- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
oyy ben napayım anam nerde ben nerde siz nerde bermuda seytan üçgeni resmen:)Gel cnm gel
Alalim seni buraya
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
oyy ben napayım anam nerde ben nerde siz nerde bermuda seytan üçgeni resmen:)Gel cnm gel
Alalim seni buraya
eGelecem holdinglere haber saldım kpca aryom doyeGel cnm gel
Alalim seni buraya
Kismetse olurda emre var yagusuklu ona alalim seniG
eGelecem holdinglere haber saldım kpca aryom doye![]()
Kısmetse olura bağlandım yhaaaKismetse olurda emre var yagusuklu ona alalim seni![]()
Kanka semihde iyi ama şoparmidir nedirKısmetse olura bağlandım yhaaaayyy emre gülümçe çok çikin oleyoo o omaaaz
( adnan iyodir o olabileeer
![]()
Hoçaaam 2 puan eksiğim var ne olursunuz 2 puan hoçaaamAsSsk yook otur 0
espoyraz yoook 0
@sumeyra1990 yoook 0
TOPUK TIKIRTISI yoook 0
karrdelenn yook 0
eyyay varlı yok 5
eilenn casper 7
sempatik_kiz yook 0
@BEYZABET nereyesun ? Devamsız
Feraceli vardır vardir 8
İyi taam gelmeyin bakim
Eki Görüntüle 1776355
Hajajja![]()
Hee kanka oda iyi ama bunlar kısacık donlar giyiyo ttuvaletten çıkmış sıyrmıs gibiKanka semihde iyi ama şoparmidir nedirecük
Ayaz carpmıs seni annem.Dersten çıktım ve akşam ayazında otobüs beklerken yapılan yorumlar geçersizdir![]()
Kanka belki abdest alcak :) gunahini almayalımHee kanka oda iyi ama bunlar kısacık donlar giyiyo ttuvaletten çıkmış sıyrmıs gibi![]()
Emirerimeilenn muhafizlara haber sal
Silah kusansınlar kız kulesindeki kızla iki kelam edicem sende yanımda olacaksın
Dertlesez azcik kizla bakim derdi neymis
Kanka günde 5 defa alyolar zaar haklısınKanka belki abdest alcak :) gunahini almayalım
Ayaz carpmıs seni annem.
Git eve bi ıhlamur ic :)
Kanki sende dert ne gezer beÖnce benim derdimi dinle sonra el kızına geçeriz![]()
Sümüklü seniKış çayı içecem valla burnum akmaya basladi![]()