düz zemin olmalı canımYani fayansmı olmalı
He anladım parke olsun ozaman :)düz zemin olmalı canım
benim mutfakta düz olan fayansta azcık kaysa
yanlış tartıyor canım
Hiii gel d9viyim seni gıcık oluyom bölelerinesabah sabah kayfaltımı bile etmeden iş kitlediler ya la neyse yaptımda geldim
tr_lelli o nası arkadaş öyle ayol dostmu düşmanmı belli değil
bende çok yaparım dolaba tıkma işini
AsSsk ayy kuzuya bakmam mı onun üstüne ne para pul ne tatil isterim mis kokulunun ayacıklarını öperimm karnım bile doyar
Mia- kuzum eşin marketten alınacakları alsa sende o arada evi toparlasan yetişirsin bence üzme kendini
ay alışan insana akşam oturmasına gelenlere ayrı gıcık oluyorum ulan eve gidip evmi toplıcan yemek mi hazırlıcan yemek mi yicen onlara mama mı hazırlıcan cık cık çok düşüncesiz bir millet olduk
Feraceli ben bi çıkıp tartılıyım o zaman anlarız doğrumu tartıyo
bir insan 52 nin üstüne çıkamazmı ya halbuse o kadar da yiyorum
Oyy kıyamam hamilesin ya çok kasma kendinitr_lelli ütülenicek kıyafetleri sepete koydum.
kullandığımız yorganlarıda ütü odasına koyucam :)
mufagım banyom toplu temiz
yatak odamıda sabah sildim.
ama halılar toplu yıkamaya gıdecek. oturma odasındaki serili
bide evime ilk defa gelicekler gezerler yani evi
ama stres yaptım çabuk uykum geliyo önceden gece 2-3 e kadar temizlik yapardım biterdi şimdi gücüm yetmiyo
Çok pis, deli kıskandım be.sabah sabah kayfaltımı bile etmeden iş kitlediler ya la neyse yaptımda geldim
tr_lelli o nası arkadaş öyle ayol dostmu düşmanmı belli değil
bende çok yaparım dolaba tıkma işini
AsSsk ayy kuzuya bakmam mı onun üstüne ne para pul ne tatil isterim mis kokulunun ayacıklarını öperimm karnım bile doyar
Mia- kuzum eşin marketten alınacakları alsa sende o arada evi toparlasan yetişirsin bence üzme kendini
ay alışan insana akşam oturmasına gelenlere ayrı gıcık oluyorum ulan eve gidip evmi toplıcan yemek mi hazırlıcan yemek mi yicen onlara mama mı hazırlıcan cık cık çok düşüncesiz bir millet olduk
Feraceli ben bi çıkıp tartılıyım o zaman anlarız doğrumu tartıyo
bir insan 52 nin üstüne çıkamazmı ya halbuse o kadar da yiyorum
Sabah sabah oda bile silmissin daha napacadıntr_lelli ütülenicek kıyafetleri sepete koydum.
kullandığımız yorganlarıda ütü odasına koyucam :)
mufagım banyom toplu temiz
yatak odamıda sabah sildim.
ama halılar toplu yıkamaya gıdecek. oturma odasındaki serili
bide evime ilk defa gelicekler gezerler yani evi
ama stres yaptım çabuk uykum geliyo önceden gece 2-3 e kadar temizlik yapardım biterdi şimdi gücüm yetmiyo
Oyy kıyamam hamilesin ya çok kasma kendini
Yokmu temizliğine yapacak biri olmadı ben geliyin temizliyimkendimi parçalasam da çok hızlı iş yapamıyorum zatenbu sinir ediyo beni
AhahhaFeraceli konum at işten kaçmaya yer arıyorum zati bi temiz dayak yer kendime gelirim ohh
ay belki raporluk olurum evde yatarım
Mia- süper olur annene yakın olmanın avantajları işte sıkma kendini ben olsam uğraşmazdım bile hamile halimle h.sonu müsaitiz kusura bakmayın işler yoğun derdim yatardım
tr_lelli kanki bende çok çirozum be hatta evlendiğim gün tartıldım 42 kiloyum bide 15 cm topuk oldum 175 sıfır beden manken ölücektim sanki 15-20 günde anca toparlayabildim
eski işyerinde bi arkadaş var o bana kakalak derdi hahahha
Yokmu temizliğine yapacak biri olmadı ben geliyin temizliyim
eşim yardım etti :) ya az kaldı işim de
tek korktuğum sey inş eve birlikte girmeyiz misafirlerlevileda süpürge antrede kaldı
Bu kızdan alın ama her eve lazımMia- bir ay sonra sınav bitsin yardıma gelirim kanki o zaman dahada ağırlaşıcan hem bi düşün
eilenn dir benim adımmm her yeri üspürür parlatırımmm çürük çarık ayıklarımmm
Ben yaslandım artık gencler performans yok bende daha
canım ben eski soruşturma da çalışan olarak nacizane fikirleirmi paylaşmak istedim. dosyanın durumunuda net bilmek lazım. ama korkmayın soruşturma aşamadında olaya karışan bir çöp bile olsa eksik kalmaması için ifade alırlar. iftira davasını açmayın henüz. ortada kesinleşmiş bir iftira yok iftiranın unsurları oluşmamış. dava kesinleşsin ondan sonra iftira olduğu kanıtlanır akabinde suç duyurusunda bulunmak yerinde olur oluşmamış bir olay için soruşturma takipsizlik olur. bide çalıntı plaka ise iftiradan daha mühim suçlar var. sıkma canını rutin şeyler polisde öyle dmeişse. merak etme yani. ama dosyayı görmeden de bişi demek net olmaz bu da varBilmiyorum ki esim hgs kayitlarini cikarticak
O gün oraya gitmesi icin hgs gecmesi lazim biz and yakasindayiz olay avrupa yakasinda olmus
Adam yiyo kendini dusunuyo dusunuyo
Gecen seneki ajandasini buldu cikardi arabadan indi
(Esim turuzm sirketinse ve bir cok arabadan sorumlu) hepsinin kayitlari var esimde tarihli saatli
Bizim arabada o tarihde pek calismamis.
Nereye gittigini not etmis.
Bakalim nolcak
Sen dava ac diyorum iftira attilar diye.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?