- 1 Mart 2010
- 45.187
- 115.285
- 1.123
Maya ve süt canımneymiş bu içilen merak ettım demır düşük benimde
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Maya ve süt canımneymiş bu içilen merak ettım demır düşük benimde
Canimcanım cok bağımlı yetiştirme cocuğunu nacizane fikrim.bir de öğretmenle konuş gruba dahıl olacak oyun vs oynatır sorumluluk verir siz de verin sorumluluk.ev cevresınde arkadaslarıyla nasıl.hakkını araması gerektığını öiretın bır de oyun kurmayı öğrensın hep oyuna dahıl olmayı beklemeyıp oyunu o kursun mesela.kendine güvenini sağlayacak seyler bulun yapabilecekleri seylerle gaz verın.nacizane fikir tam gözlem ve bilgim olmadan oldu ama kusura bakma yanlış şeyler söylemış olabilirm
evet geçmiş sayfada varmış bakacam netten neymış dıyeMaya ve süt canım
Bağımlı değil sever birlikte olmaktan keyif alır. Sürekli projeler üretir ve anlatır arkadaşları da projelerini anlamadığı için sanırım uzak duruyor. Bilmiyorum. Dışari çıkar oynar takılır kendini çok güzel ifade eder. Büyüklerle çok güzel iletişim kurar ama yasitlariyla iletişim kuramiyor.okulun ilk başlarında bu toplamış yaprak it falan bir yer varmış gomuyormus doğal gübre yapıp fidanların köküne koyacakmis.sınıfından 3kisi yapıyorsun sen diye sormuşlar buda anlatmış çocuklar bozmuslar dağıtmışlar bu da sinirlenmiş falan kızmış .o uç çocuk takmış bizimkine supriz dilenci falan diyorlarmış ittiriyorlarmis. Öğretmene söyledim uyardı şimdilik yok bisi. İşte böyle. Aslında bende böyleydim büyüyünce kişisine gore davranır. Yüzme kurşuna gidiyor. Arkadaşlarla dışarı çıktığımızda özgürce oynar yanıma gelmez. Anne anne demezcanım cok bağımlı yetiştirme cocuğunu nacizane fikrim.bir de öğretmenle konuş gruba dahıl olacak oyun vs oynatır sorumluluk verir siz de verin sorumluluk.ev cevresınde arkadaslarıyla nasıl.hakkını araması gerektığını öiretın bır de oyun kurmayı öğrensın hep oyuna dahıl olmayı beklemeyıp oyunu o kursun mesela.kendine güvenini sağlayacak seyler bulun yapabilecekleri seylerle gaz verın.nacizane fikir tam gözlem ve bilgim olmadan oldu ama kusura bakma yanlış şeyler söylemış olabilirm
Bencede çok benziyorlar. Aynilar hatta. Çocuklar acımasız ve simariklar. Mesela bugün biz masaya oturdum bi çocuk geldi dalga geçer gibi hanı gelmiyecektinn ...... Ne fikirmi değiştirdin dedi. Bende ailesi olarak bizim.işimiz vardı iptal edilince katıldık iyi oldu degilmi dedi. Bana baktı gitti hemen .Canimespoyraz ile cocuklarimiz benzestigi icin bisiler yazmak istiyorum
Ben anasinifi,ilkokul ögretmenleriylede diyalog halindeydim(ortaokul ya artik pek tanisamadim bu ogretmenlerle daha)
Sinif icinde iyi derse katilimi,oyunlara katilimi,hatta ilkokul ogretmeni derste konusuyo falan demisti sasirmistim
Gecen yil dershane rehber ogretmenlede oglumun sakin oldugunu daha atik daha atak nasil oluru konustuk
Derslere katilimi iyi ama gurultuyu sevmeyen bir cocuk demisti.
