Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
yok canım 460dan 620ye cıktı.haftaya şehir dışına gidecem doktora ameliyat için görüşecem işte bakalımeyyay geçmiş olsun canım değerlerin düştümü tekrar
Canım üzüldüm senin adına. Uzulmemek elde değil ama şer sandığımız şeyler bazen öyle hayırlara vesile olur ki yüce yaradanin kudretini idrak ederiz. Gönlünü ferah tut.Allah yar ve yardımcın olsun.yok canım 460dan 620ye cıktı.haftaya şehir dışına gidecem doktora ameliyat için görüşecem işte bakalım
kemoterapi ilacı veriliyomuş düşmesi için
ama benim için ameliyat daha iyi olacak galiba
hem kistler hem bu hepsi birden alınır
inşallah tüpler ve yumurtalık zarar görmez onun için dua edıyorum
sağol canım yanı en azından kistlerden de kurtulurum dıyorum toplu temzılık yaptırırım napayım öyle teselli ediyourmCanım üzüldüm senin adına. Uzulmemek elde değil ama şer sandığımız şeyler bazen öyle hayırlara vesile olur ki yüce yaradanin kudretini idrak ederiz. Gönlünü ferah tut.Allah yar ve yardımcın olsun.
bugün yine baktı kistten bişi görunmuyo dedieyyay canım geçmiş olsun ilaç yada ameliyaattan pek anlamam ama hangisi iyiyse araştır istersen
ama haftaya bi daha baktır ultrasonda canım istersen
evet canım vajınal baktı yanı göremedim derken tüpte keseyı göremedi rahımde zaten bişi yok o belli de tüp görünmüyoreyyay canım hayırlısı olsun ama ne bilim kistten bişey göremedim demek bi garip geldi ya ne bilim
senide yanıltmak istemiyorum ama
vajinal mı baktı
sağol canımeyyay gecmis olsun hayırlısı Allah'dan canım.
ayy ben hiç o yokmuş gibi davranırım ya yardım eder zaten yada bilgisyar basından kalkmaz ayak altında dolaşmaz:)Yettimm yettim anam. Bende oturum azicik . koca başlıkta yine gelir birazdan. Bugün sivsiklendim. Yavaştan aldim.işleri yemek yedik mutfağında topluyayim tam rahatim.ya evde kocalar olunca bi böle programlı iş yapamiyon deme.akıp gidemiyon.bi oda da çocuk bi oda da koca sen mutfakta orda burda nerden başlasam. Falan bi kal geliyor bana.hepsi gittimi evden tikir tikir iş yapiyon