Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Cok fazla sıkıntilar yasadım acikcasıhemde gurbette tek bir yardım eden destek olan hiç kimse yok. neyse çok şükür diyelim. erken evlenmişin ama mutluysan evliliğin erkeni geçi yok bence. eşin kapmış seni vallaha genç güzel kaçırmamış.
Yavaş yavaş açılıyorum abasağol kurban sana da su verenler olsun naptın açıldınmı:)![]()
vitamin dednde şmdi bizmki dişerini gıcırdatıyordu. sonra doktor dediki git bi çocuk gelişim uzamanına gittim. test yapıyor gelişim testi. o zaman yaşı 4,5 falan soru soruyor. elma nedir diye. bizimki bi başladı . içinde a ve e vitaminlerinin bolca bulunduğu sağlıklı bir meyvedir. uzman soruyor perde nedir diye. bizimki perde güneş ışıklarının içeriye direk girmesini engelleyen bir araçtır. uzman soruyor merdiven nedir bizimki merdiven ahşap ya da beton ya da metalden yapılabilen basamaklardan oluşan inmeye ve çıkmaya yarayan şeylere denir. uzman dediki bunun zekası normalden üstün lütfen gidin test yaptırın dedi. bende bulamadım fırsat yaptıramadım.Surekli konusmak anlatmak aciklama yapmak iyi geliyo cocuklara
Ben ona yemek yedirirkenden bu yana nasil yaptim icinde ne var
Ne vitaminleri hala anlatirim.
Birlikde buyudum ben onla
Halada büyüyoruz
Kankamsin diyorum bazen
Boyuma geldi nerdeyse bazen bi sariliyo sıkıyo anacum anacum
Ayy cok hos ya yerim onu benvitamin dednde şmdi bizmki dişerini gıcırdatıyordu. sonra doktor dediki git bi çocuk gelişim uzamanına gittim. test yapıyor gelişim testi. o zaman yaşı 4,5 falan soru soruyor. elma nedir diye. bizimki bi başladı . içinde a ve e vitaminlerinin bolca bulunduğu sağlıklı bir meyvedir. uzman soruyor perde nedir diye. bizimki perde güneş ışıklarının içeriye direk girmesini engelleyen bir araçtır. uzman soruyor merdiven nedir bizimki merdiven ahşap ya da beton ya da metalden yapılabilen basamaklardan oluşan inmeye ve çıkmaya yarayan şeylere denir. uzman dediki bunun zekası normalden üstün lütfen gidin test yaptırın dedi. bende bulamadım fırsat yaptıramadım.
Bence süper zekavitamin dednde şmdi bizmki dişerini gıcırdatıyordu. sonra doktor dediki git bi çocuk gelişim uzamanına gittim. test yapıyor gelişim testi. o zaman yaşı 4,5 falan soru soruyor. elma nedir diye. bizimki bi başladı . içinde a ve e vitaminlerinin bolca bulunduğu sağlıklı bir meyvedir. uzman soruyor perde nedir diye. bizimki perde güneş ışıklarının içeriye direk girmesini engelleyen bir araçtır. uzman soruyor merdiven nedir bizimki merdiven ahşap ya da beton ya da metalden yapılabilen basamaklardan oluşan inmeye ve çıkmaya yarayan şeylere denir. uzman dediki bunun zekası normalden üstün lütfen gidin test yaptırın dedi. bende bulamadım fırsat yaptıramadım.
Ayy benimkide soruyodu bi donembende açıklaırm o sorar zaten . geceleri bunun fikri gelir ciddi fikirler ama. durur duru bişi söyler tü bismillah derim tırsarım söylediklerinden. mesela bir gün 3-4 yaşlarında anne dedi '' Allah herkesi bilir ya , insan sadece ve sadece kendini bilir deme '' dedi ben öyle bi kaldım. çocuk bunu ben hiç söylemeden anlatmadan çözmüş olayı ya.
bende izah ediyorum hiç demiyorum git başımdan diyeAyy benimkide soruyodu bi donem
Allah varsa niye gormuyoruz
Nasil yukarda duruyo falan diye
Ama yasi kucuktu
Cok idrak edebilcek yasta degildi
Artik ogrendi herseyi kuzu
Zamanla kavriyolar
Hep böyle arastirmaci olsunlar
Sorsunlar
Ben hic aman git basimdan demedim
Elimden geldigince izah etmeye calisiyorum
zaten 3 yaşından beri mucit olacam diyor.vallaha bilmiyorum ne olacakBence süper zekageleceğin bilim adamı :)
taktı bu uzaylılara. bir gn haber izliyoz. haberde işte uzaylı görmüş bi kadın nasa incecliyomuş falan. bu tutturdu büyüklerin haberlerinde söyledi uzaylı var yine 4 yaşlarında annecim diyorum biri gördüğünü söylemiş ispatlanmamış bişi diyorum. neyse. ben ona biizm zamanımızda olan van gölü canavarı olayını anlattım dedim çok korktuk tüm haberlerde çıktı sonra mandaymış onlar deidm. yokmuş canavar dedim. o da he tamam dedi güldü. devanımda bizimki anne uzaylılar kesin var ben ispatladım dedi. yaaaaa dedim nasıl ispatladın şimdi dünya uzayda değilmi e bizde uzaydayız yani biz uzaylıyız dedi. bende vallaha haklısın oğlum dedim
aminAyy cok hos ya yerim onu ben
Masallah kuzuya
Bahtlari sanslarida guzel olsun
Biz insaat muhendisi olcakmisizzaten 3 yaşından beri mucit olacam diyor.vallaha bilmiyorum ne olacak
Olur kesin :) masallah süphanallahzaten 3 yaşından beri mucit olacam diyor.vallaha bilmiyorum ne olacak
ama çocuklar ya sabah giydiriyorum anne minnacık kadar damı yatma vakti yok diyor bana kuzumcözmüs olayı adam ya
Bazen doyng kaliyoruz harbi
vatana millete hayırlı, yaptığı işte dürüst ve adaletli olsun varsın pazarcı olsun.Olur kesin :) masallah süphanallah![]()
Annesi minnacık yatsinn ama ya kiyamamama çocuklar ya sabah giydiriyorum anne minnacık kadar damı yatma vakti yok diyor bana kuzum
Vayy anasını sayım seyircilertaktı bu uzaylılara. bir gn haber izliyoz. haberde işte uzaylı görmüş bi kadın nasa incecliyomuş falan. bu tutturdu büyüklerin haberlerinde söyledi uzaylı var yine 4 yaşlarında annecim diyorum biri gördüğünü söylemiş ispatlanmamış bişi diyorum. neyse. ben ona biizm zamanımızda olan van gölü canavarı olayını anlattım dedim çok korktuk tüm haberlerde çıktı sonra mandaymış onlar deidm. yokmuş canavar dedim. o da he tamam dedi güldü. devanımda bizimki anne uzaylılar kesin var ben ispatladım dedi. yaaaaa dedim nasıl ispatladın şimdi dünya uzayda değilmi e bizde uzaydayız yani biz uzaylıyız dedi. bende vallaha haklısın oğlum dedim
he ben mimarım ne olduBiz insaat muhendisi olcakmisiz
Meendis beyfendisi :)
Elini carpsan muhendis simdi ya
Eskiden havasi vardi