- 1 Mart 2010
- 45.182
- 115.266
- 1.123
Saol kankisi bi carsi pazar yapim bakim ne var ne yokSağoltr_lelli kanki sanada bol dinlenmeli mutlu bazarlar:)

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Saol kankisi bi carsi pazar yapim bakim ne var ne yokSağoltr_lelli kanki sanada bol dinlenmeli mutlu bazarlar:)
Firini acinca hepsini yapip cikcaksin öyle iyi oluyobende yaza düğünü olacak arkadaşlar var altın düşsünde onların hepsini alayım dıyorum yaza üst üste gelecek yazın iyice de artar gibi.
benimde misafir cağırmam lazım 2 ayrı misafir
pasta börek yapsam da iki günde de misafir işini halletsem diyorum
evet canım düşmez de yaza belki bu ara azck düşüş olursa alayım dıyorumFirini acinca hepsini yapip cikcaksin öyle iyi oluyo
Menüyü kafamda kurdum ama icraat yok
Mutfagida severim ama bu aralar baydım bilmem niye
Hic bisi pisiresim yok.
Artik benimkilerde soruyolar
Kek gibi kurabiye gibi bisi yokmu diyolar.
Yapincada ben yiyorum bu sefer
Yaz geliyo dugun zamani altin dusmez daha cnm
ohh ne güzel bizim için de tem,z havayı cek içineKızlar suandagin tepesinde çam ormanın içinde bi doğa kafede oturuyorum. Çocuklarla gezintimizi yaptık.kayve sida icecez.opuyorum hepinizi
gayet makul harcamıssın canımespoyraz ohhhh mis.
Şifa olsun
Nasil ihtiyacım var benimde ama hava az daha ısınsın diye bekliyorum
Pazardan 2bag karalahana
2 demet maydanoz
1kilo musmula
1kilo ıspanak aldım
Dönüstede 3tane yufka, biraz yaş kadayıf, 2hamur aldım.
20tl harcadım.
Haftaici buyuk alisveris yaptigimdan cok eksigim yoktu.gayet makul harcamıssın canım
aynen canım ben kışın hıç salatalık patlıcan domates biber kabak almam.hiç tat yokkiHaftaici buyuk alisveris yaptigimdan cok eksigim yoktu.
Pazarda fiyatlarda gayet iyiydi.
Domates,salatalik cook acil olmadikca almamaya calisiyorum
Mevsim sebze meyvesiyle bitirim mevsimi diye cabaliyorum
Bende gecen yaz domates koymadim ama bu yaz koycam insAllahaynen canım ben kışın hıç salatalık patlıcan domates biber kabak almam.hiç tat yokki
biberi buzluğa koydum süper oldu hep yaparım artık
domates yapcam seneye kavanoza
patlıcan kabak da kurutuyoruz öyle yıyoruz