Hatta rehberlik dersinde bir defa bagirmis sinifa ogretmen cok sasirdim dedi hani sakin ya normalde baya sesi gur cikti dedi
Oglum yeter artik basimi agritiyosunuz diye bagirmis.(oyun oynarken azitmis sinif biraz)
Bende daha atak bir cocuk olmasi icin napabilirim ki
Yaninda arkadaslari olunca pek de guzel kuduruyolar ama evde.
canım ev kendi alanı ve zaten ıyı anlaştığı arkadaşları eve gelır bu normal bir seyCanimespoyraz ile cocuklarimiz benzestigi icin bisiler yazmak istiyorum
Ben anasinifi,ilkokul ögretmenleriylede diyalog halindeydim(ortaokul ya artik pek tanisamadim bu ogretmenlerle daha)
Sinif icinde iyi derse katilimi,oyunlara katilimi,hatta ilkokul ogretmeni derste konusuyo falan demisti sasirmistim
Gecen yil dershane rehber ogretmenlede oglumun sakin oldugunu daha atik daha atak nasil oluru konustuk
Hatta rehberlik dersinde bir defa bagirmis sinifa ogretmen cok sasirdim dedi hani sakin ya normalde baya sesi gur cikti dedi
Oglum yeter artik basimi agritiyosunuz diye bagirmis.(oyun oynarken azitmis sinif biraz)
canım zeka testi yaptırdınız mı?bilsem sınavı oldu gırdı mı onaBağımlı değil sever birlikte olmaktan keyif alır. Sürekli projeler üretir ve anlatır arkadaşları da projelerini anlamadığı için sanırım uzak duruyor. Bilmiyorum. Dışari çıkar oynar takılır kendini çok güzel ifade eder. Büyüklerle çok güzel iletişim kurar ama yasitlariyla iletişim kuramiyor.okulun ilk başlarında bu toplamış yaprak it falan bir yer varmış gomuyormus doğal gübre yapıp fidanların köküne koyacakmis.sınıfından 3kisi yapıyorsun sen diye sormuşlar buda anlatmış çocuklar bozmuslar dağıtmışlar bu da sinirlenmiş falan kızmış .o uç çocuk takmış bizimkine supriz dilenci falan diyorlarmış ittiriyorlarmis. Öğretmene söyledim uyardı şimdilik yok bisi. İşte böyle. Aslında bende böyleydim büyüyünce kişisine gore davranır. Yüzme kurşuna gidiyor. Arkadaşlarla dışarı çıktığımızda özgürce oynar yanıma gelmez. Anne anne demez
He aynısını bizimkine yapmış. Sınıfa bağırarak. Öğretmenimizin boğazları patladı sessiz olun demekten anlamiyormusunuz yeter demiş.öğretmende şaşırmış.Canimespoyraz ile cocuklarimiz benzestigi icin bisiler yazmak istiyorum
Gitar,yüzme,santranc,basketbol,resim bir suru secenek saydim yok ilgimi cekmiyo diyocanım ev kendi alanı ve zaten ıyı anlaştığı arkadaşları eve gelır bu normal bir sey
ama okulda sevdiği de var sevmediği de.
bağırması guzel bişi olmuş bence demekki sessiz kalmıyor gerektığınde
bazı cocukların yapsınıda oluyor naparsan yap acılmıyor
ortaokuldaki iyi olan öğretmen varsa yanı davranış olarak sana karşı onlarla konuşup sorumluluk vermelerini rica edebilirsin.
sosyal faaliyetlere katılabilir yani resimle ilgili bişi olabilir fotografcılık kursu vs olabilir onun yapısına uygun seyler sosyalleşebilir ya da sevdiği spor varsa oyun kurmak azıcık da olsa lider olmak hoşuna gidebilir
sen sürekli telkinde bulunma sıkıcı olur bu onun için
ona secenekler sun o secsın
zorlama yanı bşey için
hakkını savunabilsin gerektiğinde arkadaşları amaan bu nasılsa bişi demez ses cıkarmaz dıye dusunmesinler
bir de evde sürekli senle değil babasıyla da ya da bınada arkadaşları varsa onlarla da zaman gecırsın.çocuk aileye bağlı olsun ama bağımlı olmasın.
