• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Cest mest yapanim yok pampa.. Bnde 40dan fazla vermezdm o ayakkabiya.. Hani beyaz fln olsa 70 neysede pembeyi herseylede giyemem diye almazdim..
Ama rengi cohoş sen bilirsin kendini simart istersen bi seferlik :)
Benimde pembe,kirmizi falan hic yok.

Kocci uyudu
Diziyide bana kitledi
Oglum direniyo uyumuyo esmalarimi cektim ecük bende.
Karnım ac benim ya resmen kaziniyo

Sabah haslanmis yımırta salatasi
Oglen ıspanak
Aksamsa lahana corbasi ictim
Hic ekmek yemedim
Aksamda kahve ve tarcinli süt
Resmen acım ya #diren tr_lelli

Benim pembe mevsimlik montum var yagmurluk gibi
toz pembe kol saatim var
Kombinlemede pek sıkıntı cekmem gibi
ay maaş alana kadar dursun bi aklımda duruma göre bakim

@mandaliina saol pampi adam olcam da hepimizi kurtarcam ben :)

tr_lelli tr_lelli ay benim kırmızı Süet pabucumda var kırmızı montum da solemesi ayiptir:D

Piremsesligini kabul ediyorum ve önünde saygiylan egiliyorum pampiş
Maaşa kadar bekle kararin değişmezse al.. Kombine sıknti cekmiceksen hemen bile alabilirsiniz :)

tr_lelli tr_lelli cim şimdi bende öyle olmaya adayım işten dolayi siyah giyin diye beynimi yiyorlar

@mandaliina kiz cebimde 9 tele var yarın dersanede yicem onu da
Maaşı bi alim p.tesi evdeyim de nasılsa ordan burdan kısar aglanir kulcemide yapar o pabucuda alırım hacı :D

Daha dün ıslak kurabuyeleri indirdi mideye :D

Bende aciktim gittim portakal yidim.. İyi mi ettim kotu mu bilmem..
Benimde cebimde 6lira param kalmisti hafta sonu cekeyim bari dkyodum babacigim 20 TL verdi :D bildigij birbirimize harclik veriyoz la çok tatilbu adam :D

Gecen yol bnde hep siyah giyinmeye baslamistim bu yol gittim pembeli morlu yeşilli aldim herşeyi.. Genç olduğum aklima geldi :D kiyafet konusunda da karisiyolardi artik serbest biraktilar oh be dedim.. Giymicegm sifon çömleklere az para bayilmadim yeter yahu..

tr_lelli tr_lelli cim canim döner istiyo bu saate ya :( bi bardak çay ictim iki üç kaşık Çokokrem yedim yeter yarın kahvaltıya yer kalsin :)

@mandaliina kanki afiyet olsun
Ay bu kıyafet kuralları da bana bi buçuk sene sonra geldi bi tane yelloZ şikayet etmis beni mudurume ama şimdi agizlarina malzeme vermiyorum full siyah giyiniyorum bakıyorum onlarda ufak bi kaçamak var direk insan kaynaklarına şikayet yazıyorum Ohh :D

Back
X