• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Olsun pampa davet edelim biz..mesela masanin ayagi bos kalir sallanir altina külçe koyar sabitler.. Mesela kapi carpip durmasin diye önüne takoz niyetine külçekoyar.. Mesela yastik ince gelir kulceyle doldurur maksat boynumuz agrimasin.. Ben hali niyetine yere yatarim bnm üstüme bassin coraplari eskimesin

Lan 49 diye kilo mu olur? Peah 50 bile değil.. Evlenmeden önce 48 kiloydum diye bi efsane varda evlendikten sonra 60 olmaliydin. Nikahinizi geçersiz sayiyorum türk örf ve adetlerine uygun değilsin beybisi eilenn eilenn
Pampa aramizda kalsin 56 olmusum ben.. Utancimdan diyet topigine yazamadim.. Ne ara bu kadar aliyom bilmem.. Alt tarafi sabah kahvaltida serbtli tatli oğlen 3-4 tane çikolata aksam yine serbtli tatli yiyom diye boyle mi olmaliydi? Guş kadar yiy gus!

Lan 49 diye kilo mu olur? Peah 50 bile değil.. Evlenmeden önce 48 kiloydum diye bi efsane varda evlendikten sonra 60 olmaliydin. Nikahinizi geçersiz sayiyorum türk örf ve adetlerine uygun değilsin beybisi eilenn eilenn
Pampa aramizda kalsin 56 olmusum ben.. Utancimdan diyet topigine yazamadim.. Ne ara bu kadar aliyom bilmem.. Alt tarafi sabah kahvaltida serbtli tatli oğlen 3-4 tane çikolata aksam yine serbtli tatli yiyom diye boyle mi olmaliydi? Guş kadar yiy gus!

boy kaçta 56yı dert ettin yahuuu.
hedefim 55-56 olmakken bu söyledigin çok koydu :KK45:

Birikim bitti ben bide şimdi bu biriken kilolara taktim yaw.iki gundur yediğim her şeyim kalorisini hesapliyomda ne yiyomusum be. Bi ayran iciyom verdiğin 50 kurusami yanayım aldigim60 kaloriyemi derken içime yanma geliyor dayıyorum ayranı dikiiyorum ferahliyorum.
Bi dua edeyim ben zayiflayamiyisam su topikteki @mandaliina ve eilenn eilenn sismanlasin.
DaimAsk DaimAsk hoşgeldin kardaş geç otur ha oralara biyerlere.

Birikim bitti ben bide şimdi bu biriken kilolara taktim yaw.iki gundur yediğim her şeyim kalorisini hesapliyomda ne yiyomusum be. Bi ayran iciyom verdiğin 50 kurusami yanayım aldigim60 kaloriyemi derken içime yanma geliyor dayıyorum ayranı dikiiyorum ferahliyorum.
Bi dua edeyim ben zayiflayamiyisam su topikteki @mandaliina ve eilenn eilenn sismanlasin.

hoşbuldumm :KK54:

konu bana pek uygun( bu saatte kepekli galetayla nutellaya banmak sayılmıyosa ) bende diyetteyim :cool:

Kızlar geldim işten yemek yedik psikolojik bozuk yarın misafir geliyor.isler buyudu buyudu gozumde dag oldu daga bakarken uyku bastirdi yattim uyudum azicik.kalktim simcik size baktim. İcim elvermese de ben bi Şuraları bi halledeyim burdaysaniz gorusuruz hayde bol muhabbetler kız DaimAsk DaimAsk ben kalkiyom kay benim yerime dogru

Boy 163 mu 165 mi ne tam da bilmiyom..her yaz 48-50 civari olup her kis 56-58 civarinda cikiyom ben.. Sanirim monta kalbin kiyafetlere güveniyorum ama yaz gelince kabak gibi cikiyo ortaya kilocuklar..
espoyraz espoyraz ben daha bekarim ama simdilik dikkat edeyim evlenince salcam :D hele bide hamile kalinca tüm dunyayi yicem bahanemde var nasilsa diye :D
Ama eilenn eilenn hain eilenn zalim.. Evlenip de 49 kilo olmakta neyin nesi!!!

kanka ayni kilodayiz gel verek la
Ben tarcinli süt iccem simdi
boy kaçta 56yı dert ettin yahuuu.
hedefim 55-56 olmakken bu söyledigin çok koydu :KK45:
O 50kilo falandı bi ara cok kiskaniyodum zalımı ahım tuttu :KK70: dimi @mandaliina
Yerim seni ben ya
50kurusa 60cal :)
Balsın bal
Kızlar geldim işten yemek yedik psikolojik bozuk yarın misafir geliyor.isler buyudu buyudu gozumde dag oldu daga bakarken uyku bastirdi yattim uyudum azicik.kalktim simcik size baktim. İcim elvermese de ben bi Şuraları bi halledeyim burdaysaniz gorusuruz hayde bol muhabbetler kız DaimAsk DaimAsk ben kalkiyom kay benim yerime dogru
Sen 1saatte halledersin yine
Pratik hatunsun sen
Benimde kardesim geldi netten ayakkabi begeniyoruz
Bi ayakkabida ona kakalayim bari
Böyle böyle yolumu buluyom :KK70:

Back
X