- 1 Mart 2010
- 45.187
- 115.285
- 1.123
Evet ya en azindan bakim falan baya bisiler paylasiyodu bilgiliydiSimsisin döneceği yok sen ondan umudunu kes![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Evet ya en azindan bakim falan baya bisiler paylasiyodu bilgiliydiSimsisin döneceği yok sen ondan umudunu kes![]()
Yaz icin namaz elbisem hep kapinin arkasinda asili onu giyiyorum hementr_lelli bende çatkapı gelene sinir olurum mesela yazın sortla dolaşırım
kapı çalsa telaş tutar beni
benimde eski ev sahibim gelirdi sürekli
bide başkalarını çagırırdı. o baskalarına da evi gezdirirdi.
kurtulduguma şükrediyorum :)
Kuzum bir bilsem.tr_lelli canım bu tipler her yerde var canım.. Sıkma canını..Küssün işte daha iyi boşverr..
Açık açık söylemişsin çocuk hasta diye daha ne istiyor ya.. töbe yaa..
Sanmam artk dönmez kaç aydır uğraşıyorum dönme zartkEvet ya en azindan bakim falan baya bisiler paylasiyodu bilgiliydi
ha burayayum topraam amanın bir yoğundu anlatamam. ösledin deme :)
Ayıpsın topramm sahapsız kaldık buralardaha burayayum topraam amanın bir yoğundu anlatamam. ösledin deme :)
sen önce kendine merhemet etmelisin. hiç sıkıntı yapma onun densizliğine ayna tuttun . bi durup düşünmüştür. en azından eledim birini daha diye düşünŞurayı 2dk bdv olarak kullanabilirim dimi?
Ya su catkapı gelen gelmek isteyen zorla kendini davet ettirmeye calisan tiplerden fena halde sıkıldım artik
Eleye eleye bitmediler.
Ya bi hatun var senelerdir tanisikligimiz var
Annemlerin evinde oturmustu kiracimizdi yani
Kizini falan severim kadin acayip bulasik.
Yahu musaitmisin,degilmisin anlamaz bisiler ister yap getir der.
(Suan ayni binada degiliz ama yakinda oturuyo)
Demin aradi 3defa acmadim 4.aradı dedim birine bisi oldu kesin bukadar ısrarla aramak (acmiyorum gelim dicek biliyorum)
Neyse actım soguk bi sesle evdemisin diyo, bi dershane ismi soruyo nasil? diyo
Evdeyim oglum hasta yatiyo bende uzandım yatiyodum dedim, dershanenin hakkinda da bilgim yok dedim.
Heee dedi
Sonra musaitsen sana gelcem diyo hala
Oglunu okuldan almis direk bana gelcek yani
(Onunda oglu var oglum yaslarda torunu falanda var yasitim degil)
Bende oglumun karni agriyo okulada yollayamadim yatiyo uyuyo simdi sesten uyanir iyilessin baska zaman gelsen dedim sesi bozuldu
Ayy iste ben boyle boyle bu densiz insanlar yuzunden takintili bisi oldum
Hasta denince anlanir musait olunmadigini ısrar ne
Küser simdi artikk küsme huyu var bide.
Suan onunla ugrasmak istemedim acikcasi
Ben sirf bu sebeple surekli evde yokum yalani soylemek istiyorum artik.
Ben kimseye cat kapi gitmem kapi komsuma bile.
Ben bukadar dikkat ediyoken bu tarz insanlar illa beni buluyo
Kimseyide kirmak,üzmek istemiyorum.
Ay bi doldum ben durun gecicek az sonra :/
O hep öyle canimsen önce kendine merhemet etmelisin. hiç sıkıntı yapma onun densizliğine ayna tuttun . bi durup düşünmüştür. en azından eledim birini daha diye düşün
Kız varya cidden diyom erkek olaydimmm denilen evlenirdim.masalların var. Kızın olsaydı ogluma alirdim diyecen ama yok ki:)Hepinizin mi isi var ya gelsenize !
Pilav yaptim
Baharatli tavuk yaptim
Firinada patates verdim
Fasulye piyazida yaptim
Yemekler tamamdır.
Esim gelir birazdan oglusla o koltuk bu koltuk yuvarlandik durduk
Kardesim demin geldi aldi oglusumu cagirdi gitti.
Kaldim yine tek basima
Haberlerde basti beni
Kirpiklerime hint yag
Göz kenarlarima(kazayagı olan kisma) kayisi cekirdegi yagı sürdüm.
Yaglı mağlı bir hatun oldum
Esim sen parliyosun dicek gelince
Krem surunce senin yuzun parliyo diyo
He he nur indi nurlandim cok sükür diyorum.
Bi ara sacima sinameki kürü yapiyodum adama öğk gelmisti kokusundan
Yag ot suruyorum da diyemiyodum(sacini yikiyosun ama kaliyo kokusu kullanan bilir) yeni sampuan aldim bitkisel böyle kokuyo diyodum alma bi daha diyodu.
Canım sıkıldikca kendime sarıyorum.
Öperimm cook toprammmmKız varya cidden diyom erkek olaydimmm denilen evlenirdim.masalların var. Kızın olsaydı ogluma alirdim diyecen ama yok ki:)