Şöyle biz bir keresinde çocuk gelişim uzmanına gittik. 5yasindayken normalden farklı bir çocuk iq testi yaptırın .demişti . iqtestini devlet psikiyatristin gitmiştik.saçma bir test yapmışlardı hepsini bilmişti ama ilginç bir soru yok zekayı zorlayacak. Mesela1den 10a kadar say gibi. Yapması normal zaten. Sonra doktor izinli falanmis pek oralı olmadılar bende uğraşmadım sonra. Bilsemede kaydı oldu1.sınıf ya tabletler oturum şeklinde aliyorlarmis daha olmadi. 1ay icinde olur.bakalım insallah hayirlisicanım zeka testi yaptırdınız mı?bilsem sınavı oldu gırdı mı ona
Seninki gibi benimde ince dusunen cok inancli bir cocukHe aynısını bizimkine yapmış. Sınıfa bağırarak. Öğretmenimizin boğazları patladı sessiz olun demekten anlamiyormusunuz yeter demiş.öğretmende şaşırmış.
Canim bence gercekden cocuklarimiz farkliHe aynısını bizimkine yapmış. Sınıfa bağırarak. Öğretmenimizin boğazları patladı sessiz olun demekten anlamiyormusunuz yeter demiş.öğretmende şaşırmış.
Şimdi ara verdik bizimki yüzmeye gidiyor.istekli de . herkesle anlaşmak zorunda değil. Artik bunlarda böyle. 5yasindaydi İstanbul abimin yanına gitmiştik bahçeli oturdukları yer site bu 1saat kaldı dışarıda camdan bi baktım kendin büyük küçük bir suru çocuk bunun etrafında bu el hareketleri ile bisiler anlatıyor çocuklar dinliyor biraz özledim bu anlatıyor çocuklar bi korkuyorlar sonra gülmeye başlıyorlar neyse yemek vakti geldi çağırdım bunu yemek yerken 6-7kisi gelmişler balkonun önüne ....... Buraya diye ismi ile çağırıyorlar. Annecim neden çağırıyorlar bu kadar dedim o da güldü ben onlara hem korkunç hemde sonu komik hikâyeler anlattım da ondan diyorlar.vay bizimkini standart up yapıyor iyi de para bar bu işte abi dedim abime guldukGitar,yüzme,santranc,basketbol,resim bir suru secenek saydim yok ilgimi cekmiyo diyo
Yüzmeyi hala ögrenemedi cünkü istemiyo
Bisiklet sürmeyi bilmiyo ilgisini cekmiyomus gereksizmis
Yani kendine mi güveni yok acaba diyorum.
Aynen öyle benimkide aynısı. Okulun muduri dedi oğlunuz çok ilginç düşünüyor hep onu gozlemliyorum hayal gücü çok kuvvetli dedi ve çok durust güzel ahlaklı bir çocuk dedi.memure hanım var oda sizin oglan cio olacak yada başkan falan bisi olacaksa ne olacak bilmem merakla bekliyorum dediCanim bence gercekden cocuklarimiz farkli
Dershane rehber ogretmeni oglum icin cok degisik bir cocuk yuksek bir mevkide olcak havasi var
Uzerinde durulmali demisti
Agir abi bi tarzi var kendine göre falan demisti.
Sogukkanli bir cocuktur ama
Korkmaz kolay kolay biseyden
Cözüm yollari dusunur,üretir kafasinda
Hep bi b sıkkı var
Hazir cevaptir
İlginc akla gelmicek seyleri merak eder sorar
Allah her daim yüzlerini güldursun.
İnşallah hayırlı insanlar olurlar.Canim bence gercekden cocuklarimiz farkli
Dershane rehber ogretmeni oglum icin cok degisik bir cocuk yuksek bir mevkide olcak havasi var
Uzerinde durulmali demisti
Agir abi bi tarzi var kendine göre falan demisti.
Sogukkanli bir cocuktur ama
Korkmaz kolay kolay biseyden
Cözüm yollari dusunur,üretir kafasinda
Hep bi b sıkkı var
Hazir cevaptir
İlginc akla gelmicek seyleri merak eder sorar
Allah her daim yüzlerini güldursun.
