- 27 Ekim 2014
- 3.120
- 4.250
- 133
bu ay ikinci denemeydı canım benım yaa.bende cıkolata kıstı var ne yazıkki.ondan durumum karışıkeyyay yavrum bn de ilk denemede tutmadı diye uzuldm meğer üstüne görmüsum acele etme sakin davran

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu ay ikinci denemeydı canım benım yaa.bende cıkolata kıstı var ne yazıkki.ondan durumum karışıkeyyay yavrum bn de ilk denemede tutmadı diye uzuldm meğer üstüne görmüsum acele etme sakin davran
Sogansuyuydu galiba iciyolardi kürler var denesene bibu ay ikinci denemeydı canım benım yaa.bende cıkolata kıstı var ne yazıkki.ondan durumum karışık![]()
ilaç içtim baya ilçacı bırakıp çocuk için denemye basladık.şimdi soğan filan smktürücü etkisi var farkında olmadan hamile olursam ona da zararı olabilir diye düşündüm.daha önceden bir yaprım da işe yaramadı hem deSogansuyuydu galiba iciyolardi kürler var denesene bi
Anladım cnmilaç içtim baya ilçacı bırakıp çocuk için denemye basladık.şimdi soğan filan smktürücü etkisi var farkında olmadan hamile olursam ona da zararı olabilir diye düşündüm.daha önceden bir yaprım da işe yaramadı hem de
daha tam regl olmadım da kahverengı bı akıntı oldu sadece.regl olacagım galıba dıye dusundum.Anladım cnm
Elinden geleni yapmissin ozaman
Tüp bebek zaten en son asama olsun hep.
Belki hamissindir ya üzerine olanlar var.
Hakkında hayırlısı olsun umarım gerek kalmaz ve haneye bir minnak dahil olur tez zamanda.daha tam regl olmadım da kahverengı bı akıntı oldu sadece.regl olacagım galıba dıye dusundum.
6 ay olmazsa tüp bebek dedi doktor.bu ay regl olursam 4 ayım kaldı yani
inşallah canım aminHakkında hayırlısı olsun umarım gerek kalmaz ve haneye bir minnak dahil olur tez zamanda.
Valla benimde uykum geldi.İsler bitti gibi
Uzandım az ay nasıl iyi geldi
Ütüm var ama onu dusununce keyfim kaçıyo
Uyusam az esim gelir uyandirir simdi sersem tavuk gibi dolan dur sonra.
Oyalanim bari bisilerle böyle uzaninca uykum geldi
Ben yemegi azalttim bi de bu aralarValla benimde uykum geldi.
Hicc canını sıkma yapabileceklerini yapıyorsun zaten.rahimlere tohumu koyan Allahtir.nasıl babamdan ve annedenilaç içtim baya ilçacı bırakıp çocuk için denemye basladık.şimdi soğan filan smktürücü etkisi var farkında olmadan hamile olursam ona da zararı olabilir diye düşündüm.daha önceden bir yaprım da işe yaramadı hem de
Ne yolu.Ben de yoldan yeni geldim yorgunumzaman çabuk geçiyor :)
Ya benimde azaltmak lazım da yapmıyorum.biyum1.65 kilo 66oldu. 58kilo olmam lazım. Bakalım yulaf aldım sabahları onu yicem. Öğlende ekmeksiz işyeri yemeği. Akşam biraz kaciriyorum işte. Birazda yuruyus yapsam biraz inerimBen yemegi azalttim bi de bu aralar
Ona dikkat etmeye calisiyorum yani uyusam daha iyi
Tv karsisinda cnm hep bisiler yemek istiyo.
Sabah ekmeksiz kahvalti yaptim
Simdide mantarli biberli 1yumurtayla omlet yapim diyorum
Ekmeksiz yerim tok tutar hem
Bide ayran tamam.
Yaza bise kalmadi
Misafirliğe gidicez. Ailecek. 7.30 da utum de var.gelince hal kalırsa yaparım. Bi yatamadim bugün de yarın da iş varki yığınla.hayırlısıİsler bitti gibi
Uzandım az ay nasıl iyi geldi
Ütüm var ama onu dusununce keyfim kaçıyo
Uyusam az esim gelir uyandirir simdi sersem tavuk gibi dolan dur sonra.
Oyalanim bari bisilerle böyle uzaninca uykum geldi
Tatili bitirdim okul için geldim :)Ne yolu.
Yulafi bende seviyorum yiyorumYa benimde azaltmak lazım da yapmıyorum.biyum1.65 kilo 66oldu. 58kilo olmam lazım. Bakalım yulaf aldım sabahları onu yicem. Öğlende ekmeksiz işyeri yemeği. Akşam biraz kaciriyorum işte. Birazda yuruyus yapsam biraz inerim
ayy haklısın yaa benımde kılo vermem lazımBen yemegi azalttim bi de bu aralar
Ona dikkat etmeye calisiyorum yani uyusam daha iyi
Tv karsisinda cnm hep bisiler yemek istiyo.
Sabah ekmeksiz kahvalti yaptim
Simdide mantarli biberli 1yumurtayla omlet yapim diyorum
Ekmeksiz yerim tok tutar hem
Bide ayran tamam.
Yaza bise kalmadi
sağol canım güzel dileklerin için kocaman amin diyorumHicc canını sıkma yapabileceklerini yapıyorsun zaten.rahimlere tohumu koyan Allahtir.nasıl babamdan ve annedeneyyay diye biri dünyaya gelecekmis ve yasayacakmis işte eğer sen ve eşinden de ---adında biri dünyaya gelecek ve yasacaksa Allah bilir.kalbini ferah tut. Her yaşadığımız sınavdır.Rabbim seni bu sınavdan hayırlısı ile tamama erdirmeyi nasip etsin.yaratıcı odur. Çikolata kistti de ondan istemeyenlere veren de odur. O her şeyi bilir. Sabret ve dua et.bende dua edicem senin için. İnşallah sana tez zamanda Allah senin gibi merhametli bir evlat verir