- 10 Ocak 2015
- 3.282
- 3.131
- 168
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mia- kız yorma oğluşumu sen işe gitmiyon mu bakım
Bir defa bir soforune vermisti onu hesapladik aksam ama gec saatte gelmeditr_lelli gözüne gözlük eşin arabasını birine verir mi canım vermez herhalde
gerçi arabanın modelini yanlış demiş
uydurmuş ynai bencede bişey olmaz sıkılmasın allahın izni ile
bide bacım kastamonu ne kadar güzel ya
Canım ne yapicaksin?geldim işe canım sabah erken uyandım birazda geç geldim kocacım getirdi.
keske evde olsaydım bugün sanki yetişmicekmiş gibi geliyo hazırlıklar
Aynen öyle cnmtr_lelli allah uzun ömür versinde orada yazlığında yaşa canım pek güzel
eşinin olayınada sıkılma herşey olacağına varır imtihan dünyası olcakla ölceğe çare bulunmaz
Lellim sana bişe sorcam ben tartı aldm ama doğru tarttığından nasıl emin olcam
Cnm 10lt suLellim sana bişe sorcam ben tartı aldm ama doğru tarttığından nasıl emin olcam
Sıvı yağ vardı 500 ml tarttım 4.7 çıktım 500 ml kaç kiloya telabül ediyor bilmiyoreCnm 10lt su
5lt deterjan bidonlari falan var onlardan koy üzerine tart cnm
Bide parkenin üzerindeki,fayanstamı tartılcamCnm 10lt su
5lt deterjan bidonlari falan var onlardan koy üzerine tart cnm
zemini düz olmalı zaten tıngır tımgır oynar düz olmassa canımBide parkenin üzerindeki,fayanstamı tartılcam
Market yolunun uzerinde varsa halledersin
500ml yarim lt olmuyomu yawSıvı yağ vardı 500 ml tarttım 4.7 çıktım 500 ml kaç kiloya telabül ediyor bilmiyore![]()
Daha dün aldm kız 3-5 kere tarrıldım aynı çıkınca emin oldum500ml yarim lt olmuyomu yaw
Baga matematikle gelmeyin yahu
Devrelerim yaniyo
Fanyansa koy bi kac yerde dene
Benim tartida bi ara kafayi yemisti pilini degistirdim.
Pili azalincada eror verip sapitiyo
Ama sen yeni almissin
Yani fayansmı olmalızemini düz olmalı zaten tıngır tımgır oynar düz olmassa canım