Bizi kim böyle dusunuyodu yaİnşallah hayırlı insanlar olurlar.
Cok bilgili olmasalarda bizimkiler ilgilenirlerdi.babam maddi açıdan sorunsuzdur ama öğretmenlerini tanirdi habersizce gelirmis okula. Gelirdi seninle gurur duyuyorum kızım derdi.abimde aşırı sosyal bir çocuktu ben de bilgili com farkliyiz abimle. O hep kendini zannedersiniz gozde biri diye.bir kere köye geldi deprem senesinden sonra ben unideydum. Köydeki arkadaslar bizim gruptakiler hep keşke espoyraz olsaydi onsuz eğlenceli olmuyor yaptıklarımı anlatmışlar falan.Abim oo bizim kız sen neymissin ortamların aranılan ismiymussinde haberimiz yokmuş dedi.bende e ben senin gibi reklam yapmam abicim beni başkaları över dedim öyle bi kalmıştı:)Bizi kim böyle dusunuyodu ya
Sahsen babam benim babama sorsan kacinci sinifta oldugumuzu bilmezdi
Liseyi hangi semtte okudum bilmez hala sanirim
Cunku sorumsuzdu
Annemde hic ders ödev sormaz ben anlamam der cikardi
Toplantidan toplantiya gelirdi okula o da isi yoksa.
Tek basima gider gelirdim okula tenha olurdu arkadasimda olmazdi köpek kovalamisti bi defa
Bir defa tostumu elimden almislardi
Yanda lise vardi serseriler gelirdi kapinin onunde korkardim ogretmenlerimiz bizle gelirdi ayni yoldan giderdik.
Kardesimde hep benle geldi okula benle döndü
Amann hic cocukluguma donmek istemiyorum cunku hic özlenesi degil.
Oglumun rehber ogretmenide beni taniyinca cok sasirdi zatenCok bilgili olmasalarda bizimkiler ilgilenirlerdi.babam maddi açıdan sorunsuzdur ama öğretmenlerini tanirdi habersizce gelirmis okula. Gelirdi seninle gurur duyuyorum kızım derdi.abimde aşırı sosyal bir çocuktu ben de bilgili com farkliyiz abimle. O hep kendini zannedersiniz gozde biri diye.bir kere köye geldi deprem senesinden sonra ben unideydum. Köydeki arkadaslar bizim gruptakiler hep keşke espoyraz olsaydi onsuz eğlenceli olmuyor yaptıklarımı anlatmışlar falan.Abim oo bizim kız sen neymissin ortamların aranılan ismiymussinde haberimiz yokmuş dedi.bende e ben senin gibi reklam yapmam abicim beni başkaları över dedim öyle bi kalmıştı:)
Aynen bizde ayniyiz.koca annenin arkadaşları gelir onlara bi anlatirim guldueurum bende horon teperim.bizim baba ağır abi.kız biz ayniyiz yaOglumun rehber ogretmenide beni taniyinca cok sasirdi zaten
Siz ve oglunuz yani kime cekmis alakasi yok yapı olarak sizle dedi
Kuzenler bensiz memlekete gitmez mesela
Bir defa gittiler hala tadi yoktu derler.
Ben ortami senlendirmeyi,espiriyi,takliti,konusmayi severim.
Park bulsam sallanirim
Top oynarim
Denizi severim
Oynamayi falan.
Hic bisi bulamazdik mesela memleketteyiz diyelim denizden geldik evdeyiz acardim horon teptirirdim kuzenlere.
Kalkin diye
Baba da eglencelidir oglum agır abi.
Bi kuzenimde cok sakindi benim
Konusmaz misafir önune cikmaz(kız) odasina kapanir,sorusorsan cevap vermez,küser falan
Simdi fırlamanin teki
Lisede acildi
Bak bana lisede costum o da acilir abla ortam aciyo diyo
Bakalım görcez.