- 1 Mart 2010
- 45.182
- 115.266
- 1.123
Aramizda kalsin kimseye soylemedebozukluk atma kafama emiçeyrek saç bilezik saç hiç ayırt etmem
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aramizda kalsin kimseye soylemedebozukluk atma kafama emiçeyrek saç bilezik saç hiç ayırt etmem
![]()
Geldim geldim dilimi tutamıyorum bi türlü 3 gün mapustaydım
Kimin kuyruguna bastin yine kankisiGeldim geldim dilimi tutamıyorum bi türlü 3 gün mapustaydım
Çıktım çıktım :)
pampa benim rehber gitti yahu çaldır kapat bi kimsesiz kaldım benGeldim geldim dilimi tutamıyorum bi türlü 3 gün mapustaydım
Hak ediyorlar kankisi :)) oarda kaşınmasın ben napemKimin kuyruguna bastin yine kankisi
Ayy kıyamam kanka hemen mesaj atyom kaydet :)pampa benim rehber gitti yahu çaldır kapat bi kimsesiz kaldım ben![]()
Aganıza kalkın bi kahve yapın baki
hadi yaaa külçe derken
külçesini sevdiğim yaaa nasıl içten nasıl samimi bi insansın sen@mandaliina hee külçelerim var benim 4 gr hemide![]()
Premses yaa ohadi yaaa külçe derken
profil resminden bile kalite akıyo seninki gibi salkım saçak hatun değil belli kigruptan en çok onu sevcem ben
![]()
kahbe yapmasakAganıza kalkın bi kahve yapın baki![]()
Cok atarli ne istiyosa yapalim laz damari tuttukahbe yapmasak![]()
Sus sus çaktırma yanl8ş oldu hatlar karıştıkahbe yapmasak![]()
Taktikler öğrendim mapusta deşerim vallaha akıllı olunCok atarli ne istiyosa yapalim laz damari tuttu
Kahbe mahbe ne isterse verin
Dukkanda olay cikmasin![]()