• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Köprüden önce son çıkış!

Aynen bizde ayniyiz.koca annenin arkadaşları gelir onlara bi anlatirim guldueurum bende horon teperim.bizim baba ağır abi.kız biz ayniyiz ya
:) topraaz kanki kan cekiyo horon askina
Tulum sesine bayilrim ben
Acarim bi karadeniz sarkisi evde hem oynar hem ev toplarim ben soylerim bi tarafdanda
Telefonumda da var sarkilar arabada flan dinliyoruz
Gecen bi yerdeyiz kadinlarda var actim muzigi biz baska odada is yapiyoduk(bi dernek aduna yardim paketliyoduk) baktim abla yok gitmis iceri muzik dinliyo benim sarkilari napiyon dedim kızz ne guzrl soyluyo adam ne guzel sarkilar bunlar ben cok seviyorum karadeniz muzigini dedi :)

Kizlarrr noruyonuz
kanki bende durum bu erbaslari besiye cekiyorum :D
IMG_20160313_184650.webp

Gitar,yüzme,santranc,basketbol,resim bir suru secenek saydim yok ilgimi cekmiyo diyo
Yüzmeyi hala ögrenemedi cünkü istemiyo
Bisiklet sürmeyi bilmiyo ilgisini cekmiyomus gereksizmis
Yani kendine mi güveni yok acaba diyorum.
neye ilgisi var peki canım
yani çoğu çocuk bisikleti sever.yüzmeyi sever.

Şöyle biz bir keresinde çocuk gelişim uzmanına gittik. 5yasindayken normalden farklı bir çocuk iq testi yaptırın .demişti . iqtestini devlet psikiyatristin gitmiştik.saçma bir test yapmışlardı hepsini bilmişti ama ilginç bir soru yok zekayı zorlayacak. Mesela1den 10a kadar say gibi. Yapması normal zaten. Sonra doktor izinli falanmis pek oralı olmadılar bende uğraşmadım sonra. Bilsemede kaydı oldu1.sınıf ya tabletler oturum şeklinde aliyorlarmis daha olmadi. 1ay icinde olur.bakalım insallah hayirlisi
evet grupla alıyorlar.ıq testi diye piyasada cok sacma testler var ne yazıkki
bilsem de belli olur olmazsa da bence bir rehberlik arastırma merkezine götür.
üstün yetenekli olabilr oğlun

Canim bence gercekden cocuklarimiz farkli
Dershane rehber ogretmeni oglum icin cok degisik bir cocuk yuksek bir mevkide olcak havasi var
Uzerinde durulmali demisti
Agir abi bi tarzi var kendine göre falan demisti.
Sogukkanli bir cocuktur ama
Korkmaz kolay kolay biseyden
Cözüm yollari dusunur,üretir kafasinda
Hep bi b sıkkı var
Hazir cevaptir
İlginc akla gelmicek seyleri merak eder sorar
Allah her daim yüzlerini güldursun.
canım her cocuğun zekası farklı yanı
sosyal zeka değil de duygusal zekası gelişmiş oğlunun demekki.
bunu arastır bence:KK54:

eyyay eyyay söylediklerinde eksik olan babasıyla yeterince dışarıda vakit geciremiyor. Babamız bu konuya pek dikkat etmiyor diyorum. Ama yok öyle bisi evde ilgileniyordu diyor.neyse bugün çıktılar geliyorlar baba oğul bende rahatça iş yapıyorum he işte böyle olsa ya hep. Ne güzel iste
babaların da ayrı bı zaman kaliteli zaman gecırmeleri cok önemli gercekten

neye ilgisi var peki canım
yani çoğu çocuk bisikleti sever.yüzmeyi sever.
Canım bir bilsem

Kitap okuyo, internete giriyo(sinirlasakda giriyo yani önüne pek gecemiyorum)
Hic hobisi falan yok
Edinmek icinde hic caba sarf etmiyo

İngilizceyi cok seviyo ama kursuna gitmeyi reddediyo
Bilgisayar kursuna dahi yollim dedim hani seviyo giriyo tasarimlar falan bisiler ogrenir hayir diyo

Canım bir bilsem

Kitap okuyo, internete giriyo(sinirlasakda giriyo yani önüne pek gecemiyorum)
Hic hobisi falan yok
Edinmek icinde hic caba sarf etmiyo

İngilizceyi cok seviyo ama kursuna gitmeyi reddediyo
Bilgisayar kursuna dahi yollim dedim hani seviyo giriyo tasarimlar falan bisiler ogrenir hayir diyo
Sonra bi acilirmis o kurs senin bu kurs benim

Allahın sınavı işte isteyene vermiyor istemeyen veriyor
Aynen canım
Gecen sene ki hic ihtiyaci olmadigi halde dershaneye verdim sirf arkadaslari olsun acilsin aktivitelere katilsin diye
Rehber derslerdeki bazi oyunlara hic katilmadi bile
Rehber ogretmeni israr ettim ama oynamadi dedi
Ben sıkılıyorum oynamicam demis kitap okumus.

Oglum niye katilmadin diyodum sıkıcı oyunlar oynuyolar diyodu

Daha bitmedi odev. Test var 3sayfa kaldı. Bide istiklal marşı yazılacak daha. Daraldum

Aynen canım
Gecen sene ki hic ihtiyaci olmadigi halde dershaneye verdim sirf arkadaslari olsun acilsin aktivitelere katilsin diye
Rehber derslerdeki bazi oyunlara hic katilmadi bile
Rehber ogretmeni israr ettim ama oynamadi dedi
Ben sıkılıyorum oynamicam demis kitap okumus.

Oglum niye katilmadin diyodum sıkıcı oyunlar oynuyolar diyodu
Vallaha değişik seninkide. Benimki de bisi anlatmaz pek okulla ilgili. Geçen gün öğretmen arkadaşım var oğlanın okulunun önünden geçiyormuş bakayım espoyrazin oğlu buralardaki derken beden ogretmenine bisiler anlatıyormuş hararetli da evet haklisin falan diyormuş. Arkadaşları oynuyorlarmis o da habire bisiler anlatiyormus

Bizde sosyal yapiyoruz
Kafasina takilanlari soruyo bana
Az önce bir soru vardı "okuldaki araç gereçleri neden dikkatli kullanmalıyız bilinçli tuketmeliyiz diye " ne dicek acaba dedim içimden oglan cevapladı
" kaynaklarımız sınırlı " ahan da dedim cozdu

Vallaha değişik seninkide. Benimki de bisi anlatmaz pek okulla ilgili. Geçen gün öğretmen arkadaşım var oğlanın okulunun önünden geçiyormuş bakayım espoyrazin oğlu buralardaki derken beden ogretmenine bisiler anlatıyormuş hararetli da evet haklisin falan diyormuş. Arkadaşları oynuyorlarmis o da habire bisiler anlatiyormus
Benimki tam tersi ne olduysa anlatir
Hatta diger arkadaslarim cocuklariyla ilgili aldiklari cezalari,uyarilari,+,- leri benim oglandan ögreniyolar
Yolda anlatmaya baslar 1.sinifdan beri öyle
Bende hep dinlerim

Vallaha komşu olsak seninki ile benimki kankaya bağlarlar
Kesin cnm anlasirlar
Var iste 3 arkadasi sabah aksam gelseler bayilir
Teyzemin 2oglu var buyuguyle anlasiyo kucuguyle hic anlasamiyo kucuk uysal degil biraz haşarı istemiyo onu.

Back
X