• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Canlar ben yatar şimdi çok iş var yatam kalkam evin içine etmişler (afedersiniz) çoook islerim var yani anlıcnız çokta yprugunum yarın arada beni dürtün çamaşır suyu cigerlerimi iflas ettirmesin diye arada yoğurt getirin bana :D

Canlar ben yatar şimdi çok iş var yatam kalkam evin içine etmişler (afedersiniz) çoook islerim var yani anlıcnız çokta yprugunum yarın arada beni dürtün çamaşır suyu cigerlerimi iflas ettirmesin diye arada yoğurt getirin bana :KK70:
Abilerin arkasini toplamak :) kolau gelsin iyi geceler kuzu
Taam kanlicada yogurt ismarlariz sana :D

Benim kuzuya ödev vermisler ing. Onla ugrastim gece gece yaziciyi kuramadim

Cikti alamadim

Arkadas a attim resimleri o halletti sagolsun

Sabah gidip alicam ondan ogluda benle gelicek bize isi varmis ben okula birakcam oglumla ayni siniftalar zaten

Ögleden sonrada arkadasa gidicem

Benim bunyem cok zayif ya boyle tempolu hayat bana gore degil
Bugun aksam 10sn kadar kör gezdim resmen
Basim bi döndü kalakaldım öyle esime tansiyonumu ölctürdum( alet manuel) 10-8 dusmus buyugu

Cürüğüm la ben.
Hareketli hayat bana göre degil
eilenn eilenn yanisi ayrı dünyaların insaniyiz sen renkli simalardan ikoncan ben hasta zavalli bir faroş.

Ayy sorma doger ablam köya evi temizlemiş icine etmiş düzenimin :KK43: darma dağınık etmiş dekorasyondan hiç anlamaz zati pöffff olur bol bol yedirin bana
Tv de kız yagcözle camasir suyunu karistirmis ölmüş ;( amman amman diyorum direk zehirliyomus ciddiyim bak.

Benim kuzuya ödev vermisler ing. Onla ugrastim gece gece yaziciyi kuramadim

Cikti alamadim

Arkadas a attim resimleri o halletti sagolsun

Sabah gidip alicam ondan ogluda benle gelicek bize isi varmis ben okula birakcam oglumla ayni siniftalar zaten

Ögleden sonrada arkadasa gidicem

Benim bunyem cok zayif ya boyle tempolu hayat bana gore degil
Bugun aksam 10sn kadar kör gezdim resmen
Basim bi döndü kalakaldım öyle esime tansiyonumu ölctürdum( alet manuel) 10-8 dusmus buyugu

Cürüğüm la ben.
Hateketli hayat bana göre degil
eilenn eilenn yanisi ayrı dünyaların insaniyiz sen renkli simalardan ikoncan ben hasta zavalli bir faroş.
Benim gibisin he icimiz yaslanmış bizim :D 15 günde bir dışarı çıkan bir insanım bende :D

Miskinler bi sabahda su kepengi siz kaldırın be.
Ben açim bari tükkanı sizden hayır yok
Gelen cayı demlesin artık

Günaydın ozaman.

Back
X