ki sovemiyorum bile hgs kayıtları delil olarak kullanılabilir hem polise bisey olmaz demiş
İnsallah ta olmicak
Canım yarin hgs bakcak esimEvet bi avukata danissaniz iyi olur aslındatr_lelli
Valla hersey olur bu ülkedeTanıdık olmasına sevindim zatrn herseyin kaydı kuydu var plaka ile araba model rengin uymamasida sizin avantajiniz adam attı kafadan sizin plaka tuttu olmicak şey değil bu ülkedetr_lelli
Aynen cnm cumaya kadar ifadeni ver demis polisçakma üretmede bir numarayız zaten
zaman kaybetmeden avukata gıdın de canım inşallah hallolur
tez zamanda kurtulursunuz inşallah canımAynen cnm cumaya kadar ifadeni ver demis polis
Bu hafta hallolur
Sagolun kizlar esimin moralini biraz duzelttim
Kuzeni arar boyle bisi varmi baktiririz
Baska suc kaydi varmi falan sorgulatiriz dedim
İci ferahladi biraz.
Saol cancagzimEşinin içi ferahlamis ya ne güzel son yorumda tanıdık var deyince ben bile rahatladım kankisitr_lelli
Takmayın kafanıza çok hayirlisiyla mübarek gunde güzel sonuçlar alın insallah dualarım sizinle
Yatak actimBu gecede kepengi ben indirim barisi@tr_lelli cim yine bi yerde sizmistir canı sagolsun nede olsa bugüne bugün topuk sahabi
Wayy havan batsınn kadınnnGünaydın kankitoslar hayırlı bir gün olsun insallah
tr_lelli cim uyandim ustumu giyindim deri ceketimi cektim gözlüğümü taktım sırt çantam taktım ottubus bekliyore
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?