• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Vajinal bakmadı canım.amelşyat durumu korkutuyor yumurtalıklar filan yüzünden zaten kistim var iyice zarar görecek yumurtalık cok korkuyırum ya sinirlerin bozuk sizden başka kimseye anlatmadım daha

ah canım benim lütfen kendini sakinleştirmeye çalış
herşeyde bi hayır vardır
artık yediklerimizden mi içtiklerimizden mi
o kadar çok düşük dış gebelik oluyorki allah hepimizin yardımcısı olsun
dua etmekten başka yapıcak birşeyimiz yok malesef
dualarım seninle canım benim

ah canım benim lütfen kendini sakinleştirmeye çalış
herşeyde bi hayır vardır
artık yediklerimizden mi içtiklerimizden mi
o kadar çok düşük dış gebelik oluyorki allah hepimizin yardımcısı olsun
dua etmekten başka yapıcak birşeyimiz yok malesef
dualarım seninle canım benim
Sağol canım hep bu kist yüzünden işte Allah kimseye vermesin ne cektırdı bu illet

Sağol canım hep bu kist yüzünden işte Allah kimseye vermesin ne cektırdı bu illet

benim çok yakın arkadaşımda kisti varken hamile kaldı
doktor asla kalamazsın ameliyat demişti
oda dinlemedi doktoru denediler
oldu da
sezeryanla doğum yaparken kistide almışlar

seninde kistler hamile kalmana engel değil demekki

bi sonucun çıksında ne diyecek doktor
inşallah dış gebelik değildir

kasıklarında ve belinde ağrı varmı?

uğursuz muyum la ben niye kaçırayım :KK42:
burayı okudum muhabbet ediyosunuz dertleşiyorsunuz diye öyle tepeden dalmayayım dedim :KK51:

şakadan da anlamıyon :KK67:

dal nolcek yabancı değiliz
hepimiz kardaşız burda

şakadan da anlamıyon :KK67:

dal nolcek yabancı değiliz
hepimiz kardaşız burda
şaka diyom yahu uğursuz değilim tabikiydiiiii
napıyosunuz nasılsınız bakayım?
eyyay eyyay geçmiş olsun canım çok anlamıyorum o yuzden bşy dıyemıyorum.. umarım en kısa surede atlatırsın

benim çok yakın arkadaşımda kisti varken hamile kaldı
doktor asla kalamazsın ameliyat demişti
oda dinlemedi doktoru denediler
oldu da
sezeryanla doğum yaparken kistide almışlar

seninde kistler hamile kalmana engel değil demekki

bi sonucun çıksında ne diyecek doktor
inşallah dış gebelik değildir

kasıklarında ve belinde ağrı varmı?
İlk basta vardı Ağrım ama artık yok hiç.

Canım üzülme.. Bende dış gebelik geçirdim.. hatta sağ tüpüm alındı. sonra kimyasal gebelik yaşadım ..Sağ tüpüm laporokopi ameliyatı ile alındı.. 7 ay sonra ikinci kızıma hamile kaldım..Yani Rabbim istedikten sonra olur.. sıkma canını..Benim mesela dış gebelik geçiridğimde adet günümde kanamam oldu.. ama az ve sonra kahve akıntılarım oldu.. test yaptım.. beta hcg 1000 lerde bişey çıktı..çok hatırlamıyorum.. ama bir anormallik olduğu belliydi.. adetime göre 6 haftalık hamile olmam gerekirken düşüktü değerim.. drum usg ile baktı.. ve dış gebelik dedi. sağ tüpte kalmış..ve tüpüme çok hasar vermişti.. tüple birlikte alındı..ve ben sadece sol ile hamile kaldım canım.. O yüzden sıkma canını..

Canım üzülme.. Bende dış gebelik geçirdim.. hatta sağ tüpüm alındı. sonra kimyasal gebelik yaşadım ..Sağ tüpüm laporokopi ameliyatı ile alındı.. 7 ay sonra ikinci kızıma hamile kaldım..Yani Rabbim istedikten sonra olur.. sıkma canını..Benim mesela dış gebelik geçiridğimde adet günümde kanamam oldu.. ama az ve sonra kahve akıntılarım oldu.. test yaptım.. beta hcg 1000 lerde bişey çıktı..çok hatırlamıyorum.. ama bir anormallik olduğu belliydi.. adetime göre 6 haftalık hamile olmam gerekirken düşüktü değerim.. drum usg ile baktı.. ve dış gebelik dedi. sağ tüpte kalmış..ve tüpüme çok hasar vermişti.. tüple birlikte alındı..ve ben sadece sol ile hamile kaldım canım.. O yüzden sıkma canını..

canım çok çok geçmiş olsun
herşey allahtan
ol deyince oluverir

allahım evlatlaarını sana bağışlasın inşallah

canım çok çok geçmiş olsun
herşey allahtan
ol deyince oluverir

allahım evlatlaarını sana bağışlasın inşallah
Amin canım sağolasın.. Çok şükür aynen dediğin gibi Rabbim vermek istedikten sonra olmayacak şey yoktur.. Ben kendi cezamı çektim..Çok büyük konuştum çünkü.. ikinci çocuk asla düşünmedim.. sorana da aman aman Allah korusun..Allah isteyene versin dedim..:(çok pişmanım tabi..ve Rabbim de böyle cezalandırdı..Yinede Rabbim verdi..

Amin canım sağolasın.. Çok şükür aynen dediğin gibi Rabbim vermek istedikten sonra olmayacak şey yoktur.. Ben kendi cezamı çektim..Çok büyük konuştum çünkü.. ikinci çocuk asla düşünmedim.. sorana da aman aman Allah korusun..Allah isteyene versin dedim..:KK43:çok pişmanım tabi..ve Rabbim de böyle cezalandırdı..Yinede Rabbim verdi..

herşeyin hayırlısı demek en doğrusu aslında
ama işte insanoğlu bazen düşüyoruz bu durumlara

Back
X