• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Yok cnm henüz acmadık bugun cok bakamadim buraya konusamadık
Acsak goturebilirmiyiz bilmiyorum ki

Su üst alt isleri cok karisik ya
Hakkinizda hayirlisi olur umarım cnm
eyyay eyyay

eilenn eilenn okuya okuya basimiza âlim olcak :KK70:
Zengin olursan bizi görmezsen seni gelir buluruz he.

Heygidin hey biz bunun 3kulceli zamanlarini bilirdik simit yerdi simdi parayı vurdu diye dökeriz kirli camasirlarini.

tr_lelli tr_lelli canım çok sağol..Annemde yok:;(geçen hafta memlekete gittiler:(Ananem ağır hasta:(Hastanede oda:(mecbur etüte gidecek cabım:(konuştum ayrı odada bakıcaklat ona:(ben yarın evdeyim..çarşamba işbaşı..işte 3 günüde atlatrsak inş iyi olucaz.

tr_lelli tr_lelli canım çok sağol..Annemde yok:;(geçen hafta memlekete gittiler:KK43:Ananem ağır hasta:KK43:Hastanede oda:KK43:mecbur etüte gidecek cabım:KK43:konuştum ayrı odada bakıcaklat ona:KK43:ben yarın evdeyim..çarşamba işbaşı..işte 3 günüde atlatrsak inş iyi olucaz.
Ayy kiyamam ya
Keske yakin olsaydik kuzum benim
Carcabuk toparlar insAllah
Anneannenede Allah şifa versin canım.

Maaslara zam zamanı gelmisti (hala resmi imza atılmadı su firmayla ama firma müdürü esime "sizinle devam edicez gibi görünüyo baska bir sirketle calissakda senin olman sartı koydurcam sensiz dönmez burası demis".)
Esim kendi maasina 500tl zam koymus yani bu ay +500olarak alıcaz.
Yazada kiranin zammi geliyo bu sene biraz rahat etmek istiyorum artık
Kasmadan birikim yapmak istiyorum.
Hem eksiklerimi almak hemde biriktirmek hedefim.

Eger ev isine bulasirsak bu sene arabayi degismicez.
Bulasmazsak yaza arabayi degismeyi dusunuyo esim.

Bakalım yazsonu neler olcak

Hayalim yani kafamda kurdugum 2016kısında eve girmekdi hep aklimdaki
Yani oldu oldu olmadı zorlamicam artik hayalde etmicem falan diye kafamda kruyodum

Esime soylemedim yani kendi dusuncem bu.
Esimde imza atilinca bu sene sonu giricem eve dedi
Tevafuk oldu azcık.
Meger o da öyle dusunuyomus.

Yeni günler umutlara gebe.

Maaslara zam zamanı gelmisti (hala resmi imza atılmadı su firmayla ama firma müdürü esime "sizinle devam edicez gibi görünüyo baska bir sirketle calissakda senin olman sartı koydurcam sensiz dönmez burası demis".)
Esim kendi maasina 500tl zam koymus yani bu ay +500olarak alıcaz.
Yazada kiranin zammi geliyo bu sene biraz rahat etmek istiyorum artık
Kasmadan birikim yapmak istiyorum.
Hem eksiklerimi almak hemde biriktirmek hedefim.

Eger ev isine bulasirsak bu sene arabayi degismicez.
Bulasmazsak yaza arabayi degismeyi dusunuyo esim.

Bakalım yazsonu neler olcak

Hayalim yani kafamda kurdugum 2016kısında eve girmekdi hep aklimdaki
Yani oldu oldu olmadı zorlamicam artik hayalde etmicem falan diye kafamda kruyodum

Esime soylemedim yani kendi dusuncem bu.
Esimde imza atilinca bu sene sonu giricem eve dedi
Tevafuk oldu azcık.
Meger o da öyle dusunuyomus.

Yeni günler umutlara gebe.
inşallah canım olur istekleriniz

eyyay eyyay canim olurum bırak tabi en çokta hayırlısını dile rabbimden hamile olduğumu öğrendiğimiz akşam eşimle şükür namazı kildik ertesi gün kahverengi akıntı başladı doktor başta onemsemedi akıntı artınca progestan verdi rapor verdi onu verdi bunu verdi hep hayırlısı dedik allaha sığındık başka elden bişey gelmez sen içini hep ferah tut allahim sana sigindim sana inandım hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle inşallah de

espoyraz espoyraz apla 119 tl den aldım bir gram külçe

tr_lelli tr_lelli etti 4 gram külçe vay anasını be ben bile kendime şaşırıyorum

KIZLARIMCANLARIM KIZLARIMCANLARIM canim cok cok geçmiş olsun Allahım şifa verdin hem yavruna hem ananene

eyyay eyyay eşinin o şikayet durumu ile de hayırlısı olsun insallah özel sektör olsa şikâyeti çekmeyin derdim ama devlet orada işler nasıl yürüyor bilmiyorum amirine görüşüp bir orta yol bulunur umarım

tr_lelli tr_lelli allah güzel kalbine göre versin canim benim evde olur barkta olur allahim saglikla huzurla oturulacak evler ağız tadiyla helalle yenecek paralar nasip etsin rabbim

Kuzu 3kilo ladar
Ciddi anlamda oturamiyorum ya
Ne gunduz ne aksam
Masa basi bi iste calissaydım keske en azindan totom iki yeryüzü görürdü diyorum esime :)
Seni çok iyi anlıyorum.ben4 yıl evdeydim.ne isim biterdi ne benden beklentiler espoyraz KV ye temizliğe espoyraz misafirler geliyor ko.bana kimse yardım mardim yok.üstüne yaranamiyon bide. Şimdi kimse Aferin demesede en azından maaşını aliyom paşalar gibi

Bu arada eve gel yemek yap ye at mutfağa.oğlanı arkadaşa bırak diğer arkadaşla 1 buçuk saat yuruduj çarşıya bi de oğlana gerçek deri bot aldı.60 TL ye para yoktu yanımda ama arkadaş kredi kartından geçti sağolsun.şimdi de motoru taktim bir yandan odev bir yandan işleri yapiuom

eilenn eilenn canım iki günde 2tl mi artmış ne oldu bu altına yaw millet yemeyemi başladı da yetismuyor. Bu ne desen metal parçası ama....

insAllah canım.
Hepimizin istekleri olsun
İnsanın hayalleride olmasa neye tutanacak ki.
Ben mesela ev ilanlarina bakmayi cok severim
Eskiden beri aliskanlik bende
Aktuel indirimlere bakmak hosuma gider.
Bende bakarim. Hatta yeni yapılan bitmeye yakın apartman varsa abla bi bakalimmi modeline der bakiniri. Dışardan da olsa.su köşede onu açık bir apt yapıldı com güzel 300 bin falandir burda çok pahalı evler yaw.6_7sene önce bu evler 70 bin 90bin falandi

Kızlar ben mutfağı topladim. Ortaklıkları topladim.ödevi yaptırdım.çamaşırları da katladim da yerleştirmeye usendim şimdi.

Ben ablayla oturdum biraz yarim saat oldu gitti
Sıpayi uyutamadim daha kaynanam ya uyumuyo

Sözde ödev yapmıs güya
Calisma masasi bizde hep amacinin disida kullaniliyo
Yerde yapiyo hep odanin son durumu
Olay mahaliden bildiriyorum
IMG_20160229_235643.webp

espoyraz espoyraz Allah rahatlik versin cnm

Dukkani kapim kitlim alarmıda kurim bari
Hırsız neyim girmesin
Ozaman yatsın bu dünya!

Back