- 1 Mart 2010
- 45.184
- 115.273
- 1.123
Bana yatma diyodu bak yaYok yok burdayım yatalım yarın devam ederik![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bana yatma diyodu bak yaYok yok burdayım yatalım yarın devam ederik![]()
kız canını yerim onun bennnn. değişmez herhalde. ayyyy kız çok sevyom ben merhametli insanlarıBenimki agir abi
Boyle vick vick bir cocuk degil
Az öz konusan tiplerden
Dusunerek konusur
Kibarciktir
İyi geceler demeden uyumaz
Uyuyosam kiyamaz uyandirmaz
Hapsurursak cok yasa der mutlaka biz ona demezsek alinir
Sirtima masaj yapar
Senden süt isticem ama kalkmani da istemiyorum der mesela(yatmissam) sicak seviyo sütü
Bakalim buyudukce dgiscek mi
Gadişim yorgunuk napamBana yatma diyodu bak ya
Hep beraber kepenkleri indirelim..Sonra aklım sozde kalır bensiz fiskos yaparsınız falanuyuduysanız bende yatıp uyucam ya.
Kısmet yabenimkide şöyle üni son sınıf tezimi hazırlıyom gittim bi kuruma eşim orda çalışıyor ben ilgili kişiyi beklerken bu geldi siz ne bekliyonuz dedi bende dertlimi dertliyim tezin konusunu anlattım falan oda bende resimler var mail adresini ver istersen atarım dedi mailleri aldık ve ben haritalarımı aldım gittim. sonra benim tez bitti okul bitmek üzere iş bakıyom girdim msn vardı ya eklemişim ben bunu yazdı bu naptın tezi diye bende ha bitti deidm gerek kalmadı falan derken başladı sohbet. ama benim aklıma gelmiyor hiç ikili bir ilişki normal biri yani. 1,5 yıl konuştuk ama normal olarak benim hala aklımda yok. en son açıldı bu evlendik. ama o hiç belli etmemişti. hep açılacakmış ama ben tıkamışım önünü. mesela bi evlenme teklifi almıştım birinden söylemiştim buna deidm bugün evlenme teklifi aldım diye eşimde yaa niye kabul etmedin diye sorduğunda bende lise mezunu demiştim. eşimde lise mezunu. bunun gibi
Gittigin an dedikodunu yapcamHep beraber kepenkleri indirelim..Sonra aklım sozde kalır bensiz fiskos yaparsınız falan![]()
ne yorgunluğu seninki yorgunluksa ben napim. sabahtan beri kaç ev gezdim. köyler vardı. 8-9 eve giridm çıktım. çene çaldım pskolojik danışmanlık yaptım haciz yaptım. sonra daireye dön masamda bir sürü dosya biraz erittim hızlı hızlı. ordan okula çocuğu aldım eve geldim yemek hazırladım bulaşıkları topla makineden çıkanları as. kv ye git orda hizmet bulaşık eve geldim saat 11 di kim yorgun acabaGadişim yorgunuk napam![]()
kaç yaşında evlendinKısmet ya
Erken evlenmem diyodum ben cok erken bi yasta evlendim
Hmen cocuk yapmam diyodum
Senemde dogurdum
Ben neyi buyuk konustuysam yedirdi hayat bana fazlasiyla
Zira doydum artik.
Şey aba ben bisi dimedim şey ıı nutkum tutuldu açılınca cevap verem en iyisine yorgunluğu seninki yorgunluksa ben napim. sabahtan beri kaç ev gezdim. köyler vardı. 8-9 eve giridm çıktım. çene çaldım pskolojik danışmanlık yaptım haciz yaptım. sonra daireye dön masamda bir sürü dosya biraz erittim hızlı hızlı. ordan okula çocuğu aldım eve geldim yemek hazırladım bulaşıkları topla makineden çıkanları as. kv ye git orda hizmet bulaşık eve geldim saat 11 di kim yorgun acaba
GitmicemGittigin an dedikodunu yapcam
Hadi git bakalım![]()
Gecen baktim ellerini acmis dua ediyo bize ufluyokız canını yerim onun bennnn. değişmez herhalde. ayyyy kız çok sevyom ben merhametli insanları
Kaç yaşımda evlendin zarifem :)Kısmet ya
Erken evlenmem diyodum ben cok erken bi yasta evlendim
Hmen cocuk yapmam diyodum
Senemde dogurdum
Ben neyi buyuk konustuysam yedirdi hayat bana fazlasiyla
Zira doydum artik.
git bi su getir ablana bakem. kendinde iç açılırsınŞey aba ben bisi dimedim şey ıı nutkum tutuldu açılınca cevap verem en iyisi![]()
ya maşallahhhhhhhh diyim nazar edicemmm ya. vallaha helal olsun senin gibi annelereGecen baktim ellerini acmis dua ediyo bize ufluyo
Sonra sinavda dua et diyorum mesela
Anne ben butun sinifa dua ediyorum diyo
Allah dogru yoldan sasirtmasin herkesi
Tamamgit bi su getir ablana bakem. kendinde iç açılırsın
Hem calisan hem evli hem anne hatunlari acayip imreniyorumne yorgunluğu seninki yorgunluksa ben napim. sabahtan beri kaç ev gezdim. köyler vardı. 8-9 eve giridm çıktım. çene çaldım pskolojik danışmanlık yaptım haciz yaptım. sonra daireye dön masamda bir sürü dosya biraz erittim hızlı hızlı. ordan okula çocuğu aldım eve geldim yemek hazırladım bulaşıkları topla makineden çıkanları as. kv ye git orda hizmet bulaşık eve geldim saat 11 di kim yorgun acaba
19kaç yaşında evlendin
hemde gurbette tek bir yardım eden destek olan hiç kimse yok. neyse çok şükür diyelim. erken evlenmişin ama mutluysan evliliğin erkeni geçi yok bence. eşin kapmış seni vallaha genç güzel kaçırmamış.Hem calisan hem evli hem anne hatunlari acayip imreniyorum
Masallah cnm
19
sağol kurban sana da su verenler olsun naptın açıldınmı:)
Surekli konusmak anlatmak aciklama yapmak iyi geliyo cocuklaraya maşallahhhhhhhh diyim nazar edicemmm ya. vallaha helal olsun senin gibi annelere