Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mia- gel kız iki lafın belini kıralım
Bu misafirler bazen iyi oluyo:) dün çok yoğundum.
sabahta bardakları topladım.
misafir sayesinde evim temiz pak oldu :)
Bu misafirler bazen iyi oluyo
Resmen koltuga yapismistim o bulasiklar aksamada kalirdi heralde aman nede olsa öglen evde yokum diye
Paklandılar.
abbooo genemi misafiring:))Maşh canım ne gelenin ne gidenin bitiyo :)Allah kolaylık versin saa..Eyvahlar olsun bana misafir geliyo
Böyle sana geliyorum diyen dostlar guzelde ev daginik olunca hic guzel olmuyo be.
Öglen arkadasa gidicem ama dedim
Kahvaltiya gelcekmis oglen cikcak beraber
Yoklugumda arkamdan konsmayin kulaklarim cinliyo ona göre
Ben arada yoklarim sizi gerci
Öperingg
wuhhuuuu she _raa mübarek:))eilenn bensiz yedigin simitler döner seni tirmalar yavrum.
Yardırdım yeminle.
Odayi supurdum
Battaniye falan ortalikdaydi iyiki tv karsisina uzaniyorum azcık.ne bildiler hemen.
Onlari odaya tiktim
Bulasikları yikadim
Ocagi sildim
Kahvaltiyi hazirladim
Kettel sagolsun 2dk cayimida demledim
Oglum uyuyo hala
O uyurken onun ortalikdaki kitaplarinida topladim
Evde uctum resmen
Aksama alirim alayinizin ifadesini bugun azad ediyorum hepinizi.
mantıklı valla:)ama çokda yorma canım kendini hamiş hamiş..bende hazır ev temizken baska arkadasımı çagırsam ne yapsam :)
Bu misafirler bazen iyi oluyo
Resmen koltuga yapismistim o bulasiklar aksamada kalirdi heralde aman nede olsa öglen evde yokum diye
Paklandılar.
mantıklı valla:)ama çokda yorma canım kendini hamiş hamiş..
Eet ya banada geldi kovuyolla bizigızlaaa bu akşam sitede bakım yapılcekmiş sizeda geldimi mesaj:)
he yaa.. Ama en azından haber veriyolar..Eet ya banada geldi kovuyolla bizi
Gidiyom burda yalı yokda villalara gidiyoz. Su an karakoldayim pols bekliyor ev bosalticaz tahliye ev boşmus ama mahalle gidince girucez. Gel kız sende benle. Beklerken lak lak yapariz.espoyraz senle icraya mi gelsem ki kanka
Yalıya falan gidiyonmu
Böyle villa falan
Ben hic görmedimde selfie yaparım yanindan ayrilmam
Az bi yalı neyum gorürum babanın hayrına.