Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Mia- Kuz bu aralar benimde 10 da uyuyorum mutlaka ölüyorum gözlerim acıyor sabahta uyanamıyorum
o sıpa gece uyumuyor dönüp duruyorAsSsk bende aslında normalde 11 de bayılıyorum
bu ara eve gitmem 11 olduğundan alıştım 12-1 de yatmaya
alış tabi kuzucukta anne karnında ne zaman uyunup uyanıldığını öğrensin![]()
canım ben 117 tl ye aldım. 24 ayar külçe şeklinde olanlardan sen kaça alıyonkızlar şuan 140 tl param var
artık düğün zamanı yaklaştı altın pek düşmez heralde dolar mı alsam
grama devam mı etsem
sonuçta allah kısmet ederse kısa vadede bozdurmayı düşünmüyorum
karar veremedim bi türlü
espoyraz canım sen geçen gram külçe aldın sanırım kaça almıştın ayıptır sorması
Mia- canım ben dün uyuyorum adam öldü aşkım diye diye ama cevap vermedim
sonra korktu herhalde iyimisn diyor artık zar zor gözümü açtım hadi düzgün yat ded,
evet bende anlatıyorum adamın biri beni sürekli taciz ediyor diye benimkine rüyamda sürekli derken diyor rüyamda deim ama ben onu yaktım dedim iyi yapmışın diyorçok zor oluyor canım bu aralar çok fazla rüya görüyorum bide
canım ben 117 tl ye aldım. 24 ayar külçe şeklinde olanlardan sen kaça alıyon
vallaha ben biriktirince alıcam onu ekle yok bunu bekle olmuyor zararsa zarar. harcanınca ortada yok zati. ben yapıcam külçemi. koyacam kavanoza zaten satamıyorm ha deyince oğlanın sünnetine kadar biriksin. sünnet de de gönlüme göre harcarım diye düşünüyorumcanım ben 7 şubat gibi 115 tl ye almıştım
aldıım yere gidip akşam soriyim bakim
vallaha ben biriktirince alıcam onu ekle yok bunu bekle olmuyor zararsa zarar. harcanınca ortada yok zati. ben yapıcam külçemi. koyacam kavanoza zaten satamıyorm ha deyince oğlanın sünnetine kadar biriksin. sünnet de de gönlüme göre harcarım diye düşünüyorum
he para olmuyor ya da yirmilik lazım oluyor gidiyom kumbaraya hemen e yerine koyarım diyom koymuyorum da. hadi şimdi gidim de bozdurayım duruyor paşa paşaaynen canım bende eşimden bi 50 bi 30 tl çarptım işyerinde bi abladan 60 tl alacağım vardı oda bugün verdi 140 tl oldu bi anda :) hemen beni dürtmeden külçe yapmam lazım :)
he para olmuyor ya da yirmilik lazım oluyor gidiyom kumbaraya hemen e yerine koyarım diyom koymuyorum da. hadi şimdi gidim de bozdurayım duruyor paşa paşa