Köprüden önce son çıkış!

sabah sabah kayfaltımı bile etmeden iş kitlediler ya la neyse yaptımda geldim

tr_lelli o nası arkadaş öyle ayol dostmu düşmanmı belli değil
bende çok yaparım dolaba tıkma işini

AsSsk ayy kuzuya bakmam mı onun üstüne ne para pul ne tatil isterim mis kokulunun ayacıklarını öperimm karnım bile doyar

Mia- kuzum eşin marketten alınacakları alsa sende o arada evi toparlasan yetişirsin bence üzme kendini

ay alışan insana akşam oturmasına gelenlere ayrı gıcık oluyorum ulan eve gidip evmi toplıcan yemek mi hazırlıcan yemek mi yicen onlara mama mı hazırlıcan cık cık çok düşüncesiz bir millet olduk

Feraceli ben bi çıkıp tartılıyım o zaman anlarız doğrumu tartıyo

bir insan 52 nin üstüne çıkamazmı ya halbuse o kadar da yiyorum

tr_lelli ütülenicek kıyafetleri sepete koydum.
kullandığımız yorganlarıda ütü odasına koyucam :)
mufagım banyom toplu temiz
yatak odamıda sabah sildim.
ama halılar toplu yıkamaya gıdecek. oturma odasındaki serili
bide evime ilk defa gelicekler gezerler yani evi
ama stres yaptım çabuk uykum geliyo önceden gece 2-3 e kadar temizlik yapardım biterdi şimdi gücüm yetmiyo

Hiii gel d9viyim seni gıcık oluyom bölelerine

Oyy kıyamam hamilesin ya çok kasma kendini

Çok pis, deli kıskandım be.
Ben 52görmek icin adeta yırtınıyorum
Artik umudumu kestim ama
Napim Allah benim 52kilo olmami isteseydi öyle yapardı kader diye avunuyorum artık.
Sabah sabah oda bile silmissin daha napacadın
Üzme canini boşkoy.
Çok temizlik arayıp inceleyenlere ayar oluyorum ben.

Feraceli konum at işten kaçmaya yer arıyorum zati bi temiz dayak yer kendime gelirim ohh
ay belki raporluk olurum evde yatarım

Mia- süper olur annene yakın olmanın avantajları işte sıkma kendini ben olsam uğraşmazdım bile hamile halimle h.sonu müsaitiz kusura bakmayın işler yoğun derdim yatardım

tr_lelli kanki bende çok çirozum be hatta evlendiğim gün tartıldım 42 kiloyum bide 15 cm topuk oldum 175 sıfır beden manken ölücektim sanki 15-20 günde anca toparlayabildim

eski işyerinde bi arkadaş var o bana kakalak derdi hahahha

Ahahha yazık ya :)

Ben yatak odama grilmesinden oldum olası hoslanmam
Yani neticede mahrem bana esime ait esyalar var yani baska ne olcak
Yatak odasi görme yada bakma
Yada ne bilim iste bunlara sinir oluyorum.

Diger evimde gorustugum bir tayfa vardi oglumun anasinifindan bir grup veli
Salodaki konsol aynasi,banyodaki ayna dururken yatak odasindaki aynadan esarp duzeltip makyaj falan yapiyolardi

Yani bana tuhaf geldi.

Kuzenin kuraninda da kizin yatak odasina grip yatagina oturmuslar damadin tarafindan bi kac kizlar
Kız soyleyemedi cikin diye
Gidip kizlar yatagin uzerine oturulmaz yatak odasida da oturulmaz dedik.

Milleteki yatakodasi meraki ne acep
Benim k.v de gidip 130m2 evde misafirim gelse koca evde yer bulamiyo yatak odamda namaz kiliyodu

Yahu ozaman hem odam hem salonum vardi neticede biri doludur biri bos
Oglumun odasi var

Ayy bak aklima geldi yine

Mia- bir ay sonra sınav bitsin yardıma gelirim kanki o zaman dahada ağırlaşıcan hem bi düşün

eilenn dir benim adımmm her yeri üspürür parlatırımmm çürük çarık ayıklarımmm

Bu kızdan alın ama her eve lazım
Sogan cucugü seni
beraber topalanak gidek temizler paklar dönerik tr_lelli mde çok hamarattır
Ben yaslandım artık gencler performans yok bende daha
Ben bi kösede oturur mama yaparim
Ben kilo veremiyosam eilenn kilo alsın bağane.

canım ben eski soruşturma da çalışan olarak nacizane fikirleirmi paylaşmak istedim. dosyanın durumunuda net bilmek lazım. ama korkmayın soruşturma aşamadında olaya karışan bir çöp bile olsa eksik kalmaması için ifade alırlar. iftira davasını açmayın henüz. ortada kesinleşmiş bir iftira yok iftiranın unsurları oluşmamış. dava kesinleşsin ondan sonra iftira olduğu kanıtlanır akabinde suç duyurusunda bulunmak yerinde olur oluşmamış bir olay için soruşturma takipsizlik olur. bide çalıntı plaka ise iftiradan daha mühim suçlar var. sıkma canını rutin şeyler polisde öyle dmeişse. merak etme yani. ama dosyayı görmeden de bişi demek net olmaz bu da var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…