• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

AsSsk AsSsk Mia- Mia-
Topiğimizin en tatlı minnak fasulyelerin en güzel anneleri Nasılsıniz bakim:KK68:

beni de say ama aglarım benim de minnakım var tekme bile atıyor :KK43:

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI canim bende artık buradayım gormussundur Gerçi de yinede yaziyim:KK70:

gördüm canım ben de fırsat buldukca gelip yazıyorum :*

maşallah canım sen benim göbeği görsen korkarsın resmen koccaman oldu benim ikinci cocukta daha cabuk cıkıyor diyorlar bilmiyorum felaket cıktı benim :)

AsSsk AsSsk yükledim canım resimleri
sanırım yükledim :)

cok güzeller canım saglıkla mutlulukla giysin inşallah kuzucuk :)

AsSsk AsSsk
eilenn eilenn
bide en komiği diyorum ki
pazarları biz gezmeye giderken çocuğu kapının önüne bırakırım alırsınız diyorum
kız bırakma hadi biz evde olmazsak diyolar :KK70:

sanki ciddi ciddi bırakıcakmışım gibi tövbe tövbe

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI unutmuşum kız senii :KK22:

ah kıyamam yerim senin fasulyeyide nasılsın bakim canımm kaçıncı haftada hissetmeye başladınn sen

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI foto koysana kuzu göbüşün sadece
merak ettim:KK39:
gecen hafta cekmiştim evde onu koyayım durun

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI
sağol canım benim :) sizdende foto bekliyorum
bu haftamı tekme atmaya başladı canım ben çok merak ediyorum :KK68:

tamam canım koyacam 16 haftada pıt pıt idi son bir haftadır net tekme atıyor :) dünyadaki en güzel his en kısa zamanda sizde yasarsınız merak etme

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI unutmuşum kız senii :KK22:

ah kıyamam yerim senin fasulyeyide nasılsın bakim canımm kaçıncı haftada hissetmeye başladınn sen

15 de ama cok anlamadım 16 da net anladım unutma beni eileen :))

bekleyin fotyu bulup atacam

gözünüz göbek görsün bunları cekeli 10 günü geçti :) erkek cocuk daha sivri cıkıyor ve ikinci bebek gercekten hemen fırlıyor ilkimde 6 aylıktım kimse anlamıyordu hamile oldugumu bunda 2,5 ayllıktı bildiğin topac gibi cıktı :) bu arada sadece 3 kilo aldım ama göbüş kocaman yuvarlancam bu gidişlee

Eklentiler

• 12736429_1742274876005264_237597251_n.webp
    12736429_1742274876005264_237597251_n.webp
    18,3 KB · Görüntüleme: 60
  • 12714294_1742274859338599_62736797_n.webp
    12714294_1742274859338599_62736797_n.webp
    15,5 KB · Görüntüleme: 71
TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI :KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57::KK57:

tam bebiş gibi duruyo maşallah çok güzel ya :KK45:

he he he darısı tüm isteyenlere inşallah Allah kimsenin kucagını boş koymasın

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI Anem bu neya vay canına 6 aylık gibi duruyor:KK57:
ben kendime laf etmiyorum 3 kiloyu direk göbek almış
eilenn eilenn ve Mia- Mia- ben iyim :KK57:

evet canım dedim ya ikincide cabuk cıkıyor ilkinde 6 aylıktım belli olmuyordu şimdi maşallah 4 ayda yer vermeye basladılar :) hayırlısı bakalım tostoparlak olacam bu gidişle he hehe

he he he darısı tüm isteyenlere inşallah Allah kimsenin kucagını boş koymasın

evet canım dedim ya ikincide cabuk cıkıyor ilkinde 6 aylıktım belli olmuyordu şimdi maşallah 4 ayda yer vermeye basladılar :) hayırlısı bakalım tostoparlak olacam bu gidişle he hehe
aynıyız bide ben 4.5 kilo aldım vay be oğlan ve 2.bebe böyle oluyor

TOPUK TIKIRTISI TOPUK TIKIRTISI evet kızım olucak canım benim

belli belli :) eger krem yag falan kullanıyorsan sadece karnını yaglama totoyu baldırları yagla benim göbeğimde hiç çatlak yoktu toto çatladı aklında olsun bir de zaten ilk bebekte karın cok sıkı oluyor gec cıkıyor kız daha yayvan oluyor bele doğru ve totoyu büyütüyor :) sağlıkla kucagımıza alalım inşallah canım

Back
X