Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
KIZLARIMCANLARIM ekürim bosuna eküridegiliz :)
Bende rezzak ve fettah cok cekiyorum.
Ya Gağni,ya muğni,ya cabbar, ya şafi,ya hayy,ya berr, ya hayyum kayyum, ya Rahman,ya Rakip hergün cektiklerim.
Allah'ım sonsuz kapılarini hep acsın.
Rabbim yar ve yardımcımız olsun
@freedoommmmm a amliyatinda
eilenn e sinavinda butun dardakilerin kapısı olsun.
(Kulun kula duası daha makbuldür herzaman sevdiklerinizede dua edin canlar.)
İyiyiz hoşgeldin :)nabersınız kızlar
![]()
Canım Rabbim seni istediğin mevkide ehil eylesin. Rabbim emeklerini hayra çıkarsın. Allah büyük en yakın zamanda yeminli mali müşavir olasın.Canımsın ya allah razı olsun senden sabahtan beri ders çalıştım şimdi dersaneye gidiyorum
Havada güzelmiş hiç kombi yakmadim 2 gundur
Maaş aldım kesinti yapmışlar ücretsiz izinden dolayi sağlık olsun öyle yada böyle eşim den de ebren ve hileyle aldigim harciligimdan ayırdığım ve kenara koyduğum para suan 125 tl altına baktım uçmuş biraz elimde dursun bakiyim
Benim de oluyor öyle almak istemediği dönemler geçici merak etmeSelam kızlar
dün annemle iş çıkısı eskişehir e gittik ama ben birşey alamadım. nedense alasım yok çok tuhaf
halıları yıkamaya verdik ufaktan bahar temizliğine başladım.
Şöyle derin derin cekmisindir inşallah denizin kokusunu. Sen gezince bende gezmiş oldum sağol:)Ben hazirlanim yavas yavas hava miss
Oglumu okula birakip annemle kadiköy yapicaz.
Hep siz mi simit yiceksiniz yahu
Bi de su fakir yesin simit.
İyot,yosun kokusu lazım bana biraz.
Biraz marti sesi
Biraz insan ugultusu
Biraz mavi biraz hasret,biraz anı,biraz kacamak.
Herseyden biraz degil mi zaten hayat..
Deniz havasi cok guzeldi su insanlar nolcak?He bu arada öğlen eve geldim ilaç içtim. Mudurlerde izin verdi 3e kadar yattım uyudum sonra ise gittim.korkuyorlar zaar rapor neyim alırım diye git dinlen dediler.kendi kendimi de telkin ettim ohh yaşamak güzel Allahın verdiği yaşamda bunalmak da ne imiş hallederiz beynimizde etrafta değişen hiç bir şey olmasa bile
Biraz rahat genis olmaz lazimOrtada bisi yokken değil.bazen öyle şeyler oluyor ki. Öyle tavırlar ben hayatımda kizsam bile rencide edici küçük düşürücü bir şey asla kimseye söylemem. Ama insanların nasıl rahatça soyleyebildiklerine karşısındakinin içini buruk buruk eden gözünde yaşları doldurana kadar hakaret edercesine hiç haketmedigi halde davranmalarına anlam veremiyorum. Bana ya da bir başkasına. İlk maruz kaldigimda kendimi ise yaramaz gerizekali gibi hissediyorum . sonra diyorum boyleleri olmasa iyi insanların kıymeti olmaz. Sonra kendimi kıymetli hissediyorum zaman alsada
Canım Rabbim seni istediğin mevkide ehil eylesin. Rabbim emeklerini hayra çıkarsın. Allah büyük en yakın zamanda yeminli mali müşavir olasın.
Şimdi bu altın kaç para onu diyiver hele