- 27 Şubat 2008
- 9.941
- 12.715
- 823
Canim hayiridr noldu sonuc??telden giriyorum gecnise bakamadimevet canım vajınal baktı yanı göremedim derken tüpte keseyı göremedi rahımde zaten bişi yok o belli de tüp görünmüyor

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canim hayiridr noldu sonuc??telden giriyorum gecnise bakamadimevet canım vajınal baktı yanı göremedim derken tüpte keseyı göremedi rahımde zaten bişi yok o belli de tüp görünmüyor
canım geçmiş olsun önce kızın nasıl şimdi bende epeydir dogru duzgun giremedimCanim hayiridr noldu sonuc??telden giriyorum gecnise bakamadim![]()
Sagol cnm duzeldi cok sukur ya..atlattik..canım geçmiş olsun önce kızın nasıl şimdi bende epeydir dogru duzgun giremedim
ya dış gebelik dedi doktor ameliyat olacam galiba![]()
espoyraz ya aslinda otrma odasinda oturup dizi izledi ama dur gidicem zten ozaman toplarsin
Dur gidicem zaten ozaman supurusun ses yapma
Dur gidicem zaten ozaman silersin
Diye diye bisi yaptirmadi ki
Bide cay istiyo kahve istiyo sigara icmeye mutfaga geciyo
Yoook ütü istiyo
KIZLARIMCANLARIM nöriyon baci[/QUO
Ne yapayım canım..Bildiğin gibi..hafta sonu iş güç biraz gezme..yarında nöbetim var![]()
Pek tembellik sayılmazdı sabah mudure hanım aradı çocuğu özel okul burs sınavına gidecek yolu tarif et dedi. Sinavada 15dakka kalmış dedim dur geliyom evden nasıl çıktım bilemedim. Oglan yarı pijamalı atladik arabaya aldım tam gittim sınav başladı girdi çocukta.eve geldim saat 1kahvalti falan.çamaşır bulaşık bira da zumba yaptım çok kalori yaptırıyor..şimdide KV ye gitsemmi diyom.ne bileyim.Selam kizlar nihayet gelebildim
Öğlen 1e kadar cılkım çıktı işte izine gidiyom ya onu yap aylin hunu yap aylin motorum ya ben neyse halledip çıktım koşa koşa derse gittim bu saat oldu eve gidiyom
tr_lelli cim ne güzel evde olanlarla ağırladı misafirini 20 30 da olsa kar yani
eyyay canim cok geçmiş olsun Allah şifa versin bian evvel hep derim herseyin hayirlisi diye üzülme sakin sende dua et bol bol
KIZLARIMCANLARIM slm cnmm
espoyraz evde tembellik en güzel şey valla
Bugün temizliği benim ki yaptı malum dersteyim işi bitirince de ark.ile dışarı çıkmış eve bi gidim de denetleyim bakim :)
Napim.kuzu aynitr_lelli canim sen ne yapion gorusemez olduk ya:;
Evet canım az yükseldi bende çikolata kisti var zaten ondan oldu.sağol canım amin inşallahSagol cnm duzeldi cok sukur ya..atlattik..
Aaa gercektenmi dis gebelikmismis:;(beta hcg azminyukselioya bu dış gebelikde ne kadar olmaya başladı günümüzde
;
Zülme canım öyleyse bile..korkma..ameliyat bile olsan Korkulacak bişi diğil..İnş Rabbim gönlüne göre verir..